Addbrand blir distributør av Arctic Papers G-Serie

PUBLISERT: 8 januar 2023
OPPDATERT: 9 januar
Foto: Arctic Paper Grycksbo

Fra januar 2023 ble Addbrand ny distributør av papirseriene G-Print og G-Silk, som produseres ved Arctic Papers papirfabrikk i Grycksbo i Sverige.

Flere av Arctic Papers kvaliteter distribueres allerede i dag av Addbrand og administrerende direktør i Addbrand, Jesper Røgind Jørgensen, ser fram til at G-serien vil gjøre Addbrands sortiment enda sterkere.

– Vi ser frem til at G-serien nå også blir en del av vårt allerede store sortiment, og samtidig styrke vår posisjon og videre arbeid mot å bli en ledende grossist av papir og trykksaker i Skandinavia. At det faller sammen med vår 2000 m2 utvidelse av vårt lager i Bankeryd gjør bare timingen enda bedre, sier Jesper Røgind Jørgensen.

– Vi er utrolig glade for å kunne levere Arctic Papers sterke merkevarer til den grafiske industrien i Skandinavia, sier salgssjef Margareth Hilleren.

– Arctic Paper har hatt et tett samarbeid med Addbrand i ca. 25 år. Vi leter alltid etter den mest effektive veien til markedet for vårt lokalproduserte papir, sier Claus Nicolaisen, salgssjef, Arctic Paper Denmark og legger til:

– Vi ser store muligheter i at G-serien nå også leveres gjennom Addbrand, som dekker hele Skandinavia, og med lagringskapasitet i både Sverige, Norge og Danmark.

Addbrand er en av utstillerne på Sign, Print & Promotion-messen som finner sted på Hellerudsletta mellom Oslo og Gardermoen 8. – 9. februar 2023. Messen er gratis for besøkende som er påmeldt. Meld deg på her: Sipp.no

Les videre

Ålgård Offset handlet for 12 millioner på Drupa

Ålgård Offset investerte 12 millioner kroner i ny stiftemaskin fra Müller Martini på Drupa-messen.
aalgaard-drupa1

Sceneprogrammet for Scanpack 2024 er her!

Sceneprogrammet for Scanpack, Skandinavias største emballasjemesse, som finner sted på Svenska Mässan i Gøteborg 22. – 25. oktober, slippes nå. I tillegg til utstillingen med 400 utstillere vil de besøkende få tilbud om et omfattende sceneprogram med nærmere 100 programpunkter.
Talare-pa-Scanpack-SVx

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324