Nitti meter bølgepapp i minuttet

PUBLISERT: 23 februar 2023
OPPDATERT: 22 mars
Foto: Pressebilde.

HPs nye høyhastighets digitalpresse – HP PageWide C550 – produserer 90 meter per minutt og er utviklet for å hjelpe emballasjeindustrien med å optimalisere kostnadene ved å produsere materialer som tidligere er trykt i offset- eller flexotrykk.

Denne single-pass-plattformen er utviklet for å hjelpe bedrifter i emballasjeindustrien med å optimalisere produksjonskostnadene og forbedre driftseffektiviteten i produksjonen av bølgepappemballasje.
Basert på den prisvinnende og utprøvde teknologien til C500-pressen, bruker HP PageWide C550 HP termisk inkjetteknologi med vannbasert blekk for å levere konsekvent offset-utskriftskvalitet ved høye produksjonshastigheter.

Foto: Pressebilde.

Med en hastighet på nitti meter i minuttet kan C550-pressen produsere høykvalitets flexo- og offsetlignende utskrifter med konstant hastighet. Det vil gjøre det mulig for forprodusenter å ta på seg jobber som krever stor fleksibilitet.

– HP fortsetter å investere i teknologi som skaper nye muligheter for bedrifter i emballasjeindustrien ved å bidra til den digitale transformasjonen, sier David Tomer, daglig leder for HP Post-print Corrugated Solutions i en pressemelding.

– Vi er veldig glade for å kunne levere C550-pressen til bølgepappindustrien. Vi jobber hele tiden med innovative løsninger som ikke bare forbedrer utskriftsstabiliteten og produktiviteten, men også oppfyller kravene til kvalitet og fleksibilitet som merkevareeiere stiller til emballasje, avslutter Tomer.

Tekst: Bo Wallteg

Les videre

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Konica Minolta premiereviste kjempemaskin for B2+

Konica Minolta hadde premiere på sin nye B2+ UV-inkjetprinter, AccurioJet 60000 under Drupa. De viste også sin nye high chroma-maskin med et utvidet fargerom for virkelig iøynefallende farger.
FotoJet-83-1024x683

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676