Antalis overtar portefølje med finpapir

PUBLISERT: 9 november 2022
OPPDATERT: 19 desember
Arjowiggins selger sine varemerker til Antalis som tidligere har vært forhandlere av disse. Foto: Antalis

Antalis kjøper opp den globale varemerkeporteføljen med design- og premiumpapir fra Arjowiggins.

Oppkjøpet gjelder merkene Conqueror, Curious Collection, Rives, Keaykolour og Pop’Set. Antalis overtar merkevarene fra Arjowiggins Scotland Limited, som historisk sett produserte disse premium- og designerpapirene, men som ble satt under administrasjon i september i år.

– Vi er glade for å kunne tilby en langsiktig fremtid for disse ikoniske merkevarene, forklarer Xavier Jouvet, leder for Antalis Groups forretningsområde Papers i en pressemelding.

Emballasje og trykksaker

Sammen med sin eksisterende merkevare Olin har Antalis også tidligere tilbudt papirporteføljen fra Arjowiggins. De ulike merkene som inngår har historisk blitt brukt av trykkerier, merkeeiere og kreative byråer for produksjon av trykte medier. Alt fra skrivesaker, invitasjoner og brosjyrer til årsrapporter og pakkeløsninger med mer.

Kjøpt omfattende inventar

Antalis har allerede begynt å snakke med leverandører slik at Arjowiggins-porteføljen kan leve videre.

– Vi jobber allerede med å relansere disse merkene med støtte fra utvalgte leverandører for et fornyet sortiment med fokus på høy kvalitet og god service. Parallelt med dette har vi også kjøpt inn et omfattende lager av eksisterende varer fra disse merkene. Denne ekstra beholdningen, i tillegg til vår egen eksisterende beholdning, vil gjøre det mulig for våre kunder å motta den hjelpen de trenger i de kommende månedene frem til relanseringen er planlagt å finne sted i Q1 2023, avslutter Jouvet.

Les videre

En fordel med PVC-fritt i måling av CO2-avtrykk

Spandex har fått et konsulentselskap til å utføre en uavhengig validering av karbonavtrykket til populære trykk- og skjærefolier i ImagePerfect-serien. Resultatene viser at de PVC-frie produktene etterlater et mindre fotavtrykk sammenlignet med tradisjonelle folier.
Evergreen Spandex

Tar opp kampen mot restene

Storbildsbolaget i Helsingborg reduserer avfallet med et nytt produkt. Arbeidsmetoden er både klimasmart og sparer penger for kunden.
FotoJet-25-1024x682

Canon + MUNCH = sant

Som en del av en utstilling i MUNCH har den bosniskfødte kunstneren Admir Batlak fått lov til å arbeide både i Edvard Munchs atelier på Ekely og på Canons Image Factory for å lage en installasjon "i knekken".
Admir_IF

"Uventet kraftig" markedsnedgang på papirprodukter

Eksportnedgangen i masse- og papirmarkedet er nå et faktum, skriver Skogsindustrierna i sin siste kvartalsrapport. Den økonomiske situasjonen påvirker etterspørselen etter grafisk papir i takt med at annonsemarkedet bremser opp. Men det er tegn til bedring.
pappersindustrierna-1024x683

Siste nytt

En fordel med PVC-fritt i måling av CO2-avtrykk

Spandex har fått et konsulentselskap til å utføre en uavhengig validering av karbonavtrykket til populære trykk- og skjærefolier i ImagePerfect-serien. Resultatene viser at de PVC-frie produktene etterlater et mindre fotavtrykk sammenlignet med tradisjonelle folier.
Evergreen Spandex

Ricoh inngår partnerskap for å utvide storformatporteføljen

Ricoh Europe har inngått et strategisk partnerskap med Flora Digital, en kinesisk flatbed- og storformat inkjet-printerprodusent.
Ricoh-Flora

Müller Martini kjøper Hunkeler

Etter nøye vurdering har familiene bak de to selskapene bestemt seg for å slå sammen Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Trykkeriet med kunst som nisje

Da kunstneren Tammo Rist fikk et stipend brukte han pengene til å kjøpe en Epson-printer for å kunne skrive ut sine egne verk – og andres. Det skulle utvikle seg til digitaltrykkeriet PIGS.
PIGS Tammo