Utvider med brosjyresystem til tonerpresser

Foto: Pressebilder
PUBLISERT: 28 april 2023
OPPDATERT: 28 april
Produksjonsskriveren imagePress fra Canon med Plockmatics nye inline etterbehandlingssystem BLM5000. Foto: Pressebilde

Plockmatic har utviklet den nye BLM5000-serien, heftestiftesystemer spesielt utviklet for integrasjon med Canons nyeste imagePress-modeller.

Eiere av Canons imagePress-modeller V1000 og V1350 har nå flere valg. Dette melder etterbehandlingsleverandøren Plockmatic International, som lanserer et nytt inline-system for heftestifting tilpasset disse tonerpressene. Den nye serien, BLM5000, kan håndtere middels til store produksjonsvolumer i både liggende og stående A4-format. I én operasjon er heftestiftesystemet også utstyrt med funksjoner for trekantstrimming og firkantet rygg på de brettede oppsamlede arkene.

Også selvstendig produksjon

For de som ikke ønsker å skrive ut og fullføre i én kontinuerlig arbeidsflyt, kan BLM5000 også installeres med en valgfri Plockmatic VFX High Capacity Feeder for å lage en offline- eller nærlinjekonfigurasjon. VFX vakuum- mater et bredt utvalg av papirtyper og -vekter, med hastigheter på opptil 15 000 ark i timen, ifølge Plockmatic.

– Vi er veldig glade for å utvide og styrke vårt forretningsforhold med Canon ved å legge til den nye BLM5000-serien til vår felles portefølje av løsninger som tilbys kunder. BLM5000-serien vil utvide tilbudet til kundene og muliggjøre et bredere spekter av applikasjoner og øke volumene for trykkeriindustrien, sier Johan Mikaelsson, forretningsområdeleder for inline-systemer i Plockmatic Group, i en pressemelding, og legger til:

– Fullfilment er viktigere enn noen gang, og gjør det mulig for skrivere å tilby ende-til-ende-løsninger til sine kunder, og med lanseringen av BLM5000-serien er flere etterbehandlingsalternativer tilgjengelige, noe som øker forretningsmulighetene.

 

BLM5000-systemet i frakoblet modus. Foto: Pressebilde
En skalerbar heftemaker

For BLM5000 er det mulig å velge hoder i to versjoner, for ryggstifting eller trådstifting av 35 eller 50 ark. Enheten kan utstyres med to eller opptil fire ISP-hoder for å håndtere for eksempel liggende format og to sider opp på arket.

Utgis ikke i Europa

Plockmatic kunngjør imidlertid at en konfigurasjon med fire trådstiftehoder, muligheten til å stifte 50 ark, selv i offline-installasjoner, ikke vil bli utgitt i EMEA-regionen foreløpig.

Les videre

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676