Tekstiltrykk for masseproduksjon

Foto: Pressebilder
PUBLISERT: 6 februar 2023
OPPDATERT: 6 februar
Indukta-gjengen på den svenske messen med adm dir Christian Stjärnerud, teknisk selger Keijo Luukkonen, produktspesialist Jeremy Levu fra Kornit og Alexander Prilutskiy. Foto: Claes Nordström

Siste tilskudd til Sign, Print & Promotion er Indukta, som sammen med ACP Systems tilbyr maskiner for industriell merking.

Indukta er en helhetlig leverandør av forbruksvarer, maskiner og service. Selskapets administrerende direktør Christian Stjärnerud synes alle som leter etter informasjon om tekstil og tampotrykk bør besøke standen deres på Sign, Print & Promotion.

– For første gang i Norge viser vi Kornit tekstiltrykkmaskiner for masseproduksjon av DTG-trykk, sier han i en epost til Sign&Print.

Det er en maskin som de også tok med til den svenske messen i april i fjor. Noe som førte til mange leads, som også er håpet for denne messen.

– Vi håper å møte så mange besøkende som mulig og å formidle kunnskap om våre trykketeknikker.

Christian Stjärnerud, administrerende direktør i Indukta. Foto Claes Nordström.

Sign, Print & Promotion-messen finner sted på Hellerudsletta mellom Oslo og Gardermoen 8. – 9. februar 2023. Messen er gratis for besøkende som er påmeldt. Meld deg på her: Sipp.no

Les videre

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Kreativ fresing og skjæring i fokus

Kongsberg PCS och MultiCam kjører en favoritt i reprise fra fjorårets Fespa og viser hver sin flaggskipsmodell: skjærebordet C24 og CNC-fresen Apex3R.
Kongsberg 2 w

Zünd viser løsninger for økt automatisering

Digitalisering, automatisering og innovasjon oppsummerer hva skjærebordprodusenten Zünd viser på Fespa. Blant nyhetene er et kameraalternativ for deres største skjærebord.
Zund-Fespa-1

Direct Color Systems viser LED-printere på Fespa

Direct Color Systems vil demonstrere sine LED-skrivere på Fespa. UV-44 DTS flatbed ble utgitt i fjor og er en allsidig mellomformatskriver.
directcolors_led_printere

Siste nytt

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag