Danish Connection presenterer grensesprengende trykksaker

PUBLISERT: 19 desember 2022
OPPDATERT: 16 juni
Alltid fargerike Janne Høgshøj fra Danish Connection er ansvarlig for trykksaksutstillingen. Foto: Roger Stormo

Et stadig tilbakevendende og forfriskende innslag på våre Sign&Print-messer er blide Janne Høgshøj fra Danish Connection som har med seg trykksaker og setter opp utstillinger som er ment å inspirere både trykkerier og kreative sjeler til hva som er mulig å få til. Men mange som har vært innom vet kanskje ikke hva Danish Connection står for, så vi har tatt en prat med Janne for å tilfredstille nysgjerrigheten. 

Fortell kort om foretaket og hva dere tilbyr?
– Danish Connection er et idé- og eventbyrå. Blant kundene er supermerker, designbyråer og trykkerier. Danish Connection lærer trykkerier, reklamebyråer, trykkerikjøpere og designskoler i Skandinavia kunsten å velge riktig papir og hvordan få trykksaker som fungerer. Vi holder workshops i visuell merkevarebygging og kreativ konseptutvikling.

Hvorfor skal de besøkende komme til deres stand?
– På standen ved siden av kafeen kan du se en flott trykkeriutstilling med kreative papirkvaliteter fra papirdesignere og små og store trykkmaterialer fra Superbrands, dyktige grafiske designere, trykkerier og papirprodusenter. Se papirkvaliteter fra Gmund, Fedrigoni og andre produsenter og trykksaker, bøker og emballasje fra blant annet. NASA, Lynggaard Smikker, Olsen Banden, Burning Man og norske trykkere og designere. Du vil få inspirasjon til din neste oppgave og høre om kunsten å velge riktig papir og hvordan du får trykt materiale som fungerer.

Hvilke er de store nyhetene dere viser frem?
– Se nyheter fra papirdesignerne Gmund og Fedrigoni, papir med øl, sølv og hamp og kreative papirkolleksjoner og inspirasjonsmateriale fra 12 designere over hele verden og deres lidenskap for papir som formidler av spennende budskap og visuell identitet.

Hvilke forventninger har du til messen? 
– Jeg ser frem til en spennende og inspirerende messe og besøk av designere, designskoler, trykkerikjøpere og trykkerier som velger papiret med omhu og ønsker å vite om nyheter og muligheter.

Her er noen eksempler på saker som vil være å finne på trykksakutstillingen på den kommende Sign Print&Promotion-messen i februar:

GMUND HAMP Paper

Med Gmund Hanf gir Gmund en uttalelse for økologisk handling. Hamppapir er det bærekraftige alternativet til konvensjonelt papir laget av tre: ressursbesparende, høy kvalitet, holdbart og resirkulerbart. Opptil 100 prosent europeisk hamp brukes i denne kreative papirsensasjonen.
En myk følelse med en vill overflate, design møter natur – og helt lovlig. Bare Gmund kan gjøre det!

FEDRIGONI – Paper Box

Paper Box er den komplette samlingen av alle Fedrigoni-papirer. Det er et viktig verktøy for å gi form til dine kreative ideer og prosjekter.

ANTALIS – The book of 12
Antalis The Book Of 12 – der 12 designere snakker om verdien av papir som medium.

Valget av papir er en kreativ handling. Oppdag intervjuene med 12 internasjonale grafiske designikoner om papirets rolle i en digital alder. I en digital tidsalder vender reklamer mer naturlig til den nye teknologien enn til papir. Fordi de forføres av deres fornyede fornyelse, fordi de er i tidens luft, men også fordi de er en del av kulturen deres. Imidlertid har papiret styrker som ikke er i motsetning til det numeriske, men heller det komplette, det ene med kreftene som det andre ikke gjør.

Se filmen på standen!

Sign, Print & Promotion-messen finner sted på Hellerudsletta mellom Oslo og Gardermoen 8. – 9. februar 2023. Messen er gratis for besøkende som er påmeldt. Meld deg på her: Sipp.no

Les videre

Skjæring med samarbeidende roboter

Automatisering med robotløsninger. Dette er fokus hos Zünd under Sign&Print Scandinavia.
Zund-1-1024x683

Ny HP Latex-modell avduket på Sign&Print Scandinavia

HP Latex-familien har fått et nytt medlem, modellnavn 630 W. Maskinen hadde verdenspremiere hos ikke mindre enn tre utstillere under Sign&Print Scandinavia: NI Solutions, Spandex og Antalis.
hplatex2-1024x683

Konica Minolta holder fokus på den enkle etikettproduksjon

Konica Minolta har allerede oppnådd betydelig suksess med AccurioLabel 190 og 230, med over 1000 solgte maskiner over hele verden. Nå er deres siste skudd på stammen – AccurioLabel 400 – kommersielt tilgjengelig og ble vist på LabelExpo i Brüssel.
konica_labelexpo_01_small

Tredobbelt med nyheter og fullspekket timeplan

Norske Print Supplies kommer til Stockholm og Sign&Print-messen for blant annet å presentere tre nye varemerker i sin portefølje. Men også for kanskje å finne nye medarbeidere.
Fredrik-och-Gaute-Print-Supplies-1024x684 (1)

Siste nytt

Fremhever trofast tjener – og kommende hybrider

I løpet av første kvartal 2024 planlegger Agfa å lansere to helt nye hybridmaskiner. Dessverre så de ikke dagens lys under Sign&Print Scandinavia, men besøkende kunne likevel høre noen detaljer om de kommende nyhetene.
agfa4253-1024x682

Skjæring med samarbeidende roboter

Automatisering med robotløsninger. Dette er fokus hos Zünd under Sign&Print Scandinavia.
Zund-1-1024x683

Ny HP Latex-modell avduket på Sign&Print Scandinavia

HP Latex-familien har fått et nytt medlem, modellnavn 630 W. Maskinen hadde verdenspremiere hos ikke mindre enn tre utstillere under Sign&Print Scandinavia: NI Solutions, Spandex og Antalis.
hplatex2-1024x683

Konica Minolta holder fokus på den enkle etikettproduksjon

Konica Minolta har allerede oppnådd betydelig suksess med AccurioLabel 190 og 230, med over 1000 solgte maskiner over hele verden. Nå er deres siste skudd på stammen – AccurioLabel 400 – kommersielt tilgjengelig og ble vist på LabelExpo i Brüssel.
konica_labelexpo_01_small