Vis dine beste folieløsninger og vinn Hexis Worldwide Photo Contest

Hexis annonserer den 3. utgaven av sin Hexis Worldwide Photo Contest! I år går fotokonkurransen i en måned, fra 1. til 31. oktober 2022.

Hexis Worldwide Photo Contest er en fantastisk mulighet for profesjonelle til å vise frem deres beste arbeider med Hexis-produkter til hele verden. Ethvert prosjekt hvor det anvendes Hexis selvklebende vinylfilm kan delta.

Med 7 kategorier inviteres hver deltager til å sende inn sitt beste folieringsprosjekt innen:

  • Automotive
  • Skilt
  • Dekorasjon
  • Pure Zone (den Hexis antimikrobielle klebende filmen)
  • Solfilm
  • Tekstil
  • Fri kategori

Formålet med konkurransen er å dele ut priser for bilder av de mest gjennomførte prosjektene hvor det er brukt Hexis selvklebende vinylfilm. Prosjektene vurderes ut fra et visuelt kommunikasjonssynspunkt.

Vinnerne vil bli valgt ut basert på kriterier for overholdelse av tema og kategori, unikhet ved design, helhetlig visuell fremtoning, tekniske utfordringer i prosjektet, utskriftskvalitet og installasjonskvalitet.
Det blir tre vinnere per kategori og én sammenlagtvinner. Kåringen av vinnerne vil skje i uke 46 etter at juryen, bestående av Hexis-fagfolk, har stemt.

Den totale verdien av Hexis Worldwide Photo Contest-premiene er €5 000 (i form av Hexis-gavekort og iPhone 14 Pro Max).
Vinnerne vil også få eksponering på Hexis’ sosiale medieprofiler, som har mer enn 174 000 følgere, inkludert Facebook- og Instagram-annonser, eksponering på Hexis Graphics-nettsteder og gjennom en rekke andre markedsføringsverktøy.

Alle bidrag skal innsendes på Hexis-graphics.com, hvor fullstendig informasjon om konkurransen også er tilgjengelig. Her kan man også se hvor mange bidrag det er i hver kategori, og dermed også hvor mulighetene er størst.

Nedenfor ses vinnerne av forrige Hexis Worldwide Photo Contest.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.