Addbrand blir distributør av Arctic Papers G-Serie

PUBLISERT: 8 januar 2023
OPPDATERT: 9 januar
Foto: Arctic Paper Grycksbo

Fra januar 2023 ble Addbrand ny distributør av papirseriene G-Print og G-Silk, som produseres ved Arctic Papers papirfabrikk i Grycksbo i Sverige.

Flere av Arctic Papers kvaliteter distribueres allerede i dag av Addbrand og administrerende direktør i Addbrand, Jesper Røgind Jørgensen, ser fram til at G-serien vil gjøre Addbrands sortiment enda sterkere.

– Vi ser frem til at G-serien nå også blir en del av vårt allerede store sortiment, og samtidig styrke vår posisjon og videre arbeid mot å bli en ledende grossist av papir og trykksaker i Skandinavia. At det faller sammen med vår 2000 m2 utvidelse av vårt lager i Bankeryd gjør bare timingen enda bedre, sier Jesper Røgind Jørgensen.

– Vi er utrolig glade for å kunne levere Arctic Papers sterke merkevarer til den grafiske industrien i Skandinavia, sier salgssjef Margareth Hilleren.

– Arctic Paper har hatt et tett samarbeid med Addbrand i ca. 25 år. Vi leter alltid etter den mest effektive veien til markedet for vårt lokalproduserte papir, sier Claus Nicolaisen, salgssjef, Arctic Paper Denmark og legger til:

– Vi ser store muligheter i at G-serien nå også leveres gjennom Addbrand, som dekker hele Skandinavia, og med lagringskapasitet i både Sverige, Norge og Danmark.

Addbrand er en av utstillerne på Sign, Print & Promotion-messen som finner sted på Hellerudsletta mellom Oslo og Gardermoen 8. – 9. februar 2023. Messen er gratis for besøkende som er påmeldt. Meld deg på her: Sipp.no

Les videre

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Kreativ fresing og skjæring i fokus

Kongsberg PCS och MultiCam kjører en favoritt i reprise fra fjorårets Fespa og viser hver sin flaggskipsmodell: skjærebordet C24 og CNC-fresen Apex3R.
Kongsberg 2 w

Zünd viser løsninger for økt automatisering

Digitalisering, automatisering og innovasjon oppsummerer hva skjærebordprodusenten Zünd viser på Fespa. Blant nyhetene er et kameraalternativ for deres største skjærebord.
Zund-Fespa-1

Direct Color Systems viser LED-printere på Fespa

Direct Color Systems vil demonstrere sine LED-skrivere på Fespa. UV-44 DTS flatbed ble utgitt i fjor og er en allsidig mellomformatskriver.
directcolors_led_printere

Siste nytt

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag