Nytt sortiment av designpapir med 700 artikler

Foto: Pressebilder
PUBLISERT: 16 februar 2023
OPPDATERT: 22 mars
Før oppkjøpet var Antalis forhandler av Arjowiggins finpapir. Foto: Pressebilde

I november 2022 overtok Antalis Arjowiggins globale merkevareportefølje av design og premiumpapir. Nå er alle produktene i dette segmentet samlet under en felles plattform: Creative Power by Antalis. Ambisjonen er å kunne tilby over 700 artikler.

Etter at Arjowiggins ble satt under forvaltning i fjor høst, overtok Antalis det som beskrives som «de mest eksklusive og kreative papirkvalitetene i Europa». Plattformen som tidligere het Antalis Creative Power Plattform skifter nå navn til Creative Power by Antalis og samler alle merkene innen design og premiumpapir. Det inkluderer Conqueror, Curious, Keaykolour og Rives som tidligere ble produsert av Arjowiggins, samt Olin Colours, en ny farget kvalitet som erstatter det tidligere Pop’Set. Andre produkter i Olin-serien er også inkludert, samt Opale og Creative Labels. Det opplyser selskapet i en pressemelding.

Et fornyet sortiment

Det jobbes både med å fornye og bestemme det endelige sortimentet, blant annet gjennom trendspeiding i kreative næringer som møbel- og klesindustrien, men også gjennom besøk på papirfabrikker, benchmarking og produkttester.  Ambisjonen er å tilby et fornyet, attraktivt og kreativt designpapirsortiment med over 700 artikler. Utvalget skal være tilgjengelig i alle europeiske land innen to til tre måneder. Mens vi venter på det nye sortimentet, har Antalis et lager av tidligere produkter fra Arjowiggins.

Flere nyheter til våren

Antalis har imidlertid avslørt detaljer om de nye Olin- og Keaykolour-seriene. Olin består nå av fire forskjellige underkategorier: Olin Design, Olin Colors, Olin Millesime og Olin Origins. Blant nyhetene er Olin Design «Ultimate white», som ifølge Antalis setter en ny standard for hvitheten til denne papirtypen.

Når det gjelder Keaykolour, vil produksjonen være lokalisert ved en av papirfabrikkene som tidligere ble brukt av Arjowiggins, for å opprettholde samme høye standard innenfor denne kategorien. I april lanseres noen ekstra rustikke produkter i sort og hvitt, med nye pregede design.

Nyheter om merkene Conqueror og Curios, og senere Opale og Rives, loves også om kort tid.

Les videre

Verdenspremiere på Drupa for Xeikons nye etikettpresse

Xeikon skal ha verdenspremiere på Drupa 2024. Det er en etikettpresse som trykker med en ny, egenutviklet blekkserie.
Untitled Design - 1

Seksten foredlingsmuligheter i en maskin

Scodix utvikler sin dekorasjonsteknologi og kan nå tilby seksten forskjellige dekorasjonsmuligheter i en og samme maskin. På Drupa kan du se på denne teknologien på bedriftens stand.
scodixx

Messepremiere for Zünds Q-Line

Den sveitsiske skjærebordprodusenten Zünd stiller ut under mottoet "Performance across the board" og tar med seg Q-Line som ble lansert i fjor vår og nå for første gang vises på en messe.
Zund 2

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Siste nytt

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280

30-årsjubilanten investerer i fremtiden: "Mitt livsverk"

Med lokaler midt i Oslo sentrum er digitaltrykkeriet In-Trykk tett på mange store bedrifter som trenger trykketjenester.
– Jeg har blitt litt av en hustrykker for bedriftene på gata, sier eier Yalcin Ucarli.
IN Konica

Åpent hus med tema "foliering av kjøretøy"

Torsdag 20. juni inviterer Spandex til åpent hus i Larvik. Foliering av kjøretøy er tema for dagen og det blir demonstrasjon av foliering og nye produkter.
Spandex folie