Navneendring på solfilmsserie

Foto: Claes Nordström
PUBLISERT: 6 mars 2023
OPPDATERT: 22 mars
Joachim Wallgren ved Hexis Scandinavia.

Hexis’ utvalg av solfilmer for kjøretøy har fått nytt navn. Skiftet er gjort rett og slett for å unngå misforståelser, ifølge Joachim Wallgren i selskapet.

Kunder har nå et nytt navn å huske ettersom Hexis rebrander sin solcellefilmserie Skyfall. Det nye navnet er Skystar og Joachim Wallgren, salgssjef i Hexis Scandinavia i Landskrona, forklarer hvorfor:

– Det viste seg at navnet liknet på et annet navn som allerede var på markedet og vi tok derfor beslutningen om å endre navn før det skulle kunne oppstå misforståelser.

Hvordan har denne solfilmserien utviklet seg siden starten til det den er i dag?

– Dette er et produkt utviklet av vårt FoU-senter i Frankrike. Produktet, som alle andre, har gjennomgått endringer i løpet av sin livssyklus. Den er i dag en av de beste solfilmene for kjøretøy på markedet og er gjennomsyret av Hexis høye kvalitet.

Det er to varianter i serien, Skystar og Majestik.

– Skystar er et produkt med ti års levetid, fritt for metalliske stoffer, antiripebehandlet. Majestik er vår høyeste kvalitet som i tillegg til Skystar-serien også er nanobehandlet for å oppnå best mulig egenskaper og 15 års levetid.

Hvilke egenskaper tror du gjør at denne serien skiller seg ut på markedet?

– Den enkle bruken og monteringen samt dens utrolig fine egenskaper og lange levetid gjør den vanskelig å slå.

Les videre

Åpent hus med tema "foliering av kjøretøy"

Torsdag 20. juni inviterer Spandex til åpent hus i Larvik. Foliering av kjøretøy er tema for dagen og det blir demonstrasjon av foliering og nye produkter.
Spandex folie

Verdenspremiere på Drupa for Xeikons nye etikettpresse

Xeikon skal ha verdenspremiere på Drupa 2024. Det er en etikettpresse som trykker med en ny, egenutviklet blekkserie.
Untitled Design - 1

Seksten foredlingsmuligheter i en maskin

Scodix utvikler sin dekorasjonsteknologi og kan nå tilby seksten forskjellige dekorasjonsmuligheter i en og samme maskin. På Drupa kan du se på denne teknologien på bedriftens stand.
scodixx

Messepremiere for Zünds Q-Line

Den sveitsiske skjærebordprodusenten Zünd stiller ut under mottoet "Performance across the board" og tar med seg Q-Line som ble lansert i fjor vår og nå for første gang vises på en messe.
Zund 2

Siste nytt

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280

30-årsjubilanten investerer i fremtiden: "Mitt livsverk"

Med lokaler midt i Oslo sentrum er digitaltrykkeriet In-Trykk tett på mange store bedrifter som trenger trykketjenester.
– Jeg har blitt litt av en hustrykker for bedriftene på gata, sier eier Yalcin Ucarli.
IN Konica

Åpent hus med tema "foliering av kjøretøy"

Torsdag 20. juni inviterer Spandex til åpent hus i Larvik. Foliering av kjøretøy er tema for dagen og det blir demonstrasjon av foliering og nye produkter.
Spandex folie