Hemmelighetsfulle om ny satsing

Foto: Pressebilde
PUBLISERT: 30 januar 2023
OPPDATERT: 30 januar
Signcoms Robert Nyblom og Simon Nyman holder kortene tett til brystet.

Signcom kommer til Sign, Print & Promotion med en nyhet – hva det er? Det avsløres først på messen.
– Det er Top Secret enn så lenge, sier Simon Nyman som er ansvarlig for forretningsområdet maskinvare.

Signcom er en helhetsleverandør for varer til den grafiske bransjen.

– Så vi selger både storformatprintere og tilhørende materialer i alle dets former. Det kan være material på rull, ark eller til skiltmakere, forklarer administrerende direktør Robert Nyblom.

Signcom Norge eies av det svenske firmaet Signcom. De to selskapene har flere ganger stilt ut på Sign&Prints messer rundt om i Skandinavia.

– Vi har stilt ut på messen nesten hvert år tidligere. Det er en måte for oss å sikre at vi får møte markedet og holde oss oppdatert på hvor det går. Og så kan vi vise markedet hvor vi skal, sier Robert Nyblom.

Hemmelighetsstemplet til det siste

De skal selvfølgelig også stille ut i år, men på denne messen blir det noen endringer i forhold til tidligere. Signcom endrer for tiden sin strategiske retning – men hva det er, vet vi ikke nøyaktig ennå.

– Det er Top Secret så langt, sier Simon Nyman.

Han sier det med et glimt i øyet og de ler begge to, så forklarer de:

– Du kan rett og slett komme innom standen vår på messen og se hva det er. Det blir veldig annerledes sammenlignet med tidligere, sier Robert Nyblom og fortsetter:

– Vi har alltid sett likt ut på messen i Norge, det er på tide å riste litt opp.

Mer enn som så finner vi ikke ut akkurat nå.

Mot en fremtid innen laser

Det er imidlertid litt andre nyheter de kan røpe angående hva som vil skje på Signcom 2023. Selskapet, som er en del av Igepa Group, vil satse litt mer på deres merkevarer.

– Vi vil ha økt fokus på Igepas egne merkevarer for storformatmateriale. Det blir Masterjet, Masterguard og Mastertape, sier Robert Nyblom.

Og så har de en nyhet når det kommer til graveringsmaskiner.

– Vi selger lasergraveringsmaskiner, der har vi et merke som heter Lotus. De lanserte nylig en helt ny teknologi kalt UV-laser som er ekstremt spennende, sier Simon Nyman og fortsetter:

– Det som er spesielt med den er at den har lav varme, ekstremt høy oppløsning og graveringsresultatet er veldig hvitt. Så det er optimalt for glassgravering.

Det er foreløpig ikke sikkert om den nye Lotus-maskinen vil stå på standen på messen, men ønsker du mer informasjon om den vil det være flere eksperter på stedet.

– Vi ønsker fremfor alt å få våre storformatkunder til å oppdage lasersegmentet fordi vi ser på det som et naturlig supplement til deres virksomhet, avslutter Robert Nyblom.

Sign, Print & Promotion-messen finner sted på Hellerudsletta mellom Oslo og Gardermoen 8. – 9. februar 2023. Messen er gratis for besøkende som er påmeldt. Meld deg på her: Sipp.no

Les videre

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Kreativ fresing og skjæring i fokus

Kongsberg PCS och MultiCam kjører en favoritt i reprise fra fjorårets Fespa og viser hver sin flaggskipsmodell: skjærebordet C24 og CNC-fresen Apex3R.
Kongsberg 2 w

Zünd viser løsninger for økt automatisering

Digitalisering, automatisering og innovasjon oppsummerer hva skjærebordprodusenten Zünd viser på Fespa. Blant nyhetene er et kameraalternativ for deres største skjærebord.
Zund-Fespa-1

Direct Color Systems viser LED-printere på Fespa

Direct Color Systems vil demonstrere sine LED-skrivere på Fespa. UV-44 DTS flatbed ble utgitt i fjor og er en allsidig mellomformatskriver.
directcolors_led_printere

Siste nytt

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag