Regn ut en plan for din produksjon

PUBLISERT: 28 desember 2022
OPPDATERT: 10 januar

Omikai kommer til Sign, Print & Promotion messen med en oppdatert versjon av deres forretningssystem Omikai 2.0. Et verktøy for kostnadsberegning og produksjonsplanlegging.

For de som er nysgjerrige på Omikai, så er de det selskapet som leverer forretningssystemer med fokus på grafisk bransje.

Pontus Maltborg

– Vår styrke ligger i kostnadsberegning og produksjonsplanlegging. Hvor vi i rekordfart kan beregne alt fra komplekse jobber til standardprodukter. Tilbud kan deretter konverteres til bestillinger og planlegges i en planleggingsmotor i rekordfart, sier Pontus Maltborg som er administrerende direktør i selskapet.

Under Sign, Print & Promotion-messen vil de vise frem sin nyeste versjon av Omikai 2.0.

– Den støtter mer komplekse jobber som storformat, foldekartong, display og utskrift på vanskeligere materialer som plast og metall.

For de som vil vite mer, inviterer Pontus Maltborg messedeltakerne til å besøke deres stand.

– Først og fremst for å snakke om virksomheten deres, de unike digitale utfordringene de møter og få en følelse av hvordan Omikai vil kunne passe akkurat deres bedrift.

Hvilke forventninger har du til messen?

– Vi ønsker å kartlegge situasjonen sammen med eksisterende kunder, hilse på fremtidige kunder og inngå flere gode relasjoner, avslutter Pontus Maltborg.

Sign, Print & Promotion-messen finner sted på Hellerudsletta mellom Oslo og Gardermoen 8. – 9. februar 2023. Messen er gratis for besøkende som er påmeldt. Meld deg på her: Sipp.no

Les videre

Kreativ fresing og skjæring i fokus

Kongsberg PCS och MultiCam kjører en favoritt i reprise fra fjorårets Fespa og viser hver sin flaggskipsmodell: skjærebordet C24 og CNC-fresen Apex3R.
Kongsberg 2 w

Zünd viser løsninger for økt automatisering

Digitalisering, automatisering og innovasjon oppsummerer hva skjærebordprodusenten Zünd viser på Fespa. Blant nyhetene er et kameraalternativ for deres største skjærebord.
Zund-Fespa-1

Direct Color Systems viser LED-printere på Fespa

Direct Color Systems vil demonstrere sine LED-skrivere på Fespa. UV-44 DTS flatbed ble utgitt i fjor og er en allsidig mellomformatskriver.
directcolors_led_printere

Packnorth Award 2024 er åpen – nå med flere nyheter

For fjerde gang arrangeres Packnorth Award-konkurransen av Packnews og med Scanpack som partner. I dag 1. februar er påmeldingssiden åpnet. Årets konkurranse byr på nyheter.
Scen-Scanpack-2022

Siste nytt

Kreativ fresing og skjæring i fokus

Kongsberg PCS och MultiCam kjører en favoritt i reprise fra fjorårets Fespa og viser hver sin flaggskipsmodell: skjærebordet C24 og CNC-fresen Apex3R.
Kongsberg 2 w

Ellco Etikett først med Mark Andy Digital Series HD i Norge

Etikettprodusenten Ellco Etikett har installert en Mark Andy Digital Series HD-presse i sitt anlegg på Gjelleråsen i Nittedal, rett utenfor Oslo.
Ellco-1588

"Om et år snakker vi ikke mer om KI, vi bare bruker det"

På vårseminaret til Grafisk bransjeforening Øst i Horten skal de blant annet snakke om KI - kunstig intelligens, og hva det betyr for grafisk bransje og andre industriområder. Men om et år eller to vil vi ikke lenger ha foredrag og kurs i KI - det vil være integrert i eksisterende programvare og vi kommer bare til å bruke det uten å tenke så nøye over teknologien bak. Det mener i hvert fall Kåre Bjørn Jensen fra Intellia Consulting.
Kare_01

Landets kanskje viktigste trykkeri er modernisert

Universitet i Oslo (UiO), med over 27 000 studenter og 6 600 ansatte, rommer ikke bare en institusjon for læring – men også et avgjørende trykkeri. Det lille, men betydningsfulle, og svært effektive Grafisk senter har i samarbeid med Canon gjennomført en omfattende moderniseringsprosess med fokus på kvalitet, bærekraft og effektivitet.
Trykkeriet UiO-kopi