Nize equipment har mange planer for 2023

Foto: Pressebilder
PUBLISERT: 25 januar 2023
OPPDATERT: 30 januar
NIZE-equipment skal ta noen av de «tunge skytsene» med til Sign Print & Promotion-messen i Oslo neste måned, sier markedssjef Anneka Lisby Berg. På bildet ses hun med en swissQprint Nyala 4.

NIZE-equipment gikk jevnt inn i 2023 etter en travel avslutning på fjoråret. Det betyr at kursen ennå ikke er satt for alle planer på nyåret, men at det blir travelt, det er helt sikkert.

Anneka Lisby Berg er markedssjef i NIZE equipment og hun forteller at forberedelsene til årets første messe er i full gang. Det er Sign Print & Promotion-messen i Oslo som arrangeres i februar. Her kommer de med noen av de tunge skytsene. Hun forteller:

– Vi skal vise swissQprints Nyala 4, som er utstyrt med de nye skrivehodene som sikrer betydelig høyere produktivitet. Vi tar også med oss ​​en skiltprinter som er utviklet spesielt for produksjon av taktile trykk, f.eks. punktskrift (braille – blindeskrift). Det er en UV-printer fra det amerikanske selskapet Direct Color Systems og den kan skrive ut på de fleste skiltmaterialer. Til slutt har vi invitert nederlandske Dataline til vår stand. De utvikler et ganske fantastisk informasjons- og planleggingssystem for skiltselskaper. Vi tror dette vil være mer etterspurt i en travel bransje med mange ulike oppgavetyper.

Mange konkrete prosjekter

I fjor lanserte swissQprint Kudu-skriveren. Det har vært en stor suksess med tre solgte enheter så langt i Norge, som skal leveres hit i begynnelsen av 2023. Ingen er ennå solgt i Danmark, men dette er noe de må satse på i 2023.

Tilbake i 2020 åpnet NIZE equipment nye lokaler med et imponerende demosenter. Her burde det vært holdt demoer, tester, kurs, seminarer osv. men på grunn av koronaen har det vært begrenset hva som har skjedd. Dette må også endres i 2023, når blant annet Akademikursene kommer tilbake, akkurat som NIZE-dagene-arrangementene vil finne sted igjen, sier Anneka Lisby Berg.

Digitalisering av kundeforholdet

Fjoråret markerte også starten på et digitaliseringsprosjekt, som skal gjøre kundeforholdet tettere og mye mer effektivt. Dette inkluderer blant annet en B2B-butikk tilpasset hver enkelt kunde, slik at de kun kan se og kjøpe det som er relevant for dem. Dette betyr også at for eksempel prisavtaler er innarbeidet og dermed individuelle for hver kunde.

Systemet inneholder også informasjon om forbruk og bestillinger som kunden selv har direkte tilgang til. På sikt vil både maskininformasjon og miljøparametere inngå i systemet og på denne måten gi både kunden og NIZE verdifull informasjon for å utvikle samarbeidet.

Som med alle utviklingsprosjekter tar det litt tid å nå målet, men Anneka Lisby Berg forventer at de allerede i år vil være mye nærmere målet og at kundene allerede kan dra nytte av systemet.

Der er mange oppgaver på gang i 2023 for både Anneka Lisby Berg og resten av gjengen hos NIZE equipment.

Sign, Print & Promotion-messen finner sted på Hellerudsletta mellom Oslo og Gardermoen 8. – 9. februar 2023. Messen er gratis for besøkende som er påmeldt. Meld deg på her: Sipp.no

 

Les videre

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Kreativ fresing og skjæring i fokus

Kongsberg PCS och MultiCam kjører en favoritt i reprise fra fjorårets Fespa og viser hver sin flaggskipsmodell: skjærebordet C24 og CNC-fresen Apex3R.
Kongsberg 2 w

Ellco Etikett først med Mark Andy Digital Series HD i Norge

Etikettprodusenten Ellco Etikett har installert en Mark Andy Digital Series HD-presse i sitt anlegg på Gjelleråsen i Nittedal, rett utenfor Oslo.
Ellco-1588

Zünd viser løsninger for økt automatisering

Digitalisering, automatisering og innovasjon oppsummerer hva skjærebordprodusenten Zünd viser på Fespa. Blant nyhetene er et kameraalternativ for deres største skjærebord.
Zund-Fespa-1

Siste nytt

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag