Ny versjon av PosterArtist

Foto: Pressebilde
PUBLISERT: 18 april 2023
OPPDATERT: 19 april
Skjermdump fra PosterArtist.

Canon har videreutviklet sin programvare for design av plakater, bannere, skilter og menyer, PosterArtist. Programmet henvender seg såvel til forretninger som til privatpersoner.

Canon har lansert en ny versjon av sin nettbaserte designprogramvare for å lage plakater, bannere og skilter med mer, for bruk både privat og i forretningsøyemed.  PosterArtist v1.1 muliggjør tosidig og variabel utskrift, i tillegg til å tilby nye maler for et bredt spekter av anvendelsesområder. Nå støttes også «Auto Photo Fix» som gjør at fargetonen og lysstyrken på bildet kan justeres.

PosterArtist støtter printere som Canons imageRUNNER ADVANCE DX, imageRUNNER, i-SENSYS X og imagePRESS C270-serien med multifunksjonsskrivere for kontorbruk. Programvaren er også kompatibel med i-SENSYS-serien for småbedrifter, imagePROGRAF-serien med storformatskrivere og PIXMA-serien for hjemmeprintere.

Versjon 1.1 av PosterArtist lar brukere lage flygeblad for butikker, menyer for restauranter, kalendere, fotokollasjer og mange typer plakater. Når programmet nå støtter dupleks og variable data, utvides bruksområdet.

– I en tid med skjermtretthet har den taktile naturen og den visuelle appellen til en trykt applikasjon kraften til å kutte gjennom digital støy – noe som hjelper merkevarekommunikasjon å være kraftigere, spesielt når de er tilpasset, skriver Jennifer Kolloczek, seniordirektør for europeisk planlegging, markedsføring og innovasjon, produksjonstrykk i Canon Europe i en pressemelding.

– Den nye versjonen 1.1 av PosterArtist har et brukervennlig grensesnitt og en rekke nye maler – som hjelper kundene våre å lage tosidige, variable design for både forretnings- og personlig bruk, avslutter hun.

Canon øker antallet tilgjengelige maler betraktelig, og de nye malene har både for- og baksider for å lette tosidig design. Noe clip-art medfølger også.

Les videre

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik