Nye maskiner – Nye muligheter

PUBLISERT: 23 januar 2023
OPPDATERT: 23 januar

Brectus har nylig utvidet sin maskinpark og nå øker de sin produksjon markant, særlig innen dekor, interiør og plateprint. Deres daglige leder Heidi Hoen forteller Sign&Print hvilke nye muligheter som har åpnet seg etter investeringen.

Selskapet er en totalleverandør av reklame og profileringsløsninger. I sitt sortiment har de blant annet gatebukker, beachflagg og profilartikler- til lysskilt, interaktive TVer, og komplette messestands. Man kan også finne fasademerking og oppblåsbare produkter.

Hvorfor skal de besøkende oppsøke deres stand?

– Vi har med oss våre siste nyheter innen plateprint, LED-vegger og messesystem. Vi ønsker å bli bedre kjent med deg som ikke kjenner oss fra før og som ser potensialet i å selge våre produkter. Vi ser også frem til å møte våre kunder igjen over en kaffeprat. Vi ønsker å være din totalleverandør hvor du kan handle alt på et sted, få god service og føle deg velkommen sammen med vårt team. Hos oss finner du alt på et sted, sier daglig leder Heidi Hoen.

Hvilke store nyheter skal dere vise?
Våre nyheter og hovedfokuset på messen er å vise frem alle mulighetene vi nå kan tilby i egen produksjon. Vi presenterer mange spennende prøver på plateprint, folie, tapet, etc. Spesielt er det at vi har med print på gulvfolie, smartpanel, samt print på en vanlig innerdør.

Print på en vanlig innerdør?
– Ja, vi kjøpte en innerdør på Obs Bygg og la den rett på printeren. Resultatet kan du komme og se på vår stand.

Målbue

Som total-leverandør vil vi også vise frem komplette messeløsninger, LED lyskasser, målbue og oppblåsbart spesialdesign. Messeveggløsningen vi stiller ut er en skalerbar løsning som passer på alt fra enkle bakvegger til store komplekse stands og er også en av flere løsninger vi kan tilby utleie på.

Hva er deres forventninger til messen?

– Fra tidligere år vet vi at Sign&Print messen er en viktig og god messe. Den er som regel alltid godt besøkt og gir oss god anledning til å vise vårt totale spekter. Mange gamle og nye kunder kommer innom og for oss er dette en veldig viktig møteplass til å treffe de vi ikke ser ellers i året.

– På vår stand vil du bl.a. møte, salgssjef – Kjetil Clemetsen, KAM – Petter Wik og Salgs- og markedskoordinator Nina Evensen. Vi gleder oss til å se dere!

Sign, Print & Promotion-messen finner sted på Hellerudsletta mellom Oslo og Gardermoen 8. – 9. februar 2023. Messen er gratis for besøkende som er påmeldt. Meld deg på her: Sipp.no

Les videre

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Kreativ fresing og skjæring i fokus

Kongsberg PCS och MultiCam kjører en favoritt i reprise fra fjorårets Fespa og viser hver sin flaggskipsmodell: skjærebordet C24 og CNC-fresen Apex3R.
Kongsberg 2 w

Ellco Etikett først med Mark Andy Digital Series HD i Norge

Etikettprodusenten Ellco Etikett har installert en Mark Andy Digital Series HD-presse i sitt anlegg på Gjelleråsen i Nittedal, rett utenfor Oslo.
Ellco-1588

Zünd viser løsninger for økt automatisering

Digitalisering, automatisering og innovasjon oppsummerer hva skjærebordprodusenten Zünd viser på Fespa. Blant nyhetene er et kameraalternativ for deres største skjærebord.
Zund-Fespa-1

Siste nytt

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag