Zünd spår økt fokus på automatisering

PUBLISERT: 18 januar 2023
OPPDATERT: 18 januar
Zünd vil holde til på stand D50 på Sign, Print & Promotion-messen 2023.

Det sveitsiske selskapet produserer digitale skjæreløsninger og leverer til hele Norden. Til Sign, Print & Promotion tar med seg S3-skjæremaskinen sin, men også en observasjon: Automatisering vil bli stadig viktigere i fremtiden.

– Vi opplever økt fokus på automatisering, derfor dreier flere av våre nyheter om dette. Vi har blant annet begynt å tilby flere robotløsninger, som nå er så fleksible at de også er attraktive for grafiske bedrifter som produserer mindre opplag. Et eksempel på dette er den nye Robot PortaTable 130. Vi har ikke roboter på standen, men basert på videoer og illustrasjoner kan vi introdusere de besøkende for disse løsningene. Så kan løsningene i ettertid demonstreres i vårt demorom i Danmark, sier Martin Roed Nielsen som er salgssjef i selskapet i Skandinavia.

På standen vil du i stedet kunne finne deres Zünd S3 skjæremaskin.

– Den er ideell for effektiv kutting av tynnere materialer – både fra ruller og i ark.

Dessuten vil de vise flere prøver som de har produsert på deres større system, Zünd G3, for å illustrere hva som kan gjøres med de forskjellige maskinene.

Hvilke forventninger har dere til messen?
Vi er positive til messen, og forventer å skape dialoger med mange interesserte bedrifter, som senere kan føre til handel, avslutter Martin Roed Nielsen.

Sign, Print & Promotion-messen finner sted på Hellerudsletta mellom Oslo og Gardermoen 8. – 9. februar 2023. Messen er gratis for besøkende som er påmeldt. Meld deg på her: Sipp.no

Les videre

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Kreativ fresing og skjæring i fokus

Kongsberg PCS och MultiCam kjører en favoritt i reprise fra fjorårets Fespa og viser hver sin flaggskipsmodell: skjærebordet C24 og CNC-fresen Apex3R.
Kongsberg 2 w

Ellco Etikett først med Mark Andy Digital Series HD i Norge

Etikettprodusenten Ellco Etikett har installert en Mark Andy Digital Series HD-presse i sitt anlegg på Gjelleråsen i Nittedal, rett utenfor Oslo.
Ellco-1588

Zünd viser løsninger for økt automatisering

Digitalisering, automatisering og innovasjon oppsummerer hva skjærebordprodusenten Zünd viser på Fespa. Blant nyhetene er et kameraalternativ for deres største skjærebord.
Zund-Fespa-1

Siste nytt

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag