Canon arrangerer

PUBLISERT: 3 oktober 2022
OPPDATERT: 3 oktober
Canon inviterer til sitt arrangement Arena 22 på hovedkontoret i Oslo 19. og 20. oktober.

Canon Norge åpner dørene for et storslagent arrangement for bedrifter på hovedkontoret i Oslo. 19. og 20. oktober står Canons Arena 2022 for tur.

Canon tilbyr to dager spekket med faglig innhold for enhver smak. Her vil det bli innhold fra hele Canons produkt- og løsningsspekter, rettet både mot kontormiljø og grafiske bedrifter med stor bredde. Fokus rettes mot tips om hvordan bli mer lønnsom og effektiv i egen bedrift.

Videre vil du kunne delta på foredrag med budskap rundt temaområder som personvern, sikkerhet, innovasjon og digitalisering.

– Dette ser vi veldig frem til. Vi har et program som vi er stolte av. Det er dybde og bredde – og det er variasjon. Vi håper og tror på godt besøk, sier markedsdirektør Svein Trønnes hos Canon Norge.

Blant de som skal holde foredrag er Washim Zahid fra NRK-serien «Hva feiler det deg?» og Roar Thon fra Nasjonal Sikkerhetsmyndighet. En rekke interne og eksterne foredragsholdere vil være i aksjon på de to dagene fra 09:00 til 16:00.

Mens Zahids foredrag har fått tittelen «Hvordan teknologi gjør oss mer kreative og produktive», har foredraget til Thon tittelen «Sikkerhet i en usikker tid». Anja Lange fra advokatfirmaet Selmer kommer for å snakke om GDPR og personvern og praksis siste år på området. Dette er bare noen av de som vil dukke opp på Arena 22 i Canons lokaler.

– Vi i satser på høy kvalitet både på det faglige og det sosiale. Dette er blitt et etablert treffpunkt som vi er stolte av. Det er bare å glede seg. Her vil du treffe mange spennende personer fra bransjen og i tilknyttede bransjer. Også er det høy trivselsfaktor. Det er og blir viktig, sier Svein Trønnes hos Canon Norge.

Prioriterte temaer på årets Arena 22 er «Nye lanseringer og lønnsomme muligheter for grafisk bransje», «Printeren – en sikkerhetsrisiko» og «Hvordan lykkes med et eget studio».

– Vi vet allerede nå at det kommer masse folk til Arena. Det er god grunn til å sette av de to dagene. Velkommen skal dere være, sier Svein Trønnes.

Se også mer om Arena 22 på: Canon Norge – ARENA 22 – Canon Norge

Les videre

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Onlinetrykkeri begynner å selge materialer

Unitedprint, som driver nettrykkeriet Print24, begynner å selge materialer via merket Infowerk. Dette gjelder blant annet papir, plater og kartong.
Toivo

Konica Minolta premiereviste kjempemaskin for B2+

Konica Minolta hadde premiere på sin nye B2+ UV-inkjetprinter, AccurioJet 60000 under Drupa. De viste også sin nye high chroma-maskin med et utvidet fargerom for virkelig iøynefallende farger.
FotoJet-83-1024x683

Cloudlab vil hjelpe trykkeriene med netthandel

Tyske Cloudlab Solutions er en etablert leverandør av web-to-print løsninger innen både trykk og emballasje. Med den nye versjonen X3 tar selskapet i bruk KI når det gjelder blant annet design og prissetting.
Cloudlab-1024x683

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676