Lexit Group har inngått avtale om oppkjøp av Etikettforum AS

PUBLISERT: 18 november 2022
OPPDATERT: 19 desember
Lexit Group overtar som eier av Etikettforum AS. Pressefoto.

Lexit Group planlegger å kjøpe Etikettforum AS i Trondheim for å styrke satsingen i mellom- og nord-Norge.

Oppkjøpet vil ikke merkes så godt da alle ansatte beholder jobbene sine og tidligere eier John Olav Raanes vil fortsette å ha det overordnede ansvaret for den daglige driften. Forskjellen er at nå rapporterer han til Leif Persson, som er leder for Lexits etikettvirksomhet. I tillegg kommer to nyansatte selgere, noe som dobler salgsteamet.

Etikettforum har en årlig omsetning på ca 6 millioner og har tre ansatte. De har en moderne maskinpark, er sterke på digitaltrykk og kan tilby raske leveranser av små serier. Driften vil bli koordinert med Lexits hovedtrykkeri i Mölnlycke i Sverige.

På sikt planlegges det å samlokalisere trykkeriet og avdelingskontoret i Tiller, for å oppfylle ambisjonene om sterk vekst i tiden fremover.

– Jeg har lenge ønsket at den virksomheten jeg har bygget opp gjennom de siste ti-årene skal videreføres og vokse sammen med en stor og seriøs aktør som Lexit. Jeg er veldig fornøyd og motivert for videre innsats, sier John Olav Raanes, tidligere eneeier i Etikettforum i en pressemelding.

Leif Persson, Lexit Group. Pressebilde.

– Vi er veldig fornøyde med å anskaffe Etikettforum. John Olav og hans stab gjør en meget god jobb med høy service til sine kunder, supplerer Lexits Leif Persson. – Vi ønsker selvsagt å utvikle og utvide denne virksomheten og være nærmere kundene våre der det trengs.

Les videre

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Verdenspremiere på Drupa for Xeikons nye etikettpresse

Xeikon skal ha verdenspremiere på Drupa 2024. Det er en etikettpresse som trykker med en ny, egenutviklet blekkserie.
Untitled Design - 1

Stibo kjøper trykkeri ut av konkursbo

Danske Stibo Completes administrerende direktør Søren Henriksen forklarer i et intervju med Sign & Print hva dette vil bety.
Soren-Henriksen

Konica Minolta og Fujifilm utforsker en strategisk allianse

Konica Minolta og Fujifilm Business Innovation Corp. kunngjør at de har signert et avtalememorandum om å utforske mulighetene for en strategisk allianse i segmentene multifunksjonsprinter (MFP), kontorprinter og produksjonsprinter.
fuji-konica

Siste nytt

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280

30-årsjubilanten investerer i fremtiden: "Mitt livsverk"

Med lokaler midt i Oslo sentrum er digitaltrykkeriet In-Trykk tett på mange store bedrifter som trenger trykketjenester.
– Jeg har blitt litt av en hustrykker for bedriftene på gata, sier eier Yalcin Ucarli.
IN Konica

Åpent hus med tema "foliering av kjøretøy"

Torsdag 20. juni inviterer Spandex til åpent hus i Larvik. Foliering av kjøretøy er tema for dagen og det blir demonstrasjon av foliering og nye produkter.
Spandex folie