Gop utvider med papirbasert

Gop blir distributør av Swedboard på det skandinaviske markedet. Foto: Collage/Pressebilde

Det svenske selskapet Gop får distribusjonsrettigheter i Skandinavia for to av Swedboards papirbaserte premium-tavler for den grafiske display-bransjen. Avtalen vil innebære et enda bredere tilbud av kjente merkevarer innenfor dette segmentet.

Det dreier seg om Swedboards produkter SB Fiber og SB Composite.

– Vi er utrolig stolte av å legge Swedboard til produktutvalget vårt. For oss betyr dette at vi legger en stor og viktig brikke i vårt arbeid for å fortsette å være den ledende materialleverandøren innen visuell kommunikasjon, sier Martin Gut, produktsjef i Gop i en pressemelding.

Bærekraft i fokus

Siden april 2022 har Swedboard International vært en del av 3A Composites, et globalt selskap med mange kjente merkevarer i sin portefølje som Gop allerede er distributør for, inkludert Forex, Dispa og Dibond. Nå utvides Gops tilbud ytterligere.

Swedboards produkter produseres i Sverige og ifølge Gop er dette i tråd med selskapets fokus på å tilby mer bærekraftige og resirkulerte materialer. For eksempel har Swedboard Fiber en svært energieffektiv produksjonsprosess, er 100 prosent resirkulerbar og opptil 30 prosent av materialet er resirkulert avfall enten fra forbrukernivå eller fra industri.

Kortere ledetider

Martin Carlshamre, COO i Swedboard, ser flere fordeler ved at Gop blir ny distributør for selskapets produkter. Han forteller at det nå er mulig å nå ut på en bredere front fordi Gop har en sterk posisjon innenfor den grafiske bransjen.

– Det at vi går via Gop gjør også at produktene blir lettere tilgjengelige og vil ha betydelig kortere ledetider når materialene holdes på lager, noe som er veldig positivt. Du trenger heller ikke kjøpe samme kvantum som før, og det ser vi på som en stor fordel for kundene, sier Martin Carlshamre, COO Swedboard.

Swedboards sortiment vil være tilgjengelig for bestilling fra Gop Sverige fra 1. desember, og i Norge og Danmark fra 9. januar 2023.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.