Debuterer på Sign, Print & Promotion med print på vegg

PUBLISERT: 9 januar 2023
OPPDATERT: 9 januar
Wallprint skal demonstrere printing direkte på vegg.

Wallprint er et nystartet firma som leverer print direkte på vegg og vertikale flater med ny teknologi. De har ambisjoner om å bli den foretrukne leverandør av veggprint i hele Skandinavia.

Geir Heskestad, gründer og daglig leder for Wallprint

– Vi leverer print direkte på vegg og vertikale flater i hele Skandinavia, sier daglig leder Geir Heskestad hos Wallprint.

– Teknologien vi bruker utfordrer dagens løsninger og gir rom for utfordringer som før ikke var mulig.

Heskestad snakker om wallPen – en printer som kan printe direkte på vegg. På standen kan publikum se printeren i aksjon.

– Vi kommer til å utfordre den på flere typer underlag for å vise dens allsidighet. Teknologien har eksistert i noen få år, mens vår printer er siste av sitt slag og ble lansert for ca ett år siden, sier Heskestad.

I tillegg er selskapet forhandler av ABCmix i Norge. ABCmix er modulære lysskilt basert på bokstaver og tegn som bestilles enkeltvis og settes sammen uten tekniske kunnskaper. På Sign, Print & Promotion-messen har ABCmix egen stand ved siden av Wallprint.

Hvilke forventninger har dere til messen?

– Vi håper messen kan være med å sette oss og teknologien på kartet. Vi har som mål å være den foretrukne leverandør av veggprint i hele Skandinavia.

Sign, Print & Promotion-messen finner sted på Hellerudsletta mellom Oslo og Gardermoen 8. – 9. februar 2023. Messen er gratis for besøkende som er påmeldt. Meld deg på her: Sipp.no

wallPen i aksjon.

Les videre

Fujifilm viser sin nye tørrtonerpresse

Fujifilm skal vise sin nye tonerpresse i Europa for første gang i starten av 2024. Revoria Press GC12500 er en digitalpresse som anvender tørrtonerteknologi.
Revoria_GC12500_III_R

Canon + MUNCH = sant

Som en del av en utstilling i MUNCH har den bosniskfødte kunstneren Admir Batlak fått lov til å arbeide både i Edvard Munchs atelier på Ekely og på Canons Image Factory for å lage en installasjon "i knekken".
Admir_IF

Ny salgssjef og åpent hus hos Spandex

Siden 1. oktober er Mads Bay ny salgssjef i Spandex AS. Økt fokus på interiørdekor, bærekraftige materialer – og fremfor alt kundene – er noe av det han skal ta for seg i sin nye rolle.
9. november holder Spandex åpent hus i Larvik
Mads

Nye muligheter når Fespa vender tilbake til Amsterdam

Så sent som i oktober 2021 ble Fespa Global Print Expo avholdt i Amsterdam. Denne våren gjør messen comeback i byen og på RAI Messesenter.
fespa_amsterdam

Siste nytt

En fordel med PVC-fritt i måling av CO2-avtrykk

Spandex har fått et konsulentselskap til å utføre en uavhengig validering av karbonavtrykket til populære trykk- og skjærefolier i ImagePerfect-serien. Resultatene viser at de PVC-frie produktene etterlater et mindre fotavtrykk sammenlignet med tradisjonelle folier.
Evergreen Spandex

Ricoh inngår partnerskap for å utvide storformatporteføljen

Ricoh Europe har inngått et strategisk partnerskap med Flora Digital, en kinesisk flatbed- og storformat inkjet-printerprodusent.
Ricoh-Flora

Müller Martini kjøper Hunkeler

Etter nøye vurdering har familiene bak de to selskapene bestemt seg for å slå sammen Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Trykkeriet med kunst som nisje

Da kunstneren Tammo Rist fikk et stipend brukte han pengene til å kjøpe en Epson-printer for å kunne skrive ut sine egne verk – og andres. Det skulle utvikle seg til digitaltrykkeriet PIGS.
PIGS Tammo