Fem Pinnacle Product Awards til Agfas inkjetløsninger

PUBLISERT: 3 oktober 2022
OPPDATERT: 3 oktober
De prisbelønte løsningene fra Agfa.

Fem av Agfas løsninger for inkjetprinting har blitt belønnet med Pinnacle Product priser fra PRINTING United Alliance. Pinnacle Product Awards anerkjenner produkter som forbedrer eller fremmer trykkeribransjen med eksepsjonelle bidrag til kvalitet, kapasitet og produktivitet. På arrangementet viser Agfa også frem sin nydesignede utgave av Inca Onset X3 HS.

Printerne som innhøstet disse prisene var Avinci CX3200 – i kategorien RTR dye-sublimation på tekstil (i prisklassen over $100k), Jeti Tauro H3300 UHS LED – i kategorien UV hybrid/flatbed høyvolumsproduksjon, Jeti Tauro H3300 UHS LED med MRTR & bakbelyst kamera – i kategorien automatiseringsutstyr, versjonen Jeti Tauro H3300 HS LED varnish – i kategorien UV /latex hybrid (i prisklassen over $500k), og Jeti Tauro H2500 LED + Light Black – i kategorien UV/latex Hybrid (i klassen $100k – $500k).

Agfa er ikke nykommere i denne prestisjetunge konkurransen, etter å ha vunnet 16 priser siden det første arrangementet i 2014. –Digitalprinting er ett av de tre hovedfokusområdene til Agfa-gruppen, sa Tom Cloots, direktør for Industrial Inkjet. –Det nylige oppkjøpet av Inca Digital Printing, som har styrket vår posisjon i markedene for digitaltrykk med høyhastighetssystemer for både skilt- og screen- og emballasjetrykk, understreker vår langsiktige forpliktelse til den digitale trykkeriindustrien, og det samme gjør vår fortsatte investering innen blekk og programvareutvikling. Det faktum at vi nå tar hjem fem av disse ettertraktede prisene hyller engasjementet og det harde arbeidet til teamene våre og kvaliteten og fortreffelighetsnivået våre inkjet-løsninger leverer til kundene våre, avslutter Cloots.

–Det faktum at vi overgikk konkurrentene i alle store utskriftskategorier vi spiller i, er et bevis på vår dedikasjon til å levere innovativ teknologi med overlegen ytelse og pålitelighet til leverandører av utskriftstjenester. Vi er ekstremt beæret over å motta denne anerkjennelsen, sa Vincent Wille, President for Digital Print and Chemicals hos Agfa.

Viser frem på messe
På Printing United i Las Vegas Convention Center, som foregår 19.-21. oktober vil Agfa vise frem Jeti Tauro H3300 med MRTR & bakbelyst kamera, og Avinci CX3200. For første gang siden Agfas kjøp av Inca Digital Printers viser de dessuten frem den superraske Inca Onset X3 HS på sin stand der – i ny drakt.

Planskriveren er ikke bare redesignet med Agfas karakteristiske varme røde farge, den er også utstyrt med Agfas nye blekk. Agfa vil også demonstrere skriverens nyutviklede høyhastighetsmodi.

Onset X3 HS slik den så ut før redesignet. Her med hele utvalget av bord for av- og påleggere samt roboter. Foto: Pressebilde

Inca Onset har flyttet grensene for hva som er mulig innen storformatutskrift. Med X3 HS er det mulig å skrive ut 24/7 med en produksjonshastighet på opptil 1450 kvadratmeter i timen. I tillegg kan skriveren håndtere et bredt spekter av substrater og har svært korte innstillingstider – takket være integreringen av roboter og en rekke automatiserte funksjoner. Dette gjør skriveren til en ekte «game changer», ifølge Agfa.

På Printing United vil skriveren være utstilt i et ¾ automatiseringsoppsett med et off-bord og off-robot som kjører en rekke medier, inkludert bølgepapp.

Onset X3 HS har et utskriftsformat på 3,2 x 1,6 meter. Materialene kan veie mellom 10 og 80 kilo, avhengig av blant annet om roboter brukes til automatisering. Hastigheten på 1450 kvadratmeter i timen oppnås i to-pass-modus. Det er en blekkskriver i full bredde med 84 skrivehoder per farge. Fargene er uv og tørkes med kvikksølvlamper.

Les videre

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik