Nitti meter bølgepapp i minuttet

PUBLISERT: 23 februar 2023
OPPDATERT: 22 mars
Foto: Pressebilde.

HPs nye høyhastighets digitalpresse – HP PageWide C550 – produserer 90 meter per minutt og er utviklet for å hjelpe emballasjeindustrien med å optimalisere kostnadene ved å produsere materialer som tidligere er trykt i offset- eller flexotrykk.

Denne single-pass-plattformen er utviklet for å hjelpe bedrifter i emballasjeindustrien med å optimalisere produksjonskostnadene og forbedre driftseffektiviteten i produksjonen av bølgepappemballasje.
Basert på den prisvinnende og utprøvde teknologien til C500-pressen, bruker HP PageWide C550 HP termisk inkjetteknologi med vannbasert blekk for å levere konsekvent offset-utskriftskvalitet ved høye produksjonshastigheter.

Foto: Pressebilde.

Med en hastighet på nitti meter i minuttet kan C550-pressen produsere høykvalitets flexo- og offsetlignende utskrifter med konstant hastighet. Det vil gjøre det mulig for forprodusenter å ta på seg jobber som krever stor fleksibilitet.

– HP fortsetter å investere i teknologi som skaper nye muligheter for bedrifter i emballasjeindustrien ved å bidra til den digitale transformasjonen, sier David Tomer, daglig leder for HP Post-print Corrugated Solutions i en pressemelding.

– Vi er veldig glade for å kunne levere C550-pressen til bølgepappindustrien. Vi jobber hele tiden med innovative løsninger som ikke bare forbedrer utskriftsstabiliteten og produktiviteten, men også oppfyller kravene til kvalitet og fleksibilitet som merkevareeiere stiller til emballasje, avslutter Tomer.

Tekst: Bo Wallteg

Les videre

Ny modulbasert rull-til-rull maskin i Colorado M-serien

Canon har lansert en ny modell i Colorado M-serien. Det dreier seg om en rull-til-rull digitalpresse som er modulært utformet, det vil si at hastigheten kan oppjusteres mekanisk.
Colorado R4 FRT 03

Europeisk messepremiere for stor flatbed

Årets utgave av Fespa Global Print Expo, som skal avholdes i München, begynner å nærme seg. På Agfas stand kommer det til å dreie seg om selskapets nyeste inkjet-innovasjoner og hvordan de kan skape strategisk vekst og bærekraft.
nils-arne

Kongsberg PCS lar kreativiteten blomstre på årets Fespa

På sin stand på Fespa i år, skal Kongsberg Precision Cutting Systems vise hvordan bedrifter bruker Kongsberg- og MultiCam-maskiner for å bringe design til live.
kongsberg_c_serien

HP med ny digitalpresse

21. mars 2023 lanserte HP den nye HP Indigo 200K digitalpressen, som ifølge selskapet har en 30 prosent forbedret hastighet og skal kunne gi 45 prosent økning i produktivitet.
HP_Hila_key_visuals_T_NS_001

Siste nytt

Ny modulbasert rull-til-rull maskin i Colorado M-serien

Canon har lansert en ny modell i Colorado M-serien. Det dreier seg om en rull-til-rull digitalpresse som er modulært utformet, det vil si at hastigheten kan oppjusteres mekanisk.
Colorado R4 FRT 03

Europeisk messepremiere for stor flatbed

Årets utgave av Fespa Global Print Expo, som skal avholdes i München, begynner å nærme seg. På Agfas stand kommer det til å dreie seg om selskapets nyeste inkjet-innovasjoner og hvordan de kan skape strategisk vekst og bærekraft.
nils-arne

Svensk produktmediafirma satser i Norge

Wackes har satt seg som mål å bli ledende i Norden innen merkeprodukter og merchandise. Nå gjør selskapet en satsing i Norge og planlegger i løpet av kort tid å åpne et kontor i Oslo.
opera-house-g43f8cbaef_1920

Kongsberg PCS lar kreativiteten blomstre på årets Fespa

På sin stand på Fespa i år, skal Kongsberg Precision Cutting Systems vise hvordan bedrifter bruker Kongsberg- og MultiCam-maskiner for å bringe design til live.
kongsberg_c_serien