Agfa Offset Solutions endrer navn til ECO3

Foto: Søren Winsløw
PUBLISERT: 12 april 2023
OPPDATERT: 12 april
På slutten av fjoråret ble salget av Agfa Offset Solutions annonsert. Nå har de kommet opp med et nytt navn. Foto: Søren Winsløw

I desember kunne vi melde at Agfas offsetavdeling var solgt til kapitalfondet Aurelius Group og at Agfa-navnet ville bli endret. Nå er det annonsert at Agfa Offset Solutions fortsetter under ECO3-merket. Produktene beholder sine kjente navn.

ECO3 vil være til stede på tvers av alle stadier av prepress verdikjeden, og tilby en portefølje av offsetplater, grafisk film, utstyr og tjenester, samt programvare og kjemikalier. Under det nye eierskapet vil ECO3 ha samme organisasjonsstruktur samt salgs- og serviceteam.

Frederik Dehing, global salgssjef, sier:
– Selv om merkevaren, logoen og fargene våre endres, vil ingenting endre seg for kundene våre. De kan fortsette å stole på sin pålitelige account manager og servicetekniker, på vår innovative produktportefølje og på den høyeste verdien av produkter og tjenester. Derfor er slagordet vårt: You Print. We care.

Med direkte salgs- og serviceorganisasjoner i mer enn 30 land, med produksjonskapasitet i Europa, Amerika og Asia, og med sterk støtte fra Aurelius, er ECO3 forpliktet til å drive eksisterende og nye forretningsinitiativer fremover på en bærekraftig måte, skriver de i en pressemelding.

Global sjef for teknologi og markedsføring, Joan Vermeersch uttaler:

– ECO3 oppsummerer perfekt hva vi står for: vi er forpliktet til kontinuerlig innovasjon innen produkter og tjenester og fokuserer på tre ganger ECO: Økologi, økonomi og ekstra bekvemmelighet – eller ECO3. Logoens dynamiske uttrykk viser selskapets smidighet fremover, der de nye bedriftsfargene – CMYK – er en hyllest til vår bransje. Det nye merket vil gradvis fases inn.

ECO3s nye logo og slagord.

Les videre

Schibsted med nytt trykkeri i Vestby

Fredag 8. september åpnet Schibsted sitt nye trykkeri i Vestby. Trykkeriet er svært kompakt, og rommer bare 20 prosent av arealet til det gamle lokalet i Nydalen.
– Dette er et trykkeri for fremtiden, sier administrerende direktør i Schibsted Trykk, Bjarne Andersen.
schibsted1

Canon vestlandet får ny kundeansvarlig

Jon Larsen overtar etter Terje Eriksen, som etter 16 år som Business Developer og Account Manager i Professional Print teamet hos Canon, nå går over i pensjonisttilværelsen.
jon_larsen_canon

Flint Group fjerner mineralolje fra blekket for å støtte bærekraftig offsettrykk

Flint Group leverer rekvisita til grafisk bransje, deriblant blekk. Som et steg på veien mot en mer bærekraftig industri  har de kunngjort at alle deres prosessblekkserier for arkmatede offsetpresser nå er fri for mineralolje.
Sheetfed-PR-v5

Heidelberg justerer strategi på toppen av positivt år

Heidelberg overgikk sine egne forventninger i det utfordrende regnskapsåret 2022/2023.
GallusOne

Siste nytt

Fremhever trofast tjener – og kommende hybrider

I løpet av første kvartal 2024 planlegger Agfa å lansere to helt nye hybridmaskiner. Dessverre så de ikke dagens lys under Sign&Print Scandinavia, men besøkende kunne likevel høre noen detaljer om de kommende nyhetene.
agfa4253-1024x682

Skjæring med samarbeidende roboter

Automatisering med robotløsninger. Dette er fokus hos Zünd under Sign&Print Scandinavia.
Zund-1-1024x683

Ny HP Latex-modell avduket på Sign&Print Scandinavia

HP Latex-familien har fått et nytt medlem, modellnavn 630 W. Maskinen hadde verdenspremiere hos ikke mindre enn tre utstillere under Sign&Print Scandinavia: NI Solutions, Spandex og Antalis.
hplatex2-1024x683

Konica Minolta holder fokus på den enkle etikettproduksjon

Konica Minolta har allerede oppnådd betydelig suksess med AccurioLabel 190 og 230, med over 1000 solgte maskiner over hele verden. Nå er deres siste skudd på stammen – AccurioLabel 400 – kommersielt tilgjengelig og ble vist på LabelExpo i Brüssel.
konica_labelexpo_01_small