HP: Slik skiller du deg ut i konkurransen

HP-printere med hvitt blekk er i fokus når selskapet holder webinar 1. desember. Foto: Pressebilde

HP inviterer til et gratis webinar for å vise hvordan brukere kan få et konkurransefortrinn med hvitt blekk.

Et nytt webinar venter, der HP fokuserer på applikasjoner med Latex White Ink. Selskapet lover et interaktivt arrangement hvor kundene vil få en kort oversikt over HP-printere som bruker Latex White Ink. En presentasjon holdt av Sara Cristofol.

I tillegg går HP inn på å demonstrere fordelene med sitt proprietære hvite blekk og hvordan kunder kan øke fortjenesten og skille seg ut fra konkurrentene. Det vil også være live økter om ulike bruksområder for det hvite blekket av Roman Barba samt samtaler med HPs kunder. Webinaret er gratis og finner sted 1. desember kl. 11:00.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.