Han blir ny sjef for Xeikon

Foto: Pressebilde
PUBLISERT: 6 mars 2023
OPPDATERT: 21 mars
Robert welford har vært i selskapet siden 2018. Foto: Xeikon.

Det blir Robert Welford som skal overta rollen som sjef for det belgiske selskapet Xeikons digitale avdeling.

– Jeg er veldig stolt over å ha muligheten til å lede dette bransjeledende teknologiselskapet som har vært en pioner innen digitaltrykk siden oppstarten, sier han i en pressemelding.

Robert Welford har vært i selskapet siden 2018 da han begynte som leder for forskning og utvikling, som også er stillingen han nå forlater.

Ønsker å utvikle deg videre

I løpet av sin tid i Xeikon har han hatt tilsyn med arbeidet med teknologi, blekk- og tonerutvikling samt utskriftsprosesser og prosjektledelse. Dette ønsker han å utvikle videre når han nå går opp i lederrollen.

– Dette er en spennende bransje å være en del av, men som med ethvert annet selskap er jeg sikker på at vi vil ha en god del av utfordringer og press etter hvert som markedet utvikler seg og kundenes behov endres. Derfor vil Xeikon fortsette sitt urokkelige oppdrag for å støtte trykkerier og konvertere med verktøyene de trenger for å navigere i fremtiden og få virksomheten deres til å vokse – innen etiketter, bølgepappemballasje og grafisk materiale.

Les videre

Webinarserie om bærekraft i praksis

Bærekraft, hva betyr det egentlig og hvordan kan jeg bidra? Det er utgangspunktet når Trykt i Norge inviterer til et bærekraftprogram for Grafisk bransjeforening sammen med Maria Peltokangas i Corporate Good.
Maria

100 eksemplarer av Revoria Press PC1120 installerte i Europa

Fujifilm har nå gjort sin installasjon nummer hundre av sin flaggskipsprinter Revoria Press PC1120 i Europa. Tonerpressen har vunnet flere utmerkelser gjennom årene.
revoria-pc1120

NIZE equipment blir Elitron-forhandler

NIZE Equipment, en nordisk distributør av storformatskrivere, skjæremaskiner og programvare, kunngjør et nytt strategisk partnerskap med Elitron, den italienske giganten innen digital skjæreteknologi.
Elitron_NIZE_Equipment

Agfa og EFI innleder samarbeid: "En milepæl"

Det globale strategiske partnerskapet beskrives i en felles pressemelding som en milepæl innen inkjetbasert storformatprinting. I praksis betyr dette at Agfa integrerer EFIs rull-til-rull-system i sitt sortiment, og at EFI vil tilby Agfas hybridmaskiner med inkjetteknologi.
EFI-Agfa-2-1024x683

Siste nytt

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag