Print Supplies satser stort med Mimaki

PUBLISERT: 25 januar 2023
OPPDATERT: 25 januar
Pressefoto.

Print Supplies har i løpet av høsten tatt steget ut over til maskinvarer – nå er de forhandlere av printere fra Mimaki. Disse tar de selvsagt med seg til Sign, Print & Promotion, men det kommer også å være annet smågodt på standen.

Helt siden 1. september har Print Supplies vært forhandler av Mimakis produkter, men på Sign, Print & Promotion blir det for første gang markedsført.

– Ja, du kan si at den offisielle lanseringen blir på messen, sier Gaute N. Wagtskjold som er salgssjef i selskapet.

Hvorfor har dere valgt å gå inn på printermarkedet?

– Det har lenge ligget i kortene nå når vi har blitt størst i landet på printmedier til storformatproduksjon at vi også burde kunne levere printere som en naturlig del av vårt sortiment. Vi har brukt lang tid på å finne den beste samarbeidspartneren, og fått teknisk serviceapparat på plass så vi også her kan bli den foretrukne samarbeidspartneren for våre kunder.

Mimaki CJV330-160. Pressefoto.

At det var Mimaki er egentlig ikke en overraskelse, Print Supplies har lenge hatt dem som en foretrukken samarbeidspartner. Så da tilbudet kom, var det lett å ta valget.

– De har maskiner som passer godt i det norske markedet, med små til mellomstore produsenter. Det er et godt utvalg til gode priser. Det er alt fra innstegsmodeller til industriell produksjon, sier Gaute N. Wagtskjold.

I løpet av høsten har de også utdannet teknikere som skal være med på messen.

Litt gammelt, litt nytt

Til Sign, Print & promotion tar de derfor med printere fra Mimaki, både rull og flatbed. I tillegg vil de vise frem en lamineringsmaskin fra Neschen.

– Alle som har lyst på nye maskiner, som vurderer å bytte maskin, eller som er bare er nysgjerrige og vil komme og ta en prat med oss er velkomne til vår stand. Vi er flinke på å tilrettelegge for våre kunder og vi tror at vi har en hel del å bidra med også på maskin- og servicesiden. Vår stand skal inspirere og det blir selvfølgelig litt show.

Fortsatt trofast samarbeidspartner

For de fleste er Print Supplies kjent som en forhandler av folier og det er de fortsatt i aller høyeste grad. På deres stand kommer det til å være et bredt sortiment fra flere av deres leverandører.

– Alle Print Supplies ti ansatte jobber steinhardt for å levere printmedier, folier, displaysystemer og utstyr til våre fantastiske kunder. Vi etterstreber å være en leverandør som tilbyr ekstra god service. Vi er størst på kursing i Norge og bygger nå Norges største demorom for storformatprintere.

En av Mimakis printere, JFX200-2513 EX.

Ja, de siste årene har Print Supplies satset stadig mer på kurs i bilfoliering. Noe de synes har gått veldig fint og som de fortsetter å jobbe med å utvikle.

– Det er absolutt noe vi kommer til å fortsette å satse på i år.

Hvilke forventninger har du til messen?
– Sign, Print & Promotion er en super plattform for alle i vår bransje og vi satser som vanlig stort. Vi gleder oss til å møte våre kunder og leverandører. Vi håper også å treffe mange nye kontakter. Kom og møt våre selgere og hils på våre nye teknikere!

Sign, Print & Promotion-messen finner sted på Hellerudsletta mellom Oslo og Gardermoen 8. – 9. februar 2023. Messen er gratis for besøkende som er påmeldt. Meld deg på her: Sipp.no

Les videre

Ålgård Offset handlet for 12 millioner på Drupa

Ålgård Offset investerte 12 millioner kroner i ny stiftemaskin fra Müller Martini på Drupa-messen.
aalgaard-drupa1

Sceneprogrammet for Scanpack 2024 er her!

Sceneprogrammet for Scanpack, Skandinavias største emballasjemesse, som finner sted på Svenska Mässan i Gøteborg 22. – 25. oktober, slippes nå. I tillegg til utstillingen med 400 utstillere vil de besøkende få tilbud om et omfattende sceneprogram med nærmere 100 programpunkter.
Talare-pa-Scanpack-SVx

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324