Fullsatt da Justin Pate besøkte Wrapmania

I midten av oktober inviterte Print Supplies til åpent hus i deres lokaler. Taco, konkurranser og foliering var på agendaen da Wrapmania startet, med både kunder og venner som deltok på arrangementet – de ville mest se Justin Pate i arbeid.

Etter et par knitrende solrike høstdager har oktoberværet snudd og regnet pøser ned torsdag.

– Jeg ble litt bekymret da jeg våknet og tenkte at nå kommer kanskje ikke folk hvis det er sånt vær, sier Fredrik Roswall, medeier i Print Supplies.

Men han trengte ikke å bekymre seg. Ute i Print Supplies-verkstedet er det fullt. Foran står Justin Pate, grunnlegger av Wrap-instituttet og litt av en kjendis i folieringsverdenen. Han er i ferd med å gjøre om panseret på en bil.

– Det kan være litt skummelt med hjørner fordi de avslører om du har gjort en god jobb eller ikke, sier han mens han viser trikset sitt for å få dem så jevne som mulig.

De besøkende ser nøye etter mens de tar notater, tar bilder og filmer.

– Det er stort sett kundene våre som er her, men også noen konkurrenter. Det er ikke hver dag Justin Pate er her, så det er litt av en happening, sier Fredrik Roswall.

Hvorfor valgte du å invitere ham spesielt?

– Han er ikke bare en som viser hvordan man legger folie, han er også en forretningsmann. Det er noe jeg ser det er rom for, kurs for salgsledere og ledere.

Dagen er delt inn i seks programpunkter, en blanding av forelesninger, om hvordan du kan utvikle virksomheten din, og demonstrasjoner av monteringsteknikker

Akkurat nå står Avery på timeplanen og deres områdesalgssjef Darnell Hahn er der.

– Vi liker å se at de vi leverer til har dager som dette. Det er noe vi oppfordrer til og jeg må si at dette er veldig vellykket, det merkes at de har gjort god PR, sier han

Ricardo Mendez og Tadas Pranekevicius fra Mantaswrap.

Før Justin Pate er ferdig med panseret, har det gått fra svart til grønt. De besøkende flytter ut av rommet, men Ricardo Mendez og Tadas Pranekevicius fra Mantraswrap blir værende igjen for å se nærmere på verket.

– Det er gøy å lære noe nytt, i dette yrket skal man aldri slutte å utvikle seg, sier Tadas Pranekevicius

Også Johnny og Dennis Sætre fra Tommel Opp synes det er en lærerik dag.

– Dager som dette er bra når man får se litt nye ting, det blir fort til at man bare bestiller det man kjenner til, sier Johnny Sætre

– Her kan du få noen nye ideer, legger sønnen Dennis til.

Dennis og Johnny Sæthre fra Tommel Opp.

I pausen er det nok av ting å gjøre. Det ble servert taco og burritos fra Los Tacos food truck og så var det konkurranser. Bang! Hørtes det ut som da Kristina Janavicione ved et uhell sprakk en ballong.

– Det er en konkurranse hvor man skal prøve å kutte en folie som sitter fast på en ballong, det er faktisk ganske vanskelig, sier hun mens hun henter en ny ballong. Denne gangen går det mye bedre.

– Ah, perfekt!

Kristina Janavicione sliper sin mattkniv før sitt andre forsøk på å skjære folie på ballong.

Hovedpersonen Justin Pate er opptatt også i pausen. Han snakker med de besøkende og forbereder seg til neste programpunkt.

– Det er faktisk første gang jeg er i Norge, sier han når Sign&Print klarer å veksle noen ord med ham.

Og han roser nordmennene.

– Jeg vet at de er ganske kunnskapsrike og at de vil lære, det viser seg virkelig på de som er her.

I morgen drar han tilbake til USA, så er det bilutstillingen Sema. Slik ser dagene ut, han går ofte rundt og demonstrerer forskjellige teknikker på messer rundt om i verden, ellers spiller han inn undervisningsvideoer for The Wrap Institute, TWI.

Justin Pate.

Hvordan holder du deg oppdatert på de nyeste teknologiene?

– Jeg går rundt og møter alle leverandørene og fagfolkene hele tiden, så jeg lærer hele tiden. Det er som om jeg aldri ble ferdig med universitetet, sier Justin Pate.

Så setter han i gang for å demonstrere hvordan man bruker folier fra PWF. Salen fylles opp, Fredrik Roswall føler seg fornøyd.

– Det føles virkelig som om det har blitt en vellykket dag.

Vinnerne fra dagens konkurranse får applaus fra Justin Pate.

Los Tacos var på plass og bød på lunsj.

Anna Skjærbekk fra Reklamare syntes at dagen var en god mulighet for inspirasjon.

Ikke alle var like interessert i Justin Pates demonstrasjoner.

Deleieren Gaute N. Wagtskjold og selgeren Thomas Vadder var fornøyde med dagen.

Ricardo Mendez og Tadas Pranekevicius inspiserer det ferdige resultatet.

Darnell Hahn fra Avery.

Jordan DeBruhl, Head of export sales hos PWF, filmer Justin Pate når han demonstrerer deres folie.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: