Ny stacker forbedrer flyten i etterbehandlingen

PUBLISERT: 12 oktober 2022
OPPDATERT: 12 oktober

Plockmatic Group lanserer MPS XL Multi-Purpose Stacker, en fleksibel, kostnadseffektiv stackerløsning designet for integrasjon med en rekke Xerox-produksjonsskrivere.

Plockmatic MPS XL Multi-Purpose Stacker sin motoriserte stablingsbord gjør det enkelt å løfte og håndtere tunge stabler med papir og koble dem til etterbehandlingsutstyret som skal fullføre de grafiske produktene. MPS XL kan monteres på Xerox Production Ready Finisher Plus og er for tiden tilgjengelig på den nye Iridesse, den nye Versant 4100 og den nye Versant 280.

MPS XL skaper en forbindelse mellom printeren og etterbehandlingsenheten, og bidrar til å lage en komplett applikasjon. Det gir mye enklere håndtering når f.eks. gjelder produksjon av ekstra lange ark. Ark som mates inn i MPS XL kan enkelt flyttes til en annen etterbehandlingsenhet, for eksempel Morgana AutoCut Pro – også fra Plockmatic.

Kostnadseffektiv stabling for lange arkapplikasjoner
Plockmatic skriver i en pressemelding at MPS XL kan håndtere større produksjonsvolumer enn de fleste stablere og har evnen til å håndtere papir på opptil 400 g/m2.

Produktdirektør i Plockmatic Group, Jakob Ekeberg, sier:
– Markedet utvikler seg mot nye digitaltrykte applikasjoner som blant annet krever lengre ark. Trykkoperatørene trenger en løsning som gjør at de kan stable, håndtere og transportere de lange og ofte tunge arkene. MPS XL gjør transport av lange ark like enkelt som ark i standardstørrelse. Produktet tilbyr en unik kombinasjon av funksjoner – stabling, løfting og transport – i ett enkelt produkt som du ikke finner andre steder.

Hovedkomponenter i MPS XL:
Kontrollpanelet lar brukeren kontrollere både MPS XL og skriveren fra ett enkelt grensesnitt. MPS XL kan kommunisere papirstopp og «myke» stopp til Xerox-skriveren, slik at operatøren kan sette maskinen på pause og gjenoppta produksjonen direkte fra MPS XL.

Mateenheten inneholder en aktiv matevalse, aktive sidejoggere (som skyver papiret på plass) og en vifte som hjelper til med å avkjøle og stable papiret. Alt for å sikre den beste kvaliteten på papirbunken.

Stablebordet tar imot papirer fra 210 x 210 mm og opp til papir som er 330 mm i bredden og 1200 mm i lengden. Bordet går automatisk ned i små trinn etter hvert som arkene stables. Bordet har to seksjoner, med en seksjon som skyves inn og ut
av den andre. I sin kompakte form er bordet 715 mm langt.

Les videre

Dypdykk i Mimakis UV-nyheter

I september lanserte Mimaki to nye produkter: UCJV330-160 og UJV100Plus. Under sine Global Innovation Days gikk Mimaki mer i dybden på de to nye maskinene innen UV-printing.
Mimaki-1-1024x768

De vil erobre verden med designtapeter

Nystartede Belarte Studio designer og trykker kunstneriske veggtapeter med premiumfølelse for et internasjonalt marked. Duoen bak selskapet, Anna og Fredrik Appelqvist, har omfattende utvidelsesplaner for sitt nettbaserte forretningskonsept og samarbeider med dekoratører for å øke salget.
designtapeter-1024x683

Canon lanserer to matnyttige inkjetpresser

Canon har fått et nytt medlem i serien med arkmatede B3-blekkskrivere i den nye modellen varioPRINT iX1700. Under en teknisk forhåndsvisning presenterte de også etikettskriveren LabelStream LS2000, som er spesialtilpasset mat. Begge forventes å bli kommersielt utgitt i 2025.
Canon_Hans_Schmidbauer-1024x768-1

Plockmatic ansetter ny Vice President for Group marketing

Plockmatic Group utnevner John Elliot som visepresident for konsernmarkedsføring.
– Jeg ser frem til å bidra til selskapets globale ekspansjon.
John-Elliott-web-1024x683

Siste nytt

En fordel med PVC-fritt i måling av CO2-avtrykk

Spandex har fått et konsulentselskap til å utføre en uavhengig validering av karbonavtrykket til populære trykk- og skjærefolier i ImagePerfect-serien. Resultatene viser at de PVC-frie produktene etterlater et mindre fotavtrykk sammenlignet med tradisjonelle folier.
Evergreen Spandex

Ricoh inngår partnerskap for å utvide storformatporteføljen

Ricoh Europe har inngått et strategisk partnerskap med Flora Digital, en kinesisk flatbed- og storformat inkjet-printerprodusent.
Ricoh-Flora

Müller Martini kjøper Hunkeler

Etter nøye vurdering har familiene bak de to selskapene bestemt seg for å slå sammen Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Trykkeriet med kunst som nisje

Da kunstneren Tammo Rist fikk et stipend brukte han pengene til å kjøpe en Epson-printer for å kunne skrive ut sine egne verk – og andres. Det skulle utvikle seg til digitaltrykkeriet PIGS.
PIGS Tammo