Lexit Group har inngått avtale om oppkjøp av Etikettforum AS

Lexit Group overtar som eier av Etikettforum AS. Pressefoto.

Lexit Group planlegger å kjøpe Etikettforum AS i Trondheim for å styrke satsingen i mellom- og nord-Norge.

Oppkjøpet vil ikke merkes så godt da alle ansatte beholder jobbene sine og tidligere eier John Olav Raanes vil fortsette å ha det overordnede ansvaret for den daglige driften. Forskjellen er at nå rapporterer han til Leif Persson, som er leder for Lexits etikettvirksomhet. I tillegg kommer to nyansatte selgere, noe som dobler salgsteamet.

Etikettforum har en årlig omsetning på ca 6 millioner og har tre ansatte. De har en moderne maskinpark, er sterke på digitaltrykk og kan tilby raske leveranser av små serier. Driften vil bli koordinert med Lexits hovedtrykkeri i Mölnlycke i Sverige.

På sikt planlegges det å samlokalisere trykkeriet og avdelingskontoret i Tiller, for å oppfylle ambisjonene om sterk vekst i tiden fremover.

– Jeg har lenge ønsket at den virksomheten jeg har bygget opp gjennom de siste ti-årene skal videreføres og vokse sammen med en stor og seriøs aktør som Lexit. Jeg er veldig fornøyd og motivert for videre innsats, sier John Olav Raanes, tidligere eneeier i Etikettforum i en pressemelding.

Leif Persson, Lexit Group. Pressebilde.

– Vi er veldig fornøyde med å anskaffe Etikettforum. John Olav og hans stab gjør en meget god jobb med høy service til sine kunder, supplerer Lexits Leif Persson. – Vi ønsker selvsagt å utvikle og utvide denne virksomheten og være nærmere kundene våre der det trengs.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.