Mutoh kommer med toppmodell til populær printerserie

Mutoh lanserer den nye Xpertjet 1682Sr Pro Storformat -skriveren (64 ″ – 1,6 m) med dobbelt printhode, rettet mot utendørs og innendørs skilting med lang holdbarhet. Pressebilde.

Den nye XPJ-1682SR Pro har to Accufine HD-utskriftshoder, hver med 3200 dyser, en ny weave-algoritme og Mutohs egen Vertelith RIP-programvare som samlet skal gi en betydelig forbedring i både utskriftskvalitet og utskriftshastighet. XPJ-162SRP kan nå produksjonshastigheter på opptil 35 m²/time. Den nye skriveren har også automatiske justeringer for å sikre uavbrutt produksjon og ensartet kvalitet.

Spesielt interessant er at skriveren vil bli lansert med Mutohs nye MS51 Quick Dry CMYK -fargesett. I følge Mutoh oppfyller Mutoh MS51 -fargen alle de vanlige kravene til applikasjoner fra innendørs og utendørs skilt, uten å kreve helse- og sikkerhetspiktogrammer. Derfor kan fargene brukes på kontor-, hjem- og butikkmiljøer.

Sammenlignet med tradisjonelle skilt- og displayfarger tilbya samme fargespill, utmerket glansbevaring og værmotstand, slitasje- og kjemikalie-motstand med UV-holdbarhet i opptil 3 år uten laminering, hevder Mutoh. Ingen spesielle vedlikehold er heller påkrevd. Mutoh MS51 -farge er også Greenguard Gold -sertifisert. Sertifisering ble oppnådd for kategorien tapet, noe som betyr at utskriften kan brukes til full romdekning, selv i sensitive miljøer som skoler og sykehus.

Teknologier (Accufine Printhes, Weave-Algoritme, Vertelith-Rip og QuickDry Colors) er designet for den mest nøyaktige fargedråpeplassering, og de er alle ombord på den nye XPJ-1682SR Pro. Det nye utskriftshodet garanterer forbedret dråpekvalitet sammen med mer nøyaktig dråpeposisjonering. Weave-algoritmene som er implementert i firmware, bruker den forbedrede dråpekvaliteten for å undertrykke banding-effekten. Den egenutviklede Mutoh-screening fra Vertelith, kalt Clear Tone, bruker forbedringene i skriveren og utskriftshodet for å levere enda bedre gradienter og hudtoner, selv i 4-farget oppsett og er helt fritt for digital støy.

Det viktigste er at brukerne vil oppnå betydelige kvalitets- og hastighetsfordeler i forhold til de tidligere modellene i alle produksjonsoppsett.

XPJ-162SR Pro Double Head-skriveren er et tillegg til Mutohs eksisterende XPJ-1341SRP og XPJ-1641SRP enkelthodemodeller som ble lansert i januar. Det er NG Digital som er forhandler i Norge for Mutohs printere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.