Vis dine beste folieløsninger og vinn Hexis Worldwide Photo Contest

PUBLISERT: 12 oktober 2022
OPPDATERT: 12 oktober

Hexis annonserer den 3. utgaven av sin Hexis Worldwide Photo Contest! I år går fotokonkurransen i en måned, fra 1. til 31. oktober 2022.

Hexis Worldwide Photo Contest er en fantastisk mulighet for profesjonelle til å vise frem deres beste arbeider med Hexis-produkter til hele verden. Ethvert prosjekt hvor det anvendes Hexis selvklebende vinylfilm kan delta.

Med 7 kategorier inviteres hver deltager til å sende inn sitt beste folieringsprosjekt innen:

  • Automotive
  • Skilt
  • Dekorasjon
  • Pure Zone (den Hexis antimikrobielle klebende filmen)
  • Solfilm
  • Tekstil
  • Fri kategori

Formålet med konkurransen er å dele ut priser for bilder av de mest gjennomførte prosjektene hvor det er brukt Hexis selvklebende vinylfilm. Prosjektene vurderes ut fra et visuelt kommunikasjonssynspunkt.

Vinnerne vil bli valgt ut basert på kriterier for overholdelse av tema og kategori, unikhet ved design, helhetlig visuell fremtoning, tekniske utfordringer i prosjektet, utskriftskvalitet og installasjonskvalitet.
Det blir tre vinnere per kategori og én sammenlagtvinner. Kåringen av vinnerne vil skje i uke 46 etter at juryen, bestående av Hexis-fagfolk, har stemt.

Den totale verdien av Hexis Worldwide Photo Contest-premiene er €5 000 (i form av Hexis-gavekort og iPhone 14 Pro Max).
Vinnerne vil også få eksponering på Hexis’ sosiale medieprofiler, som har mer enn 174 000 følgere, inkludert Facebook- og Instagram-annonser, eksponering på Hexis Graphics-nettsteder og gjennom en rekke andre markedsføringsverktøy.

Alle bidrag skal innsendes på Hexis-graphics.com, hvor fullstendig informasjon om konkurransen også er tilgjengelig. Her kan man også se hvor mange bidrag det er i hver kategori, og dermed også hvor mulighetene er størst.

Nedenfor ses vinnerne av forrige Hexis Worldwide Photo Contest.

Les videre

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik