Dobbelt opp hos BK Gruppen

PUBLISERT: 16 januar 2023
OPPDATERT: 16 januar
Skiltserien BDsign er modulære og kan leveres både med taktil tekst og punktskrift.

Den som besøker BK Gruppens stand får to firmaer til prisen av ett. Den som er interessert i skiltløsninger kan ta en prat med BK Dekorima mens den som vil fordype seg i emballasje og trykk kan besøke BK Grafisk.

Det kan synes litt forvirrende men slik ligger det til. BK Gruppen er en totalleverandør og produsent av grafisk materiell i Norge. Gruppen består av fire driftsselskaper hvorav to er representert på Sign, Print & Promotion-messen, BK Dekorima og BK Grafisk, som begge har hovedsete i Sandefjord.

BK Dekorima kjenner kanskje besøkere igjen da de stilte ut på den forrige Sign, Print & Promotion-messen. De produserer skiltløsninger i alle aktuelle materialer, både med og uten LED. De har blant annet produsert skiltserien BDsign, skiltene er modulære og kan leveres både med taktil tekst og punktskrift.

Firmaet har nylig investert i nye maskiner for å lage mindre bokstaver med lys og har i tillegg mange nye varianter av skilt i BDsign-serien.

BK Grafisk derimot er et trykkeri som på messen vil vise emballasje og displayer.

Hvorfor skal de besøkende komme til deres stand?

– Vi ønsker å komme i kontakt med både gamle og nye forhandlere for å vise frem hva vi har mulighet til å produsere i Norge. All vår produksjon er skreddersydd slik at det er enklere for kunder og forhandlere å diskutere detaljer. Vi har høy kompetanse på det vi driver med og kan i tillegg til en produsent også være rådgivere for våre forhandlere. Det er også bedre for miljøet å produsere i Norge fremfor å frakte varer langt, sier Arne Nybo som er administrerende direktør for BK Dekorima.

Store lysende bokstaver kan BK Gruppen også levere.

Sign, Print & Promotion-messen finner sted på Hellerudsletta mellom Oslo og Gardermoen 8. – 9. februar 2023. Messen er gratis for besøkende som er påmeldt. Meld deg på her: Sipp.no

Les videre

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Kreativ fresing og skjæring i fokus

Kongsberg PCS och MultiCam kjører en favoritt i reprise fra fjorårets Fespa og viser hver sin flaggskipsmodell: skjærebordet C24 og CNC-fresen Apex3R.
Kongsberg 2 w

Ellco Etikett først med Mark Andy Digital Series HD i Norge

Etikettprodusenten Ellco Etikett har installert en Mark Andy Digital Series HD-presse i sitt anlegg på Gjelleråsen i Nittedal, rett utenfor Oslo.
Ellco-1588

Zünd viser løsninger for økt automatisering

Digitalisering, automatisering og innovasjon oppsummerer hva skjærebordprodusenten Zünd viser på Fespa. Blant nyhetene er et kameraalternativ for deres største skjærebord.
Zund-Fespa-1

Siste nytt

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag