Ny stacker forbedrer flyten i etterbehandlingen

Plockmatic Group lanserer MPS XL Multi-Purpose Stacker, en fleksibel, kostnadseffektiv stackerløsning designet for integrasjon med en rekke Xerox-produksjonsskrivere.

Plockmatic MPS XL Multi-Purpose Stacker sin motoriserte stablingsbord gjør det enkelt å løfte og håndtere tunge stabler med papir og koble dem til etterbehandlingsutstyret som skal fullføre de grafiske produktene. MPS XL kan monteres på Xerox Production Ready Finisher Plus og er for tiden tilgjengelig på den nye Iridesse, den nye Versant 4100 og den nye Versant 280.

MPS XL skaper en forbindelse mellom printeren og etterbehandlingsenheten, og bidrar til å lage en komplett applikasjon. Det gir mye enklere håndtering når f.eks. gjelder produksjon av ekstra lange ark. Ark som mates inn i MPS XL kan enkelt flyttes til en annen etterbehandlingsenhet, for eksempel Morgana AutoCut Pro – også fra Plockmatic.

Kostnadseffektiv stabling for lange arkapplikasjoner
Plockmatic skriver i en pressemelding at MPS XL kan håndtere større produksjonsvolumer enn de fleste stablere og har evnen til å håndtere papir på opptil 400 g/m2.

Produktdirektør i Plockmatic Group, Jakob Ekeberg, sier:
– Markedet utvikler seg mot nye digitaltrykte applikasjoner som blant annet krever lengre ark. Trykkoperatørene trenger en løsning som gjør at de kan stable, håndtere og transportere de lange og ofte tunge arkene. MPS XL gjør transport av lange ark like enkelt som ark i standardstørrelse. Produktet tilbyr en unik kombinasjon av funksjoner – stabling, løfting og transport – i ett enkelt produkt som du ikke finner andre steder.

Hovedkomponenter i MPS XL:
Kontrollpanelet lar brukeren kontrollere både MPS XL og skriveren fra ett enkelt grensesnitt. MPS XL kan kommunisere papirstopp og «myke» stopp til Xerox-skriveren, slik at operatøren kan sette maskinen på pause og gjenoppta produksjonen direkte fra MPS XL.

Mateenheten inneholder en aktiv matevalse, aktive sidejoggere (som skyver papiret på plass) og en vifte som hjelper til med å avkjøle og stable papiret. Alt for å sikre den beste kvaliteten på papirbunken.

Stablebordet tar imot papirer fra 210 x 210 mm og opp til papir som er 330 mm i bredden og 1200 mm i lengden. Bordet går automatisk ned i små trinn etter hvert som arkene stables. Bordet har to seksjoner, med en seksjon som skyves inn og ut
av den andre. I sin kompakte form er bordet 715 mm langt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.