Iøynefallende LED-bokstaver til Norge

PUBLISERT: 11 januar 2023
OPPDATERT: 11 januar
Rune Hansen, daglig leder for EyeCatcher Lysreklame. Privat foto.

EyeCatcher Lysreklame er det norske datterselskapet til den svenske skiltfabrikken Signtronic som har hovedkontor og fabrikk i Jönköping. Fra fabrikken kjøper de LED-bokstaver til kostpris og legger på et lite påslag før de selger dette videre til skiltmakere i Norge.

Hvorfor er det dere man skal handle hos?

– Vi leverer til skiltfirmaer i Norge, og aldri til sluttbrukere, sier daglig leder for Eyecatcher Lysreklame, Rune Hansen.

– Med tanke på ekstremt lave driftskostnader i den norske avdelingen er vi derfor meget konkurransedyktige på pris. Når det gjelder kvalitet, leveringssikkerhet og korte leveringstider er vi helt i toppen av toppen.

Hansen trekker også frem at fraktkostnadene er lavere enn når man handler fra andre land, og at det er en fordel at firmaet korresponderer på norsk. Kommunikasjonsproblemer er ofte årsak til reklamasjoner når man har bestilt fra utlandet, mener Hansen.

Rune Hansen fra EyeCatcher foran jem & fix lokaler i Norge som benytter seg av både dukskilter og profilbokstaver i sin profilering.

Hvorfor bør besøkende komme til standen deres?

– På vår stand vil vi stille ut vårt rikholdige sortiment av skiltprofiler i alle former og farger. Her kan du se på, og kjenne på våre flotte produkter. Alt fra gode gammeldagse avanserte neonskilt til LED-bokstaver og lysskilt i alle former og farger. Vi vil også svare på alle spørsmål som du har i forbindelse med våre produkter, leveringstider, og så videre.

– På messen vil du treffe meg, samt administrerende direktør for Signtronic AB, Filip Olin, svarer Rune Hansen.

Hva er de store nyhetene dere viser?

– Vi vil vise fram våre eksklusive ST-profiler som benyttes når bokstavene blir for små til å kunne produseres på normale måter. De er konstruert på en slik måte at diodene ligger i aluminium. Dette fører til at de får den kjølingen de må ha for ikke å brenne slik som de ofte gjør der diodene ligger innstøpt i plast eller akryl. Vi har stor suksess med dette produktet. Spesielt der skiltene befinner seg innendørs i varme omgivelser.

Hvilke forventninger har du til messen?

– Mine forventninger til messen er at arrangøren klarer å lokke så mange skiltfirmaer til messen som mulig. Ikke bare de som holder til på østlandsområdet, men også de som må reise i flere timer. De fortjener også å se våre flotte produkter og slå av en hyggelig skiltprat med oss.

Sign, Print & Promotion-messen finner sted på Hellerudsletta mellom Oslo og Gardermoen 8. – 9. februar 2023. Messen er gratis for besøkende som er påmeldt. Meld deg på her: Sipp.no

Les videre

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Kreativ fresing og skjæring i fokus

Kongsberg PCS och MultiCam kjører en favoritt i reprise fra fjorårets Fespa og viser hver sin flaggskipsmodell: skjærebordet C24 og CNC-fresen Apex3R.
Kongsberg 2 w

Ellco Etikett først med Mark Andy Digital Series HD i Norge

Etikettprodusenten Ellco Etikett har installert en Mark Andy Digital Series HD-presse i sitt anlegg på Gjelleråsen i Nittedal, rett utenfor Oslo.
Ellco-1588

Zünd viser løsninger for økt automatisering

Digitalisering, automatisering og innovasjon oppsummerer hva skjærebordprodusenten Zünd viser på Fespa. Blant nyhetene er et kameraalternativ for deres største skjærebord.
Zund-Fespa-1

Siste nytt

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag