Vil feire samspillet mellom hard- og software

PUBLISERT: 18 januar 2023
OPPDATERT: 18 januar
Christina Lindblad er Country Manager for Kongsberg Sverige og Norge.

Hva er viktigst, en velfungerende maskinvare eller programvare? Det er nok få som vil kompromisse på noen av delene. På Sign, Print & Promotion-messen vil Artwork Systems demonstrere viktigheten av samspill mellom de to – på en stand med unikt design.

Under messen ønsker Artworks Systems å vise frem symbiosen mellom maskinvare og programvare. Da er det ingen bedre måte enn å gjøre det enn med selve standen. Altså ikke på standen men med standen.

– Vi skal bygge standen vår i re-board, hvor vårt Vari Angle Tool muliggjør unike designmuligheter, sier Christina Lindblad, Country Manager for Kongsberg Sverige og Norge.

Vari Angle tool er et verktøy for å skjære vanlige materialer innen skilt- og displaymarkedet. Med dette verktøyet kan man skjære i vinkler mellom 0 og 60 grader.

Det er ikke første gang de gjør dette med standen sin. Også under den svenske messen i fjor gjorde de en lignende ting, da var det flower power som gjaldt. Men de som er nysgjerrige på årets design må bare vente, det er fortsatt hemmelig.

På den svenske messen i 2022 var temaet på standen Flower Power, designet av Studio Håkansson. Hva tror du årets tema blir?

Selvsagt kommer de også til å stille ut de egentlige produktene. På standen vil det være skjærebord fra Kongsbergs C-serie og også Cad-løsningen ArtiosCAD fra Esko.

Et godt samarbeid

I 2021 gikk Kongsberg og deres programvaredel Esko hver sin vei, og siden for en stund siden er Artwork Systems forhandlere for dem begge i Skandinavia.

– Du bør komme til vår stand hvis du vil se hvilke muligheter som finnes med maskinvare og programvare, hvordan disse verktøyene kan samhandle.

Ser frem til å ses igjen

Selv gleder Christina Lindblad seg til å møte messens besøkende. Under pandemien var det ikke mulig å besøke trykkeriene ute.

– Nå er det en stund siden Covid, men det har fortsatt tatt tid å komme seg ut og besøke alle kunder. Men vi gleder oss til å komme ut og besøke alle kunder i Norge igjen.

Og hun har bare gode erfaringer fra Sign, Print & Promotion.

– Den norske messen er som regel alltid veldig bra, det er mange som besøker den. Vi har veldig positive erfaringer fra messen i Norge og derfor har vi valgt å være der igjen, avslutter Christina Lindblad.

Vari Angle Tool på et Kongsberg C60

Sign, Print & Promotion-messen finner sted på Hellerudsletta mellom Oslo og Gardermoen 8. – 9. februar 2023. Messen er gratis for besøkende som er påmeldt. Meld deg på her: Sipp.no

 

Les videre

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Kreativ fresing og skjæring i fokus

Kongsberg PCS och MultiCam kjører en favoritt i reprise fra fjorårets Fespa og viser hver sin flaggskipsmodell: skjærebordet C24 og CNC-fresen Apex3R.
Kongsberg 2 w

Ellco Etikett først med Mark Andy Digital Series HD i Norge

Etikettprodusenten Ellco Etikett har installert en Mark Andy Digital Series HD-presse i sitt anlegg på Gjelleråsen i Nittedal, rett utenfor Oslo.
Ellco-1588

Landets kanskje viktigste trykkeri er modernisert

Universitet i Oslo (UiO), med over 27 000 studenter og 6 600 ansatte, rommer ikke bare en institusjon for læring – men også et avgjørende trykkeri. Det lille, men betydningsfulle, og svært effektive Grafisk senter har i samarbeid med Canon gjennomført en omfattende moderniseringsprosess med fokus på kvalitet, bærekraft og effektivitet.
Trykkeriet UiO-kopi

Siste nytt

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag