Storformatprinter godkjent for garantiprogram

PUBLISERT: 21 november 2022
OPPDATERT: 19 desember
Rull til rull-printer Canon Colorado 1650. Foto: Pressebilde

Canon Colorado 1650 storformatprinter og dens UVgel-blekk oppfyller nå de høyeste kvalitetsstandardene for utskrift av 3Ms dekorative produkter.

Godkjenningen kom etter at storformatprinteren Canon Colorado 1650 og blekkpakken, UVgel 460, gjennomgikk tester i henhold til de høye kravene satt av 3Ms garantiprogram 3M MCS.

Disse testene vedrørende utskrifter på 3Ms ulike medietyper inkluderte også tester av hvordan de trykte dekorative produktene tålte slitasje og værets påkjenninger over tid. Dette gjelder for eksempel materialprodusentens folier og vinyler til kjøretøy og interiør, skilt og plakater. Garantien dekker blant annet falming, sprekker, blemmer og misfarging i dekorproduktenes estimerte levetid.

3Ms MCS-garanti regnes som industristandarden og representerer den mest omfattende og komplette garantien for ferdige dekorative produkter, ifølge Canon.

Selskapet skriver i en pressemelding at godkjenningen de nå har fått «gir produsenter av dekorative produkter og deres kunder en garanti og tillit til at de produserte dekorative produktene vil fungere som forventet gjennom hele levetiden».

Les videre

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Kreativ fresing og skjæring i fokus

Kongsberg PCS och MultiCam kjører en favoritt i reprise fra fjorårets Fespa og viser hver sin flaggskipsmodell: skjærebordet C24 og CNC-fresen Apex3R.
Kongsberg 2 w

Ellco Etikett først med Mark Andy Digital Series HD i Norge

Etikettprodusenten Ellco Etikett har installert en Mark Andy Digital Series HD-presse i sitt anlegg på Gjelleråsen i Nittedal, rett utenfor Oslo.
Ellco-1588

Direct Color Systems viser LED-printere på Fespa

Direct Color Systems vil demonstrere sine LED-skrivere på Fespa. UV-44 DTS flatbed ble utgitt i fjor og er en allsidig mellomformatskriver.
directcolors_led_printere

Siste nytt

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag