Nize equipment har mange planer for 2023

Foto: Pressebilder
PUBLISERT: 25 januar 2023
OPPDATERT: 30 januar
NIZE-equipment skal ta noen av de «tunge skytsene» med til Sign Print & Promotion-messen i Oslo neste måned, sier markedssjef Anneka Lisby Berg. På bildet ses hun med en swissQprint Nyala 4.

NIZE-equipment gikk jevnt inn i 2023 etter en travel avslutning på fjoråret. Det betyr at kursen ennå ikke er satt for alle planer på nyåret, men at det blir travelt, det er helt sikkert.

Anneka Lisby Berg er markedssjef i NIZE equipment og hun forteller at forberedelsene til årets første messe er i full gang. Det er Sign Print & Promotion-messen i Oslo som arrangeres i februar. Her kommer de med noen av de tunge skytsene. Hun forteller:

– Vi skal vise swissQprints Nyala 4, som er utstyrt med de nye skrivehodene som sikrer betydelig høyere produktivitet. Vi tar også med oss ​​en skiltprinter som er utviklet spesielt for produksjon av taktile trykk, f.eks. punktskrift (braille – blindeskrift). Det er en UV-printer fra det amerikanske selskapet Direct Color Systems og den kan skrive ut på de fleste skiltmaterialer. Til slutt har vi invitert nederlandske Dataline til vår stand. De utvikler et ganske fantastisk informasjons- og planleggingssystem for skiltselskaper. Vi tror dette vil være mer etterspurt i en travel bransje med mange ulike oppgavetyper.

Mange konkrete prosjekter

I fjor lanserte swissQprint Kudu-skriveren. Det har vært en stor suksess med tre solgte enheter så langt i Norge, som skal leveres hit i begynnelsen av 2023. Ingen er ennå solgt i Danmark, men dette er noe de må satse på i 2023.

Tilbake i 2020 åpnet NIZE equipment nye lokaler med et imponerende demosenter. Her burde det vært holdt demoer, tester, kurs, seminarer osv. men på grunn av koronaen har det vært begrenset hva som har skjedd. Dette må også endres i 2023, når blant annet Akademikursene kommer tilbake, akkurat som NIZE-dagene-arrangementene vil finne sted igjen, sier Anneka Lisby Berg.

Digitalisering av kundeforholdet

Fjoråret markerte også starten på et digitaliseringsprosjekt, som skal gjøre kundeforholdet tettere og mye mer effektivt. Dette inkluderer blant annet en B2B-butikk tilpasset hver enkelt kunde, slik at de kun kan se og kjøpe det som er relevant for dem. Dette betyr også at for eksempel prisavtaler er innarbeidet og dermed individuelle for hver kunde.

Systemet inneholder også informasjon om forbruk og bestillinger som kunden selv har direkte tilgang til. På sikt vil både maskininformasjon og miljøparametere inngå i systemet og på denne måten gi både kunden og NIZE verdifull informasjon for å utvikle samarbeidet.

Som med alle utviklingsprosjekter tar det litt tid å nå målet, men Anneka Lisby Berg forventer at de allerede i år vil være mye nærmere målet og at kundene allerede kan dra nytte av systemet.

Der er mange oppgaver på gang i 2023 for både Anneka Lisby Berg og resten av gjengen hos NIZE equipment.

Sign, Print & Promotion-messen finner sted på Hellerudsletta mellom Oslo og Gardermoen 8. – 9. februar 2023. Messen er gratis for besøkende som er påmeldt. Meld deg på her: Sipp.no

 

Les videre

Ålgård Offset handlet for 12 millioner på Drupa

Ålgård Offset investerte 12 millioner kroner i ny stiftemaskin fra Müller Martini på Drupa-messen.
aalgaard-drupa1

Sceneprogrammet for Scanpack 2024 er her!

Sceneprogrammet for Scanpack, Skandinavias største emballasjemesse, som finner sted på Svenska Mässan i Gøteborg 22. – 25. oktober, slippes nå. I tillegg til utstillingen med 400 utstillere vil de besøkende få tilbud om et omfattende sceneprogram med nærmere 100 programpunkter.
Talare-pa-Scanpack-SVx

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324