Riso ønsker å få flere øyne på seg i Norge

PUBLISERT: 11 januar 2023
OPPDATERT: 12 januar
Lars Andersson, regional salgssjef for Riso i de nordiske landene.

I over 30 år har Riso utviklet høyhastighetsskrivere, til å begynne med klarte de 100 sider per minutt. Nå kan de produsere 330 sider per minutt – dobbeltsidig. Nå er de utstillere på Sign, Print & Promotion-messen, og vi tok en prat med Lars Andersson som er regional salgssjef i de nordiske landene. 

Hvorfor bør besøkende komme til standen deres?

–Siden Riso er pionerer innen inkjet-maskiner, har vi et unikt budskap til markedet – valuta for pengene. Med vår teknologi er det mulighet for å senke dagens kostnader når det gjelder pris per eksemplar. Samlet sett har vi en mulighet til å tilby markedets laveste pris per eksemplar hvor vi også tar hensyn til strømforbruk.

Hva er de store nyhetene dere viser?

– Det siste tilskuddet til vårt sortiment heter Valezus Pro og er to forskjellige produksjonsmaskiner, sistnevnte kalt T2200 med en hastighet på 330 utskrifter per minutt dupleks.

Hvilke forventninger har dere til messen?

– At flere i Norge vil få øynene opp for Riso inkjet og vår forcejet-teknologi.

Sign, Print & Promotion-messen finner sted på Hellerudsletta mellom Oslo og Gardermoen 8. – 9. februar 2023. Messen er gratis for besøkende som er påmeldt. Meld deg på her: Sipp.no

Les videre

Ålgård Offset handlet for 12 millioner på Drupa

Ålgård Offset investerte 12 millioner kroner i ny stiftemaskin fra Müller Martini på Drupa-messen.
aalgaard-drupa1

Sceneprogrammet for Scanpack 2024 er her!

Sceneprogrammet for Scanpack, Skandinavias største emballasjemesse, som finner sted på Svenska Mässan i Gøteborg 22. – 25. oktober, slippes nå. I tillegg til utstillingen med 400 utstillere vil de besøkende få tilbud om et omfattende sceneprogram med nærmere 100 programpunkter.
Talare-pa-Scanpack-SVx

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324