Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

I sin nyeste blogg forteller Canon Norge om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

– Da vi så Canon Colorado på FESPA, likte vi spesielt godt at den gir ripefaste overflater, slik at vi slipper laminering, forteller daglig leder Tom Ognedal.

– Tidligere varmlaminerte vi overflatene etter printing, med alt det innebar av operasjoner, tidsbruk og ikke minst strømforbruk, og vi sparer mye på å slippe dette. Erfaringen vår gjennom høsten er at Canon Colorado er en driftssikker produksjonsprinter med en unik teknologi som gir høy grafisk kvalitet på et stort spekter av materialer. Størsteparten av produksjonen vår er tekstilmedier til lyskasser og ulike messevegger, men denne løsningen viser seg også å være suveren for printing på folie og glatte medier.

Tom forteller at det har vært et kraftig trykk i messe- og seminarmarkedet gjennom høsten, faktisk såpass at firmaet har vært nødt til å takke nei til enkelte forespørsler.

– En trend er at kundene ønsker løsninger med stor gjenbruksgrad, ved at de anskaffer og lagrer rammeverket med lys og tekniske løsninger, og skifter ut de trykte flatene til hver konferanse eller messe. Vi printer for eksempel mye for Sleipner i Fredrikstad, som deltar på maritime messer over hele verden med Mark Brics egne messevegger Isoframe. Da er det god økonomi i å eie veggene selv og få produsert nye tekstilprint til hver anledning, mener Ognedal.

Kilde: Canon Norge

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.