Han er ny bransjesjef for Grafisk bransjeforening i Norsk Industri

Foto: Anja Degerholm
PUBLISERT: 23 november 2022
OPPDATERT: 19 desember
Robert Wright er ny bransjesjef i Grafisk bransjeforening i Norsk Industri fra desember 2022. Foto: Privat

Grafisk bransjeforening melder at Kari Rømcke har fått sin etterfølger da Robert Wright har fått tilbudet og takket ja til jobben.

– Jeg gleder meg til å komme tilbake til bransjen som jeg har fulgt fra sidelinjen hele veien. Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben og vil være på plass allerede 2. desember, sier Robert Wright.

Robert Wright har vist et sterkt engasjement over mange år både som direktør i NHO og som administrerende direktør NHO Grafisk. Han har også en solid politisk erfaring gjennom mange forskjellige verv blant annet i Byrådet i Oslo, skriver Grafisk Bransjeforening.

– Styret er veldig fornøyd med at Robert Wright har takket ja til å bli ny bransjesjef for foreningen. Han har allsidig og relevant erfaring kombinert med et stort engasjement og egenskaper som gjør at han er meget godt egnet til å ta ansvaret for utvikling av foreningen fremover, sier styreleder Kjetil Sjøeng.

Stillingen som bransjesjef ble utlyst fordi Kari Rømcke går av med pensjon mot slutten av året.

Les videre

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

Messetjeneste blir en del av Aksell

Messetjeneste får nye eiere og blir en del av Aksell-familien. De to har hatt et tett samarbeid siden 2020 og nå har Messetjeneste blitt et heleid selskap under Aksell Invest AS.
Messetjeneste

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

Scandinavian Print Group ekspanderer ytterligere

Scandinavian Print Group (SPG) med hovedkontor i Skarpnäck utenfor Stockholm kjøper danske Step Print Power.
Esben_Mols_Kabell

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324