Antalis setter i gang Interior Design Award

PUBLISERT: 10 oktober 2022
OPPDATERT: 10 oktober

Med det for øye å finne de mest kreative og innovative prosjektene innen dekorasjon og interiør, lanserer Antalis årets konkurranse.

Fra 1. oktober 2022 til 31. januar 2023 inviteres interiørdesignere, arkitekter, trykkere, installatører og alle kreative fagfolk til å sende inn sine prosjekter innen rominnredning, der minst ett Antalis-produkt er brukt.

De flotteste prosjektene presenteres for en jury bestående av internasjonale aktører på den globale designarenaen.
De to første utgavene av Antalis Interior Design Awards i henholdsvis 2017 og 2019 resulterte i rundt 800 registrerte prosjekter fra mer enn 29 land.

Eksempel på dekorasjon med en Coala-folie.

Mot og kreativitet står i sentrum
Konkurransen er i hovedsak rettet mot kreative sjeler som har et ønske om å gi fritt spillerom til sine kunstneriske evner. Det er konkurranse i en rekke ulike kategorier og sjansen for å få oppmerksomhet for eget prosjekt er stor.

1. Gjennomførte prosjekter
Konkurransen vil premiere de beste ferdige prosjektene, samt prosjekter som pågår, fra slutten av forrige utgave (1. februar 2020) til slutten av denne utgaven (31. januar 2023). Fagfolk som arkitekter, designere, trykkere, reklamefolk osv. kan delta i en eller flere av de fem kategoriene: Hospitality, Retail, Office, Home og Public Building.

2. Tre spesialpriser
Antalis Interior Design Award ønsker å fokusere på kreativitet ved å bruke en rekke produkter som reflekterer tidens trender. Derfor er det lagt til tre nye priser: «Special Interior Film Prize», «Special Windows Film Prize» og «Special Sustainable Prize».

3. Original Pattern Prisen
Original Pattern Prisen vil bli vunnet av to deltakere. Hver vinner vil få muligheten til å få sitt originale mønster trykt på et Coala-medium etter eget valg for å bringe sin kreasjon til live.

4. 3D-prosjekter på en blank modell
For fagfolk og studenter som ikke har et fullført eller pågående prosjekt å registrere, tilbyr Antalis en tom eller hvit 3D-modell. Denne 3D-modellen kan dekoreres med løsninger fra Coala-serien. I denne utgaven av konkurransen representerer 3D-modellen en kantine.

Årets «blanke» 3D-modell er en kantine som må innredes.

Les mer på Antalis Design Award

Les videre

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoar på Drupa

Sammen med en stor del av Fujifilms omfattende portefølje, vil et par nye B2-printere være utstilt på Fujifilms stand på Drupa, som er intet mindre end 2.420 m2 stor, hvilket noenlunde tilsvarer tre håndballbaner.
fujifilm-drupa

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik