Antalis overtar forhandler

Foto: Pressebilde
PUBLISERT: 28 april 2023
OPPDATERT: 28 april
Foto: Pressebilde

Antalis har signert et bindende tilbud om å overta Integart Group. Det gir Antalis muligheten til å utvide sin markedsandel i det raskt voksende markedet for visuell kommunikasjon i Øst-Europa.

Integart Group hadde en omsetning på 42 millioner Euro i 2022 og over 200 ansatte. De er en distributør av visuelle kommunikasjonsprodukter med hovedkontor i Polen og kontorer i Tsjekkia og Slovakia.

Integart Group, som ble etablert i 1994, tilbyr et bredt utvalg av storformattrykkmaterialer, tekstiler, interiørløsninger og maskiner til ulike bransjer som f.eks. media, interiørdesign og konstruksjon.

Hervé Poncin, administrerende direktør i Antalis, kommenterer kjøpet:

– Kjøpet av Integart Group vil styrke vår markedsposisjon i Øst-Europa og forbedre sjansen for å implementere vår vekstplan i det visuelle kommunikasjonsmarkedet.

Om Antalis

Antalis er en del av det japanske konsernet Kokusai Pulp & Paper, som hadde en verdensomsetning på 563,4 milliarder JPY (ca. 32 milliarder DKK) i 2022.

Hovedkontoret ligger i Paris, Frankrike. Antalis har 3 800 ansatte, 60 distribusjonssentre og e-handelsløsninger for å betjene mer enn 90 000 kunder i 29 land.

Tilbudet er betinget av at vanlige vilkår er oppfylt, inkludert godkjenning fra polske konkurransemyndigheter.

Les videre

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

For få utdannes – "Situasjonen begynner å bli kritisk"

At det utdannes for få blir påpekt som et stort urovarsel for den grafiske bransjen. Det betyr at antallet personer som rekrutteres uten formell opplæring til bransjen øker. Det går fram av en ny rekrutteringsrapport fra den svenske bransje-og arbeidsgiverorganisasjonen Grafiska Företagen.
eva_gluckman

Stibo kjøper trykkeri ut av konkursbo

Danske Stibo Completes administrerende direktør Søren Henriksen forklarer i et intervju med Sign & Print hva dette vil bety.
Soren-Henriksen

Konica Minolta og Fujifilm utforsker en strategisk allianse

Konica Minolta og Fujifilm Business Innovation Corp. kunngjør at de har signert et avtalememorandum om å utforske mulighetene for en strategisk allianse i segmentene multifunksjonsprinter (MFP), kontorprinter og produksjonsprinter.
fuji-konica

Siste nytt

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280

30-årsjubilanten investerer i fremtiden: "Mitt livsverk"

Med lokaler midt i Oslo sentrum er digitaltrykkeriet In-Trykk tett på mange store bedrifter som trenger trykketjenester.
– Jeg har blitt litt av en hustrykker for bedriftene på gata, sier eier Yalcin Ucarli.
IN Konica

Åpent hus med tema "foliering av kjøretøy"

Torsdag 20. juni inviterer Spandex til åpent hus i Larvik. Foliering av kjøretøy er tema for dagen og det blir demonstrasjon av foliering og nye produkter.
Spandex folie