Canon lanserer to nye tilskudd i sin V-serie

Imagepress V1350 er Canons nye flaggskip når det kommer til trykkpresser. Pressebilde: Canon

Canon slår til og utvider sin Imagepress V-serie. I løpet av de kommende månedene vil to nye arkmatede digitale presser bli lansert, det nye flaggskipet V1350 og en oppdatert V900.

I første halvdel av 2023 vil Canon begynne å selge sin nye Imagepress V1350. Med en topp utskriftshastighet på 135 sider per minutt, er den den mest produktive av selskapets digitale presser.

Imagepress V1350 har flere oppdateringer, inkludert mekanisk vakuummating, rettere papirbane og et integrert kjølesystem. Alt for å skape en effektiv arbeidsprosess tilpasset for eksempel brosjyrer, reklameblader og eksklusive utsendelser og kort. Ifølge Canon er den arkmatede digitale pressen like egnet for kommersielle som for hustrykkerier.

Oppdatert inngangsmodell
Imagepress V900 er Canons nye oppdaterte startmodell. Den kan skrive ut 90 sider per minutt og passer for trykkerier som skriver ut opptil 500 000 A4-sider per måned. Det er Canons mest kompakte enhet i sitt segment og krever ingen operatør, men har automatiserte funksjoner for å spare både tid og arbeidskraft.

Imagepress V900 er en oppdatering fra V700.

Allerede i desember 2022 er den nye V900 på markedet for salg.

Oppdatert plattform
Canon har også sluppet versjon seks av Prisma Production, deres plattform for arbeidsflyt med høy ytelse og styring av utskriftsproduksjon. I den nyutgitte versjonen har plattformen blant annet forbedret prepress-kapasitet.

Sammen med Prisma Production-oppdateringen slipper selskapet også Prisma Simulate Ultra – en plattform for digital layoutprøvetrykk samt estimering av blekkforbruk og produksjonssimuleringer for applikasjoner innen grafikk og forretningskommunikasjon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.