Canon lokker med inkjet-nyhet

PUBLISERT: 10 februar 2023
OPPDATERT: 22 mars
ProStream er Canons inkjet-printer for printing på ruller.

Canon deltar på Hunkeler Innovationdays for å vise hvordan deres skalerbare ende-til-ende produksjonsløsninger kan hjelpe leverandører av utskriftstjenester å fremtidssikre virksomheten sin.

Med ny Canon inkjet-teknologi som lanseres på arrangementet, vil besøkende se hvordan Canon kan støtte dem i bærekraftig vekst gjennom teknologi og forretningsinnovasjon.

Under temaet «Make It Future-proof» vil de vise hvordan de kan tilpasse seg markedsendringer med alternative forretningsmodeller og innovative produksjonsprintløsninger. Løsninger som øker produktiviteten og fleksibiliteten gjennom optimalisering, gir verdi til applikasjoner og gir tilgang til nye markeder, samtidig som de bidrar til forbedret bærekraft, skriver Canon i en pressemelding.

Rull- og arkprintere

Besøkende på Canons stand i Hall 2 vil se betydelig fremgang siden de siste Hunkeler Innovationdays i 2019. Tre nye digitale skrivere som produserer en rekke applikasjoner vil vises live: Canon ProStream rull-til-rull inkjetprinter, Canon varioPRINT iX ark inkjetprinter og Canon imagePRESS V1000 ark toner printer. Et utvalg applikasjoner produsert på Canon ColorStream web-matede inkjetprintere vil også vises.

Ny inkjetteknologi

Høydepunktet på Canons stand vil være kunngjøringen av produktnyheter i både web-matet og arkmatet blekkskriver. Vi må vente til 27. februar for å finne ut hva det faktisk innebærer, sier Canon. I tillegg presenteres de nyeste programvareløsningene for effektivisering av produksjon og forretningsprosesser.

Alle live Canon-demoer på messen vil bli drevet av Canons proprietære PRISMA-arbeidsflytprogramvare, som gjør det mulig for kunder å optimalisere hele arbeidsflyten for utskriftsproduksjon ved å automatisere oppgaver fra pre-press til utskrift og etterbehandling. Interesserte besøkende vil også kunne se hvordan PRISMA-løsninger og Canon-utstyr muliggjør utforming av komplette ende-til-ende arbeidsflyter.

Les videre

Swissqprint viser hele produktlinjen

Det har rent mye vann under bruene siden Drupa sist ble arrangert for åtte år siden. Swissqprint, som har sitt hovedkontor på vestsiden av Rhinen i Sveits, vil vise innovasjonene som de har utviklet i løpet av disse årene på årets messe.
swissqprint-fespa

Verdenspremiere på Drupa for Xeikons nye etikettpresse

Xeikon skal ha verdenspremiere på Drupa 2024. Det er en etikettpresse som trykker med en ny, egenutviklet blekkserie.
Untitled Design - 1

Rigger seg for trykkerifremtiden med ny teknologi

Det lille, men store, Stavanger-baserte trykkeriet, Omega Trykk, har investert i ny trykkteknologi fra Canon for å være rigget for både nå- og fremtiden.
Daglig leder Erlend Bakken viser Anita Vistnes Bakken menyen i PRISMAsync

Seksten foredlingsmuligheter i en maskin

Scodix utvikler sin dekorasjonsteknologi og kan nå tilby seksten forskjellige dekorasjonsmuligheter i en og samme maskin. På Drupa kan du se på denne teknologien på bedriftens stand.
scodixx

Siste nytt

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280

30-årsjubilanten investerer i fremtiden: "Mitt livsverk"

Med lokaler midt i Oslo sentrum er digitaltrykkeriet In-Trykk tett på mange store bedrifter som trenger trykketjenester.
– Jeg har blitt litt av en hustrykker for bedriftene på gata, sier eier Yalcin Ucarli.
IN Konica

Åpent hus med tema "foliering av kjøretøy"

Torsdag 20. juni inviterer Spandex til åpent hus i Larvik. Foliering av kjøretøy er tema for dagen og det blir demonstrasjon av foliering og nye produkter.
Spandex folie