Ny daglig leder i Aksell Sør

Foto: Pressebilde
PUBLISERT: 4 april 2023
OPPDATERT: 4 april
Joakim Coward-Hanssen ny daglig leder (midten) sammen med resten av ledergruppen i Aksell Sør.

Det grafiske konsernet Aksell har rekruttert Joakim Coward-Hanssen som daglig leder i Aksell Sør. Han kommer fra reklamebyrået Nosleeptillbrooklyn i Kristiansand.

Sørlendingen har lang erfaring som leder med et sterkt fokus på kulturbygging og et tilhørende medarbeiderfokus.
– Vi har vært på jakt etter en person som innehar både faglig kompetanse og lederegenskaper. Det er med stor entusiasme at vi ønsker Joakim Coward-Hanssen (38) velkommen til oss, sier konsernsjef i Aksell, Bjarte J. Hordnes.

– Å få muligheten til å jobbe i Aksell, med deres eiere, ansatte og kunder, er derfor en fantastisk bonus etter tre strålende år i Nosleeptillbrooklyn. For min del handler det faktisk om å komme «hjem» igjen, ettersom jeg har jobbet sammen med flere av Akselleratorene tidligere, sier Joakim Coward-Hanssen.

De to selskapene har allerede i dag samarbeid på flere prosjekter, og de jobber blant annet tett sammen om Palmesus og aktivering av flere av partnerskapene til strandfesten. Det er også en intensjon om økt strategisk samarbeid fremover.

Les videre

Schibsted med nytt trykkeri i Vestby

Fredag 8. september åpnet Schibsted sitt nye trykkeri i Vestby. Trykkeriet er svært kompakt, og rommer bare 20 prosent av arealet til det gamle lokalet i Nydalen.
– Dette er et trykkeri for fremtiden, sier administrerende direktør i Schibsted Trykk, Bjarne Andersen.
schibsted1

Canon vestlandet får ny kundeansvarlig

Jon Larsen overtar etter Terje Eriksen, som etter 16 år som Business Developer og Account Manager i Professional Print teamet hos Canon, nå går over i pensjonisttilværelsen.
jon_larsen_canon

Etter rekordåret: Reklameinvesteringene når nye høyder

Det norske reklamemarkedet hadde en rekordsterk fremgang i 2021, til tross for dette økte den ytterligere i 2022. Det viser fersk årsstatistikk fra det uavhengige instituttet IRM.
Madeleine-Thor-webb

HP vil lede grønn og digital omstilling

Siden HP lanserte sitt vannbaserte lateksblekk for noen år siden har bærekraft vært en viktig ledestjerne, og dette gikk også som en grønn tråd gjennom årets Fespa-stand.
Fespa HP 1

Siste nytt

Fremhever trofast tjener – og kommende hybrider

I løpet av første kvartal 2024 planlegger Agfa å lansere to helt nye hybridmaskiner. Dessverre så de ikke dagens lys under Sign&Print Scandinavia, men besøkende kunne likevel høre noen detaljer om de kommende nyhetene.
agfa4253-1024x682

Skjæring med samarbeidende roboter

Automatisering med robotløsninger. Dette er fokus hos Zünd under Sign&Print Scandinavia.
Zund-1-1024x683

Ny HP Latex-modell avduket på Sign&Print Scandinavia

HP Latex-familien har fått et nytt medlem, modellnavn 630 W. Maskinen hadde verdenspremiere hos ikke mindre enn tre utstillere under Sign&Print Scandinavia: NI Solutions, Spandex og Antalis.
hplatex2-1024x683

Konica Minolta holder fokus på den enkle etikettproduksjon

Konica Minolta har allerede oppnådd betydelig suksess med AccurioLabel 190 og 230, med over 1000 solgte maskiner over hele verden. Nå er deres siste skudd på stammen – AccurioLabel 400 – kommersielt tilgjengelig og ble vist på LabelExpo i Brüssel.
konica_labelexpo_01_small