Vil feire samspillet mellom hard- og software

PUBLISERT: 18 januar 2023
OPPDATERT: 18 januar
Christina Lindblad er Country Manager for Kongsberg Sverige og Norge.

Hva er viktigst, en velfungerende maskinvare eller programvare? Det er nok få som vil kompromisse på noen av delene. På Sign, Print & Promotion-messen vil Artwork Systems demonstrere viktigheten av samspill mellom de to – på en stand med unikt design.

Under messen ønsker Artworks Systems å vise frem symbiosen mellom maskinvare og programvare. Da er det ingen bedre måte enn å gjøre det enn med selve standen. Altså ikke på standen men med standen.

– Vi skal bygge standen vår i re-board, hvor vårt Vari Angle Tool muliggjør unike designmuligheter, sier Christina Lindblad, Country Manager for Kongsberg Sverige og Norge.

Vari Angle tool er et verktøy for å skjære vanlige materialer innen skilt- og displaymarkedet. Med dette verktøyet kan man skjære i vinkler mellom 0 og 60 grader.

Det er ikke første gang de gjør dette med standen sin. Også under den svenske messen i fjor gjorde de en lignende ting, da var det flower power som gjaldt. Men de som er nysgjerrige på årets design må bare vente, det er fortsatt hemmelig.

På den svenske messen i 2022 var temaet på standen Flower Power, designet av Studio Håkansson. Hva tror du årets tema blir?

Selvsagt kommer de også til å stille ut de egentlige produktene. På standen vil det være skjærebord fra Kongsbergs C-serie og også Cad-løsningen ArtiosCAD fra Esko.

Et godt samarbeid

I 2021 gikk Kongsberg og deres programvaredel Esko hver sin vei, og siden for en stund siden er Artwork Systems forhandlere for dem begge i Skandinavia.

– Du bør komme til vår stand hvis du vil se hvilke muligheter som finnes med maskinvare og programvare, hvordan disse verktøyene kan samhandle.

Ser frem til å ses igjen

Selv gleder Christina Lindblad seg til å møte messens besøkende. Under pandemien var det ikke mulig å besøke trykkeriene ute.

– Nå er det en stund siden Covid, men det har fortsatt tatt tid å komme seg ut og besøke alle kunder. Men vi gleder oss til å komme ut og besøke alle kunder i Norge igjen.

Og hun har bare gode erfaringer fra Sign, Print & Promotion.

– Den norske messen er som regel alltid veldig bra, det er mange som besøker den. Vi har veldig positive erfaringer fra messen i Norge og derfor har vi valgt å være der igjen, avslutter Christina Lindblad.

Vari Angle Tool på et Kongsberg C60

Sign, Print & Promotion-messen finner sted på Hellerudsletta mellom Oslo og Gardermoen 8. – 9. februar 2023. Messen er gratis for besøkende som er påmeldt. Meld deg på her: Sipp.no

 

Les videre

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Ålgård Offset handlet for 12 millioner på Drupa

Ålgård Offset investerte 12 millioner kroner i ny stiftemaskin fra Müller Martini på Drupa-messen.
aalgaard-drupa1

Sceneprogrammet for Scanpack 2024 er her!

Sceneprogrammet for Scanpack, Skandinavias største emballasjemesse, som finner sted på Svenska Mässan i Gøteborg 22. – 25. oktober, slippes nå. I tillegg til utstillingen med 400 utstillere vil de besøkende få tilbud om et omfattende sceneprogram med nærmere 100 programpunkter.
Talare-pa-Scanpack-SVx

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324