Ny versjon av PosterArtist

Foto: Pressebilde
PUBLISERT: 18 april 2023
OPPDATERT: 19 april
Skjermdump fra PosterArtist.

Canon har videreutviklet sin programvare for design av plakater, bannere, skilter og menyer, PosterArtist. Programmet henvender seg såvel til forretninger som til privatpersoner.

Canon har lansert en ny versjon av sin nettbaserte designprogramvare for å lage plakater, bannere og skilter med mer, for bruk både privat og i forretningsøyemed.  PosterArtist v1.1 muliggjør tosidig og variabel utskrift, i tillegg til å tilby nye maler for et bredt spekter av anvendelsesområder. Nå støttes også «Auto Photo Fix» som gjør at fargetonen og lysstyrken på bildet kan justeres.

PosterArtist støtter printere som Canons imageRUNNER ADVANCE DX, imageRUNNER, i-SENSYS X og imagePRESS C270-serien med multifunksjonsskrivere for kontorbruk. Programvaren er også kompatibel med i-SENSYS-serien for småbedrifter, imagePROGRAF-serien med storformatskrivere og PIXMA-serien for hjemmeprintere.

Versjon 1.1 av PosterArtist lar brukere lage flygeblad for butikker, menyer for restauranter, kalendere, fotokollasjer og mange typer plakater. Når programmet nå støtter dupleks og variable data, utvides bruksområdet.

– I en tid med skjermtretthet har den taktile naturen og den visuelle appellen til en trykt applikasjon kraften til å kutte gjennom digital støy – noe som hjelper merkevarekommunikasjon å være kraftigere, spesielt når de er tilpasset, skriver Jennifer Kolloczek, seniordirektør for europeisk planlegging, markedsføring og innovasjon, produksjonstrykk i Canon Europe i en pressemelding.

– Den nye versjonen 1.1 av PosterArtist har et brukervennlig grensesnitt og en rekke nye maler – som hjelper kundene våre å lage tosidige, variable design for både forretnings- og personlig bruk, avslutter hun.

Canon øker antallet tilgjengelige maler betraktelig, og de nye malene har både for- og baksider for å lette tosidig design. Noe clip-art medfølger også.

Les videre

Summa øker mulighetene med en ny skjæreplotter

Selv om en skjæreplotter kanskje ikke er det mest sexy på skiltmarkedet, er den et uunnværlig verktøy. Summa oppgraderer sin mest populære modell for å gi kundene raskere produksjon og nye muligheter.
summa_SClass3

Nå tar digitale presser over for tradisjonelle flexopresser ifølge HP Indigo

Den første dagen på Labelexpo holdt HP Indigo som vanlig sin pressekonferanse. Det var store nyheter, kunne vi konstatere.
HP-vdx

Fresende nyhet avsløres på messen

Alvøen, som selger frese- og skjæreutstyr, kommer til Kistamässan med et fullt utstyrt MultiCam Apex 3R og interessante eksempler på bruksområder. Pluss en hemmelig nyhet.
alvoenab_4-webb-1024x683

"Signcom er mer enn bare Signcom"

Signcom er en helhetlig leverandør av alt fra maskiner til forbruksvarer og tilbehør innen skilt og display i Norden. Med seg til Sign&Print Scandinavia tar de med seg en haug med produktnyheter og et håp om å spre budskapet om bredden i sortimentet deres.
Signcom1-1024x768

Siste nytt

Fremhever trofast tjener – og kommende hybrider

I løpet av første kvartal 2024 planlegger Agfa å lansere to helt nye hybridmaskiner. Dessverre så de ikke dagens lys under Sign&Print Scandinavia, men besøkende kunne likevel høre noen detaljer om de kommende nyhetene.
agfa4253-1024x682

Skjæring med samarbeidende roboter

Automatisering med robotløsninger. Dette er fokus hos Zünd under Sign&Print Scandinavia.
Zund-1-1024x683

Ny HP Latex-modell avduket på Sign&Print Scandinavia

HP Latex-familien har fått et nytt medlem, modellnavn 630 W. Maskinen hadde verdenspremiere hos ikke mindre enn tre utstillere under Sign&Print Scandinavia: NI Solutions, Spandex og Antalis.
hplatex2-1024x683

Konica Minolta holder fokus på den enkle etikettproduksjon

Konica Minolta har allerede oppnådd betydelig suksess med AccurioLabel 190 og 230, med over 1000 solgte maskiner over hele verden. Nå er deres siste skudd på stammen – AccurioLabel 400 – kommersielt tilgjengelig og ble vist på LabelExpo i Brüssel.
konica_labelexpo_01_small