Han ble norsk mester i bilfoliering

PUBLISERT: 13 februar 2023
OPPDATERT: 22 mars
Sluttsignalet har akkurat gått, Joakim Sveen og Mo Zaki gratulerer hverandre.

Det ble til slutt Joakim Sveen fra Sarpsborg som ble kåret til norsk mester i bilfoliering. Konkurransen ble avgjort på Sign text sin stand under messen og dro bra med folk.

Det var en spennende konkurranse som ble avgjort under Sign, Print og Promotion. Som en del av Fespa World Wrap Masters skulle det kåres en norsk mester i bilfoliering – Wrapping. Åtte bilfolierere fra hele landet gjorde opp over to dager.

Det endte med at Joakim Sveen og Mo Zaki møttes i en avgjørende finale hvor de skulle foliere hver side av en bil.

I finalen skulle de to konkurrentene foliere hver sin side av bilen med 3Ms IJ280 Print Wrap.
Total overraskelse

Etter et par nervøse men spennende timer var det Joakim Sveen som sto som den endelige vinneren

– Jeg hadde ikke forventet dette. Det var fryktelig mange dyktige deltakere som deltok. Så det er helt uventet at jeg skulle havne på førsteplass, sier han og fortsetter:

– Jeg var litt usikker på hvordan det ville gå. Jeg trodde jeg skulle bli glad om jeg fikk reise hjem i går med en t-skjorte, men det gikk hele veien!

Joakim Sveen løfter opp sin diplom.

Hva tror du det var som gjorde at du til slutt kunne ta seieren hjem?
– Jeg tror det som fikk det til å gå hele veien var at jeg fokuserte på å få jobben gjort, ikke bare vie meg til det som gir poeng, sier Joakim Sveen.

Skal konkurrere i München

Til daglig driver han Sarpsborgs Wrapping men det blir til å ta en liten pause i mai når han skal reise til München og representere Norge i World Wrap Masters på Fespa.

Thomas Fjeldberg, daglig leder for Sign text, var raskt ute med å gratulere vinneren, han føler seg fornøyd med konkurransen.

– Til tider har det vært mange som har vært og sett på det, så jeg håper at dette kan bli en tradisjon for oss på fremtidige messer, sier han.

Thomas Fjeldberg (i midten) satt i juryen sammen med representanter fra 3M og Ole Ravn (fra venstre). I bakgrunnen kan du se Signtexts Elin Linnerud, som dokumenterte alt sammen.

Men han påpeker at det ikke hadde vært mulig uten dommer Ole «Solskin» Ravn og representantene fra 3M, hvis folie ble brukt under konkurransen.

– Det har vært et bra show og god underholdning.

Fra venstre: 3. plass Maciej Szynalik, vinneren: Joakim Sveen og 2. plass Mo Zaki.
Plasseringsliste

1. plass
Joakim Sveen (Sarpsborg Wrapping, Norge)

2. plass
Mo Zaki (Accord skylt o reklam, Sverige)

3. plass
Maciej Szynalik (ANT Studio, Norge)

4. plass
Vitaljis Filoboks (Nordvest Profil, Norge)

Les videre

Skjæring med samarbeidende roboter

Automatisering med robotløsninger. Dette er fokus hos Zünd under Sign&Print Scandinavia.
Zund-1-1024x683

Ny HP Latex-modell avduket på Sign&Print Scandinavia

HP Latex-familien har fått et nytt medlem, modellnavn 630 W. Maskinen hadde verdenspremiere hos ikke mindre enn tre utstillere under Sign&Print Scandinavia: NI Solutions, Spandex og Antalis.
hplatex2-1024x683

Schibsted med nytt trykkeri i Vestby

Fredag 8. september åpnet Schibsted sitt nye trykkeri i Vestby. Trykkeriet er svært kompakt, og rommer bare 20 prosent av arealet til det gamle lokalet i Nydalen.
– Dette er et trykkeri for fremtiden, sier administrerende direktør i Schibsted Trykk, Bjarne Andersen.
schibsted1

ECO3: Komplett prepress-løsning til flexo

ECO3, tidligere kjent som Agfa Offset Solutions, går inn i flexo-verdenen. På Labelexpo vil de demonstrere en helt ny portefølje for flexo-segmentet.
eco3

Siste nytt

Fremhever trofast tjener – og kommende hybrider

I løpet av første kvartal 2024 planlegger Agfa å lansere to helt nye hybridmaskiner. Dessverre så de ikke dagens lys under Sign&Print Scandinavia, men besøkende kunne likevel høre noen detaljer om de kommende nyhetene.
agfa4253-1024x682

Skjæring med samarbeidende roboter

Automatisering med robotløsninger. Dette er fokus hos Zünd under Sign&Print Scandinavia.
Zund-1-1024x683

Ny HP Latex-modell avduket på Sign&Print Scandinavia

HP Latex-familien har fått et nytt medlem, modellnavn 630 W. Maskinen hadde verdenspremiere hos ikke mindre enn tre utstillere under Sign&Print Scandinavia: NI Solutions, Spandex og Antalis.
hplatex2-1024x683

Konica Minolta holder fokus på den enkle etikettproduksjon

Konica Minolta har allerede oppnådd betydelig suksess med AccurioLabel 190 og 230, med over 1000 solgte maskiner over hele verden. Nå er deres siste skudd på stammen – AccurioLabel 400 – kommersielt tilgjengelig og ble vist på LabelExpo i Brüssel.
konica_labelexpo_01_small