Han blir ny sjef for Xeikon

Foto: Pressebilde
PUBLISERT: 6 mars 2023
OPPDATERT: 21 mars
Robert welford har vært i selskapet siden 2018. Foto: Xeikon.

Det blir Robert Welford som skal overta rollen som sjef for det belgiske selskapet Xeikons digitale avdeling.

– Jeg er veldig stolt over å ha muligheten til å lede dette bransjeledende teknologiselskapet som har vært en pioner innen digitaltrykk siden oppstarten, sier han i en pressemelding.

Robert Welford har vært i selskapet siden 2018 da han begynte som leder for forskning og utvikling, som også er stillingen han nå forlater.

Ønsker å utvikle deg videre

I løpet av sin tid i Xeikon har han hatt tilsyn med arbeidet med teknologi, blekk- og tonerutvikling samt utskriftsprosesser og prosjektledelse. Dette ønsker han å utvikle videre når han nå går opp i lederrollen.

– Dette er en spennende bransje å være en del av, men som med ethvert annet selskap er jeg sikker på at vi vil ha en god del av utfordringer og press etter hvert som markedet utvikler seg og kundenes behov endres. Derfor vil Xeikon fortsette sitt urokkelige oppdrag for å støtte trykkerier og konvertere med verktøyene de trenger for å navigere i fremtiden og få virksomheten deres til å vokse – innen etiketter, bølgepappemballasje og grafisk materiale.

Les videre

Svensk produktmediafirma satser i Norge

Wackes har satt seg som mål å bli ledende i Norden innen merkeprodukter og merchandise. Nå gjør selskapet en satsing i Norge og planlegger i løpet av kort tid å åpne et kontor i Oslo.
opera-house-g43f8cbaef_1920

Fespa setter personalisering i fokus

Etter flere år med pandemirestriksjoner er Fespa Global Print Expo i år tilbake med full styrke. Hittil har 490 internasjonale utstillere registrert seg, hvorav 95 som ikke har kunnet delta på de siste to messene.
FESPA2023_3

Alvøen styrker seg med oppkjøp

Nyhetene står i kø hos Alvøen i Sverige i år. Et gjennomført oppkjøp, flytting til ny adresse og nytt skjære- og freseutstyr for demovisning på vei inn skal duke for en sterkere organisasjon i nabolandet.
alvoenab_4_2023-1024x682

Canon inviterer til seminar om sikkerhet

Canon Norge inviterer til seminar om sikkerhet rundt printing, infrastruktur og dokumentbehandling.
Network data streaming with packet.

Siste nytt

Europeisk messepremiere for stor flatbed

Årets utgave av Fespa Global Print Expo, som skal avholdes i München, begynner å nærme seg. På Agfas stand kommer det til å dreie seg om selskapets nyeste inkjet-innovasjoner og hvordan de kan skape strategisk vekst og bærekraft.
nils-arne

Svensk produktmediafirma satser i Norge

Wackes har satt seg som mål å bli ledende i Norden innen merkeprodukter og merchandise. Nå gjør selskapet en satsing i Norge og planlegger i løpet av kort tid å åpne et kontor i Oslo.
opera-house-g43f8cbaef_1920

Kongsberg PCS lar kreativiteten blomstre på årets Fespa

På sin stand på Fespa i år, skal Kongsberg Precision Cutting Systems vise hvordan bedrifter bruker Kongsberg- og MultiCam-maskiner for å bringe design til live.
kongsberg_c_serien

Trykkeri.no-sjefen om fordelen med kjeder: "Ingen flere priskriger"

Et nettsted der du kan finne et trykkeri i din nærhet – uansett hva du enn har behov for. Slik kan man beskrive den nye kjeden trykkeri.no. Sign&Print har tatt en prat med kjedesjef Martin Olsen om opprinnelsen, fordelene og fremtidige planer.
alle