Antalis overtar portefølje med finpapir

PUBLISERT: 9 november 2022
OPPDATERT: 19 desember
Arjowiggins selger sine varemerker til Antalis som tidligere har vært forhandlere av disse. Foto: Antalis

Antalis kjøper opp den globale varemerkeporteføljen med design- og premiumpapir fra Arjowiggins.

Oppkjøpet gjelder merkene Conqueror, Curious Collection, Rives, Keaykolour og Pop’Set. Antalis overtar merkevarene fra Arjowiggins Scotland Limited, som historisk sett produserte disse premium- og designerpapirene, men som ble satt under administrasjon i september i år.

– Vi er glade for å kunne tilby en langsiktig fremtid for disse ikoniske merkevarene, forklarer Xavier Jouvet, leder for Antalis Groups forretningsområde Papers i en pressemelding.

Emballasje og trykksaker

Sammen med sin eksisterende merkevare Olin har Antalis også tidligere tilbudt papirporteføljen fra Arjowiggins. De ulike merkene som inngår har historisk blitt brukt av trykkerier, merkeeiere og kreative byråer for produksjon av trykte medier. Alt fra skrivesaker, invitasjoner og brosjyrer til årsrapporter og pakkeløsninger med mer.

Kjøpt omfattende inventar

Antalis har allerede begynt å snakke med leverandører slik at Arjowiggins-porteføljen kan leve videre.

– Vi jobber allerede med å relansere disse merkene med støtte fra utvalgte leverandører for et fornyet sortiment med fokus på høy kvalitet og god service. Parallelt med dette har vi også kjøpt inn et omfattende lager av eksisterende varer fra disse merkene. Denne ekstra beholdningen, i tillegg til vår egen eksisterende beholdning, vil gjøre det mulig for våre kunder å motta den hjelpen de trenger i de kommende månedene frem til relanseringen er planlagt å finne sted i Q1 2023, avslutter Jouvet.

Les videre

Tekstiler med resirkulert garn fra PET-flasker

Spandex lanserer nyheter fra Berger Textiles, blant annet med resirkulert material, og blir eneleverandør av sortimentet til Bergers tekstiler på det norske markedet. Dette nye samarbeidet skal gi kunder i Norge den tekstilen de trenger fra en lokal leverandør.
Berger Spandex

Spandex lanserer ny folieserie

Spandex introduserer merkevaren AUTO og et produktsortiment som henvender seg til profesjonelle aktører i bilfolieringsbransjen. Det første produktet er en serie PPF-folier.
AUTO PPF PR-Images 2

Sappi stenger europeisk papirfabrikk

Den pågående globale økonomiske nedgangen, med pressede markeder, geopolitisk ustabilitet og svak økonomisk vekst, legger et betydelig press på Sappi, spesielt i Europa, skriver de i en pressemelding.
sappi

Roland DG og Dimense

Roland DG Corporation, en produsent av bredformat inkjetprintere og printere/kuttere, har kunngjort at de skal samarbeide om salg og support for DIMENSE, en digital utskriftsløsning i storformat med unik tredimensjonal preging. Løsningen skal egne seg spesielt for interiørdekor.
RolandXbuysXDimenseXimage001-740x450

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik