Canon lokker med inkjet-nyhet

PUBLISERT: 10 februar 2023
OPPDATERT: 22 mars
ProStream er Canons inkjet-printer for printing på ruller.

Canon deltar på Hunkeler Innovationdays for å vise hvordan deres skalerbare ende-til-ende produksjonsløsninger kan hjelpe leverandører av utskriftstjenester å fremtidssikre virksomheten sin.

Med ny Canon inkjet-teknologi som lanseres på arrangementet, vil besøkende se hvordan Canon kan støtte dem i bærekraftig vekst gjennom teknologi og forretningsinnovasjon.

Under temaet «Make It Future-proof» vil de vise hvordan de kan tilpasse seg markedsendringer med alternative forretningsmodeller og innovative produksjonsprintløsninger. Løsninger som øker produktiviteten og fleksibiliteten gjennom optimalisering, gir verdi til applikasjoner og gir tilgang til nye markeder, samtidig som de bidrar til forbedret bærekraft, skriver Canon i en pressemelding.

Rull- og arkprintere

Besøkende på Canons stand i Hall 2 vil se betydelig fremgang siden de siste Hunkeler Innovationdays i 2019. Tre nye digitale skrivere som produserer en rekke applikasjoner vil vises live: Canon ProStream rull-til-rull inkjetprinter, Canon varioPRINT iX ark inkjetprinter og Canon imagePRESS V1000 ark toner printer. Et utvalg applikasjoner produsert på Canon ColorStream web-matede inkjetprintere vil også vises.

Ny inkjetteknologi

Høydepunktet på Canons stand vil være kunngjøringen av produktnyheter i både web-matet og arkmatet blekkskriver. Vi må vente til 27. februar for å finne ut hva det faktisk innebærer, sier Canon. I tillegg presenteres de nyeste programvareløsningene for effektivisering av produksjon og forretningsprosesser.

Alle live Canon-demoer på messen vil bli drevet av Canons proprietære PRISMA-arbeidsflytprogramvare, som gjør det mulig for kunder å optimalisere hele arbeidsflyten for utskriftsproduksjon ved å automatisere oppgaver fra pre-press til utskrift og etterbehandling. Interesserte besøkende vil også kunne se hvordan PRISMA-løsninger og Canon-utstyr muliggjør utforming av komplette ende-til-ende arbeidsflyter.

Les videre

Skjæring med samarbeidende roboter

Automatisering med robotløsninger. Dette er fokus hos Zünd under Sign&Print Scandinavia.
Zund-1-1024x683

Ny HP Latex-modell avduket på Sign&Print Scandinavia

HP Latex-familien har fått et nytt medlem, modellnavn 630 W. Maskinen hadde verdenspremiere hos ikke mindre enn tre utstillere under Sign&Print Scandinavia: NI Solutions, Spandex og Antalis.
hplatex2-1024x683

Summa øker mulighetene med en ny skjæreplotter

Selv om en skjæreplotter kanskje ikke er det mest sexy på skiltmarkedet, er den et uunnværlig verktøy. Summa oppgraderer sin mest populære modell for å gi kundene raskere produksjon og nye muligheter.
summa_SClass3

Nå tar digitale presser over for tradisjonelle flexopresser ifølge HP Indigo

Den første dagen på Labelexpo holdt HP Indigo som vanlig sin pressekonferanse. Det var store nyheter, kunne vi konstatere.
HP-vdx

Siste nytt

Fremhever trofast tjener – og kommende hybrider

I løpet av første kvartal 2024 planlegger Agfa å lansere to helt nye hybridmaskiner. Dessverre så de ikke dagens lys under Sign&Print Scandinavia, men besøkende kunne likevel høre noen detaljer om de kommende nyhetene.
agfa4253-1024x682

Skjæring med samarbeidende roboter

Automatisering med robotløsninger. Dette er fokus hos Zünd under Sign&Print Scandinavia.
Zund-1-1024x683

Ny HP Latex-modell avduket på Sign&Print Scandinavia

HP Latex-familien har fått et nytt medlem, modellnavn 630 W. Maskinen hadde verdenspremiere hos ikke mindre enn tre utstillere under Sign&Print Scandinavia: NI Solutions, Spandex og Antalis.
hplatex2-1024x683

Konica Minolta holder fokus på den enkle etikettproduksjon

Konica Minolta har allerede oppnådd betydelig suksess med AccurioLabel 190 og 230, med over 1000 solgte maskiner over hele verden. Nå er deres siste skudd på stammen – AccurioLabel 400 – kommersielt tilgjengelig og ble vist på LabelExpo i Brüssel.
konica_labelexpo_01_small