Nytt sortiment av designpapir med 700 artikler

Foto: Pressebilder
PUBLISERT: 16 februar 2023
OPPDATERT: 22 mars
Før oppkjøpet var Antalis forhandler av Arjowiggins finpapir. Foto: Pressebilde

I november 2022 overtok Antalis Arjowiggins globale merkevareportefølje av design og premiumpapir. Nå er alle produktene i dette segmentet samlet under en felles plattform: Creative Power by Antalis. Ambisjonen er å kunne tilby over 700 artikler.

Etter at Arjowiggins ble satt under forvaltning i fjor høst, overtok Antalis det som beskrives som «de mest eksklusive og kreative papirkvalitetene i Europa». Plattformen som tidligere het Antalis Creative Power Plattform skifter nå navn til Creative Power by Antalis og samler alle merkene innen design og premiumpapir. Det inkluderer Conqueror, Curious, Keaykolour og Rives som tidligere ble produsert av Arjowiggins, samt Olin Colours, en ny farget kvalitet som erstatter det tidligere Pop’Set. Andre produkter i Olin-serien er også inkludert, samt Opale og Creative Labels. Det opplyser selskapet i en pressemelding.

Et fornyet sortiment

Det jobbes både med å fornye og bestemme det endelige sortimentet, blant annet gjennom trendspeiding i kreative næringer som møbel- og klesindustrien, men også gjennom besøk på papirfabrikker, benchmarking og produkttester.  Ambisjonen er å tilby et fornyet, attraktivt og kreativt designpapirsortiment med over 700 artikler. Utvalget skal være tilgjengelig i alle europeiske land innen to til tre måneder. Mens vi venter på det nye sortimentet, har Antalis et lager av tidligere produkter fra Arjowiggins.

Flere nyheter til våren

Antalis har imidlertid avslørt detaljer om de nye Olin- og Keaykolour-seriene. Olin består nå av fire forskjellige underkategorier: Olin Design, Olin Colors, Olin Millesime og Olin Origins. Blant nyhetene er Olin Design «Ultimate white», som ifølge Antalis setter en ny standard for hvitheten til denne papirtypen.

Når det gjelder Keaykolour, vil produksjonen være lokalisert ved en av papirfabrikkene som tidligere ble brukt av Arjowiggins, for å opprettholde samme høye standard innenfor denne kategorien. I april lanseres noen ekstra rustikke produkter i sort og hvitt, med nye pregede design.

Nyheter om merkene Conqueror og Curios, og senere Opale og Rives, loves også om kort tid.

Les videre

Tredobbelt med nyheter og fullspekket timeplan

Norske Print Supplies kommer til Stockholm og Sign&Print-messen for blant annet å presentere tre nye varemerker i sin portefølje. Men også for kanskje å finne nye medarbeidere.
Fredrik-och-Gaute-Print-Supplies-1024x684 (1)

Summa øker mulighetene med en ny skjæreplotter

Selv om en skjæreplotter kanskje ikke er det mest sexy på skiltmarkedet, er den et uunnværlig verktøy. Summa oppgraderer sin mest populære modell for å gi kundene raskere produksjon og nye muligheter.
summa_SClass3

Nå tar digitale presser over for tradisjonelle flexopresser ifølge HP Indigo

Den første dagen på Labelexpo holdt HP Indigo som vanlig sin pressekonferanse. Det var store nyheter, kunne vi konstatere.
HP-vdx

Canon lanserer 100% CO2-kompensert bredformatpapir

Canon Red Label Zero FSC og Resirkulert White Zero FSC er CO2-nøytrale papirtyper i bredformat spesielt rettet mot tekniske tegninger. Begge papirtypene er kompatible med Canon ColorWave, PlotWave og imagePROGRAF-serien.
red-label-zero-hero-image-16x9-close-up_5c5ecbe41ab14bd3bc9f71f870ee956a

Siste nytt

Fremhever trofast tjener – og kommende hybrider

I løpet av første kvartal 2024 planlegger Agfa å lansere to helt nye hybridmaskiner. Dessverre så de ikke dagens lys under Sign&Print Scandinavia, men besøkende kunne likevel høre noen detaljer om de kommende nyhetene.
agfa4253-1024x682

Skjæring med samarbeidende roboter

Automatisering med robotløsninger. Dette er fokus hos Zünd under Sign&Print Scandinavia.
Zund-1-1024x683

Ny HP Latex-modell avduket på Sign&Print Scandinavia

HP Latex-familien har fått et nytt medlem, modellnavn 630 W. Maskinen hadde verdenspremiere hos ikke mindre enn tre utstillere under Sign&Print Scandinavia: NI Solutions, Spandex og Antalis.
hplatex2-1024x683

Konica Minolta holder fokus på den enkle etikettproduksjon

Konica Minolta har allerede oppnådd betydelig suksess med AccurioLabel 190 og 230, med over 1000 solgte maskiner over hele verden. Nå er deres siste skudd på stammen – AccurioLabel 400 – kommersielt tilgjengelig og ble vist på LabelExpo i Brüssel.
konica_labelexpo_01_small