Han blir ny sjef for Xeikon

Foto: Pressebilde
PUBLISERT: 6 mars 2023
OPPDATERT: 21 mars
Robert welford har vært i selskapet siden 2018. Foto: Xeikon.

Det blir Robert Welford som skal overta rollen som sjef for det belgiske selskapet Xeikons digitale avdeling.

– Jeg er veldig stolt over å ha muligheten til å lede dette bransjeledende teknologiselskapet som har vært en pioner innen digitaltrykk siden oppstarten, sier han i en pressemelding.

Robert Welford har vært i selskapet siden 2018 da han begynte som leder for forskning og utvikling, som også er stillingen han nå forlater.

Ønsker å utvikle deg videre

I løpet av sin tid i Xeikon har han hatt tilsyn med arbeidet med teknologi, blekk- og tonerutvikling samt utskriftsprosesser og prosjektledelse. Dette ønsker han å utvikle videre når han nå går opp i lederrollen.

– Dette er en spennende bransje å være en del av, men som med ethvert annet selskap er jeg sikker på at vi vil ha en god del av utfordringer og press etter hvert som markedet utvikler seg og kundenes behov endres. Derfor vil Xeikon fortsette sitt urokkelige oppdrag for å støtte trykkerier og konvertere med verktøyene de trenger for å navigere i fremtiden og få virksomheten deres til å vokse – innen etiketter, bølgepappemballasje og grafisk materiale.

Les videre

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

Messetjeneste blir en del av Aksell

Messetjeneste får nye eiere og blir en del av Aksell-familien. De to har hatt et tett samarbeid siden 2020 og nå har Messetjeneste blitt et heleid selskap under Aksell Invest AS.
Messetjeneste

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

Scandinavian Print Group ekspanderer ytterligere

Scandinavian Print Group (SPG) med hovedkontor i Skarpnäck utenfor Stockholm kjøper danske Step Print Power.
Esben_Mols_Kabell

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324