Han blir ny print og produksjonssjef hos Canon Norge

PUBLISERT: 15 november 2022
OPPDATERT: 21 mars
Per Halvorsen starter i Canon som produktsjef for områdene Professional Print og Commercial Print.

Per Halvorsen starter 2. januar som produktsjef for områdene Professional Print og Commercial Print. Han tar over etter Bjørn Frantsen som går av for å bli pensjonist 30. mars 2023, heter det i en pressemelding fra Canon Norge.

Per Halvorsen har jobbet i trykkeribransjen siden 1995, og er er utdannet Høgskoleingeniør, samt mastergradsstudier fra BI. Han kommer til Canon fra stillingen som Produksjons- og salgsdirektør hos 07 Media.

– I den nye stillingen vil jeg få muligheten til å jobbe med meget gode produkter, tjenester og ansatte i et særdeles sterkt selskap med et fremoverlent syn på framtida. Samtidig er Production et hovedsatsingsområde for Canon. Det er noe jeg ser frem til, sier Per Halvorsen.

Bjørn Frantsen.

Halvorsen skal først skaffe seg god oversikt over produkter og tjenester som Canon tilbyr i markedet.

– Og bidra med min kunnskap og erfaring. I tillegg skal jeg bli kjent med ansatte og kunder i Canon, forteller han.

–Jeg ser frem til å være med å implementere ny teknologi fra Canon i det norske markedet, både hos eksisterende og nye kunder, sier Halvorsen.

– Det er viktig at ansatte jobber godt sammen, deler kunnskap og presterer sammen. Inntrykket av Canon er særdeles bra i så måte. Det er god struktur, det er mange ansatte med lang intern og ekstern erfaring samt mye ny og spennende teknologi, sier Halvorsen.

– Per har en kompetanse og erfaring som passer Canon Norges Production satsing godt, sier Thomas Roberts, Country Manager Professional & Commercial Print i Canon Norge.

–Det å ha en ressurs som Per med oss med tanke på mulighetene som ligger i større migrering av offsetvolum, kommer til å bli utrolig spennende og gøy. Samtidig vil jeg takke Bjørn Frantsen. Han har levert utrolig godt for Canon i mange år, sier Roberts.

Les videre

Webinarserie om bærekraft i praksis

Bærekraft, hva betyr det egentlig og hvordan kan jeg bidra? Det er utgangspunktet når Trykt i Norge inviterer til et bærekraftprogram for Grafisk bransjeforening sammen med Maria Peltokangas i Corporate Good.
Maria

Landets kanskje viktigste trykkeri er modernisert

Universitet i Oslo (UiO), med over 27 000 studenter og 6 600 ansatte, rommer ikke bare en institusjon for læring – men også et avgjørende trykkeri. Det lille, men betydningsfulle, og svært effektive Grafisk senter har i samarbeid med Canon gjennomført en omfattende moderniseringsprosess med fokus på kvalitet, bærekraft og effektivitet.
Trykkeriet UiO-kopi

100 eksemplarer av Revoria Press PC1120 installerte i Europa

Fujifilm har nå gjort sin installasjon nummer hundre av sin flaggskipsprinter Revoria Press PC1120 i Europa. Tonerpressen har vunnet flere utmerkelser gjennom årene.
revoria-pc1120

NIZE equipment blir Elitron-forhandler

NIZE Equipment, en nordisk distributør av storformatskrivere, skjæremaskiner og programvare, kunngjør et nytt strategisk partnerskap med Elitron, den italienske giganten innen digital skjæreteknologi.
Elitron_NIZE_Equipment

Siste nytt

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag