Dobbelt opp hos BK Gruppen

PUBLISERT: 16 januar 2023
OPPDATERT: 16 januar
Skiltserien BDsign er modulære og kan leveres både med taktil tekst og punktskrift.

Den som besøker BK Gruppens stand får to firmaer til prisen av ett. Den som er interessert i skiltløsninger kan ta en prat med BK Dekorima mens den som vil fordype seg i emballasje og trykk kan besøke BK Grafisk.

Det kan synes litt forvirrende men slik ligger det til. BK Gruppen er en totalleverandør og produsent av grafisk materiell i Norge. Gruppen består av fire driftsselskaper hvorav to er representert på Sign, Print & Promotion-messen, BK Dekorima og BK Grafisk, som begge har hovedsete i Sandefjord.

BK Dekorima kjenner kanskje besøkere igjen da de stilte ut på den forrige Sign, Print & Promotion-messen. De produserer skiltløsninger i alle aktuelle materialer, både med og uten LED. De har blant annet produsert skiltserien BDsign, skiltene er modulære og kan leveres både med taktil tekst og punktskrift.

Firmaet har nylig investert i nye maskiner for å lage mindre bokstaver med lys og har i tillegg mange nye varianter av skilt i BDsign-serien.

BK Grafisk derimot er et trykkeri som på messen vil vise emballasje og displayer.

Hvorfor skal de besøkende komme til deres stand?

– Vi ønsker å komme i kontakt med både gamle og nye forhandlere for å vise frem hva vi har mulighet til å produsere i Norge. All vår produksjon er skreddersydd slik at det er enklere for kunder og forhandlere å diskutere detaljer. Vi har høy kompetanse på det vi driver med og kan i tillegg til en produsent også være rådgivere for våre forhandlere. Det er også bedre for miljøet å produsere i Norge fremfor å frakte varer langt, sier Arne Nybo som er administrerende direktør for BK Dekorima.

Store lysende bokstaver kan BK Gruppen også levere.

Sign, Print & Promotion-messen finner sted på Hellerudsletta mellom Oslo og Gardermoen 8. – 9. februar 2023. Messen er gratis for besøkende som er påmeldt. Meld deg på her: Sipp.no

Les videre

Ålgård Offset handlet for 12 millioner på Drupa

Ålgård Offset investerte 12 millioner kroner i ny stiftemaskin fra Müller Martini på Drupa-messen.
aalgaard-drupa1

Sceneprogrammet for Scanpack 2024 er her!

Sceneprogrammet for Scanpack, Skandinavias største emballasjemesse, som finner sted på Svenska Mässan i Gøteborg 22. – 25. oktober, slippes nå. I tillegg til utstillingen med 400 utstillere vil de besøkende få tilbud om et omfattende sceneprogram med nærmere 100 programpunkter.
Talare-pa-Scanpack-SVx

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324