Riso ønsker å få flere øyne på seg i Norge

PUBLISERT: 11 januar 2023
OPPDATERT: 12 januar
Lars Andersson, regional salgssjef for Riso i de nordiske landene.

I over 30 år har Riso utviklet høyhastighetsskrivere, til å begynne med klarte de 100 sider per minutt. Nå kan de produsere 330 sider per minutt – dobbeltsidig. Nå er de utstillere på Sign, Print & Promotion-messen, og vi tok en prat med Lars Andersson som er regional salgssjef i de nordiske landene. 

Hvorfor bør besøkende komme til standen deres?

–Siden Riso er pionerer innen inkjet-maskiner, har vi et unikt budskap til markedet – valuta for pengene. Med vår teknologi er det mulighet for å senke dagens kostnader når det gjelder pris per eksemplar. Samlet sett har vi en mulighet til å tilby markedets laveste pris per eksemplar hvor vi også tar hensyn til strømforbruk.

Hva er de store nyhetene dere viser?

– Det siste tilskuddet til vårt sortiment heter Valezus Pro og er to forskjellige produksjonsmaskiner, sistnevnte kalt T2200 med en hastighet på 330 utskrifter per minutt dupleks.

Hvilke forventninger har dere til messen?

– At flere i Norge vil få øynene opp for Riso inkjet og vår forcejet-teknologi.

Sign, Print & Promotion-messen finner sted på Hellerudsletta mellom Oslo og Gardermoen 8. – 9. februar 2023. Messen er gratis for besøkende som er påmeldt. Meld deg på her: Sipp.no

Les videre

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Kreativ fresing og skjæring i fokus

Kongsberg PCS och MultiCam kjører en favoritt i reprise fra fjorårets Fespa og viser hver sin flaggskipsmodell: skjærebordet C24 og CNC-fresen Apex3R.
Kongsberg 2 w

Ellco Etikett først med Mark Andy Digital Series HD i Norge

Etikettprodusenten Ellco Etikett har installert en Mark Andy Digital Series HD-presse i sitt anlegg på Gjelleråsen i Nittedal, rett utenfor Oslo.
Ellco-1588

Zünd viser løsninger for økt automatisering

Digitalisering, automatisering og innovasjon oppsummerer hva skjærebordprodusenten Zünd viser på Fespa. Blant nyhetene er et kameraalternativ for deres største skjærebord.
Zund-Fespa-1

Siste nytt

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag