Fujifilm utvikler inkjetprinter sammen med Barberán

I slutten av neste år kommer inkjetprinteren på markedet. Foto: Pexels.

Nå er det klart at Fujifilm slår seg sammen med det spanske selskapet Barberán for å produsere en ny «single pass»-inkjetprinter. Den nye digitale inkjetmaskinen er planlagt lansert sent i 2023.

Med en lengde på 30 meter og en utskriftshastighet på 6.000 kvadratmeter i timen vil printeren kunne skrive ut på ulike skiltmedier opp til en bredde på 1,6 meter. Den nye inkjet-maskinen vil også ha innebygget motor og bruke Fujifilms eget blekk.

I to år har de to selskapene forhandlet og nå offentliggjør de nyheten.

– Vår unike ekspertise på blekk, kombinert med Barberáns kunnskap innen maskinvareutvikling, gjør dette til det perfekte partnerskapet for å produsere avanserte skilt- og displayprintere, sier Fujifilms David Burton i en pressemelding.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.