Esko og Printvis går sammen om løsning til emballasjeindustrien

PUBLISERT: 19 desember 2022
OPPDATERT: 9 januar
Foto: Tim van der Kuip/ Unsplash

To sterke leverandører av programvareløsninger for emballasjeindustrien har gått sammen for å levere et nytt skybasert integrert MIS- og prepress-system.

Esko, som utvikler integrerte prepress-løsninger, og PrintVis, som utvikler MIS/ERP-løsninger for trykkeriverdenen, har gått sammen om et nytt 100 prosent integrert arbeidsflytautomatisering og MIS-system som forenkler gjennomstrømming og reduserer feil.

Systemet er utviklet for emballasje- og etikettindustrien, for å forbedre effektiviteten og sikre en verdiskapende dataflyt i alle hjørner av bedriften. Systemet er 100 prosent skybasert.

Dette nye samarbeidet leverer en løsning som muliggjør datadrevne beslutninger for fremtidig ressursplanlegging samtidig som kritiske prosesser identifiseres og optimaliseres.

Med en helintegrert løsning har PrintVis og Esko lukket gapet mellom MIS og produksjon – ved å sikre at ansatte kan ta beslutninger på det mest informerte grunnlaget.

Ifølge Esko og PrintVis vil bruken av systemet medføre at feil reduseres med opptil 80 prosent, at gjennomløpstiden reduseres med opptil 50 prosent og at opptil 40 prosent flere jobber kan håndteres uten manuelle inngrep.

Les videre

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Ellco Etikett først med Mark Andy Digital Series HD i Norge

Etikettprodusenten Ellco Etikett har installert en Mark Andy Digital Series HD-presse i sitt anlegg på Gjelleråsen i Nittedal, rett utenfor Oslo.
Ellco-1588

Packnorth Award 2024 er åpen – nå med flere nyheter

For fjerde gang arrangeres Packnorth Award-konkurransen av Packnews og med Scanpack som partner. I dag 1. februar er påmeldingssiden åpnet. Årets konkurranse byr på nyheter.
Scen-Scanpack-2022

Fagtrykk satser stort: "Blir en mer komplett leverandør"

Fagtrykk starter året med flere gode nyheter. Midt-Norges største grafiske bedrift ruster seg for framtiden gjennom å gjøre en større satsing på både profilartikler og emballasje. I tillegg pusses hovedkontoret i Trondheim opp og utvides med større produksjonslokale, salgsavdeling og showroom.
Fagtrykk

Siste nytt

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag