Han er ny bransjesjef for Grafisk bransjeforening i Norsk Industri

Foto: Anja Degerholm
PUBLISERT: 23 november 2022
OPPDATERT: 19 desember
Robert Wright er ny bransjesjef i Grafisk bransjeforening i Norsk Industri fra desember 2022. Foto: Privat

Grafisk bransjeforening melder at Kari Rømcke har fått sin etterfølger da Robert Wright har fått tilbudet og takket ja til jobben.

– Jeg gleder meg til å komme tilbake til bransjen som jeg har fulgt fra sidelinjen hele veien. Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben og vil være på plass allerede 2. desember, sier Robert Wright.

Robert Wright har vist et sterkt engasjement over mange år både som direktør i NHO og som administrerende direktør NHO Grafisk. Han har også en solid politisk erfaring gjennom mange forskjellige verv blant annet i Byrådet i Oslo, skriver Grafisk Bransjeforening.

– Styret er veldig fornøyd med at Robert Wright har takket ja til å bli ny bransjesjef for foreningen. Han har allsidig og relevant erfaring kombinert med et stort engasjement og egenskaper som gjør at han er meget godt egnet til å ta ansvaret for utvikling av foreningen fremover, sier styreleder Kjetil Sjøeng.

Stillingen som bransjesjef ble utlyst fordi Kari Rømcke går av med pensjon mot slutten av året.

Les videre

Landa Printing overrasker stort

Med overraskende salgstall og presentasjon av to nye trykkpresser var Landa en av de store overraskelsene på Pre-Drupa Press Briefing i Düsseldorf i slutten av mars.
Landa_01

Lederskifte i Luth Gruppen

Jeppe Broch Nielsen overtar roret i Luth Gruppen AS etter sin far, Arne Henrik Nielsen. Jeppe trer inn i rollen som daglig leder den 15. mars 2024 og Arne Henrik fortsetter som styreformann i bedriften.
luth-gruppen-jeppe

Lederskifte i Profil Grafisk

Ole Kristian Nyhus blir ny daglig leder i Profil Grafisk på Reinsvoll. Tidligere daglig leder Kristian Hamar går over i en ny stilling som forretningsutvikler. Dette skal ytterligere styrke selskapets posisjon som en betydelig aktør i markedet.
Profil Grafisk bild

Canon rigger for ytterligere vekst

Canon Norge styrker sitt salgsteam innen digital produksjon og trykkløsninger, og har ansatt Olle Stark som Account Manager for salg av printmedier/ark til både grafisk bransje og kontormarkedet.
Olle Stark

Siste nytt

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoar på Drupa

Sammen med en stor del av Fujifilms omfattende portefølje, vil et par nye B2-printere være utstilt på Fujifilms stand på Drupa, som er intet mindre end 2.420 m2 stor, hvilket noenlunde tilsvarer tre håndballbaner.
fujifilm-drupa

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12