Utvider med brosjyresystem til tonerpresser

Foto: Pressebilder
PUBLISERT: 28 april 2023
OPPDATERT: 28 april
Produksjonsskriveren imagePress fra Canon med Plockmatics nye inline etterbehandlingssystem BLM5000. Foto: Pressebilde

Plockmatic har utviklet den nye BLM5000-serien, heftestiftesystemer spesielt utviklet for integrasjon med Canons nyeste imagePress-modeller.

Eiere av Canons imagePress-modeller V1000 og V1350 har nå flere valg. Dette melder etterbehandlingsleverandøren Plockmatic International, som lanserer et nytt inline-system for heftestifting tilpasset disse tonerpressene. Den nye serien, BLM5000, kan håndtere middels til store produksjonsvolumer i både liggende og stående A4-format. I én operasjon er heftestiftesystemet også utstyrt med funksjoner for trekantstrimming og firkantet rygg på de brettede oppsamlede arkene.

Også selvstendig produksjon

For de som ikke ønsker å skrive ut og fullføre i én kontinuerlig arbeidsflyt, kan BLM5000 også installeres med en valgfri Plockmatic VFX High Capacity Feeder for å lage en offline- eller nærlinjekonfigurasjon. VFX vakuum- mater et bredt utvalg av papirtyper og -vekter, med hastigheter på opptil 15 000 ark i timen, ifølge Plockmatic.

– Vi er veldig glade for å utvide og styrke vårt forretningsforhold med Canon ved å legge til den nye BLM5000-serien til vår felles portefølje av løsninger som tilbys kunder. BLM5000-serien vil utvide tilbudet til kundene og muliggjøre et bredere spekter av applikasjoner og øke volumene for trykkeriindustrien, sier Johan Mikaelsson, forretningsområdeleder for inline-systemer i Plockmatic Group, i en pressemelding, og legger til:

– Fullfilment er viktigere enn noen gang, og gjør det mulig for skrivere å tilby ende-til-ende-løsninger til sine kunder, og med lanseringen av BLM5000-serien er flere etterbehandlingsalternativer tilgjengelige, noe som øker forretningsmulighetene.

 

BLM5000-systemet i frakoblet modus. Foto: Pressebilde
En skalerbar heftemaker

For BLM5000 er det mulig å velge hoder i to versjoner, for ryggstifting eller trådstifting av 35 eller 50 ark. Enheten kan utstyres med to eller opptil fire ISP-hoder for å håndtere for eksempel liggende format og to sider opp på arket.

Utgis ikke i Europa

Plockmatic kunngjør imidlertid at en konfigurasjon med fire trådstiftehoder, muligheten til å stifte 50 ark, selv i offline-installasjoner, ikke vil bli utgitt i EMEA-regionen foreløpig.

Les videre

Skjæring med samarbeidende roboter

Automatisering med robotløsninger. Dette er fokus hos Zünd under Sign&Print Scandinavia.
Zund-1-1024x683

Summa øker mulighetene med en ny skjæreplotter

Selv om en skjæreplotter kanskje ikke er det mest sexy på skiltmarkedet, er den et uunnværlig verktøy. Summa oppgraderer sin mest populære modell for å gi kundene raskere produksjon og nye muligheter.
summa_SClass3

Nå tar digitale presser over for tradisjonelle flexopresser ifølge HP Indigo

Den første dagen på Labelexpo holdt HP Indigo som vanlig sin pressekonferanse. Det var store nyheter, kunne vi konstatere.
HP-vdx

Fresende nyhet avsløres på messen

Alvøen, som selger frese- og skjæreutstyr, kommer til Kistamässan med et fullt utstyrt MultiCam Apex 3R og interessante eksempler på bruksområder. Pluss en hemmelig nyhet.
alvoenab_4-webb-1024x683

Siste nytt

Fremhever trofast tjener – og kommende hybrider

I løpet av første kvartal 2024 planlegger Agfa å lansere to helt nye hybridmaskiner. Dessverre så de ikke dagens lys under Sign&Print Scandinavia, men besøkende kunne likevel høre noen detaljer om de kommende nyhetene.
agfa4253-1024x682

Skjæring med samarbeidende roboter

Automatisering med robotløsninger. Dette er fokus hos Zünd under Sign&Print Scandinavia.
Zund-1-1024x683

Ny HP Latex-modell avduket på Sign&Print Scandinavia

HP Latex-familien har fått et nytt medlem, modellnavn 630 W. Maskinen hadde verdenspremiere hos ikke mindre enn tre utstillere under Sign&Print Scandinavia: NI Solutions, Spandex og Antalis.
hplatex2-1024x683

Konica Minolta holder fokus på den enkle etikettproduksjon

Konica Minolta har allerede oppnådd betydelig suksess med AccurioLabel 190 og 230, med over 1000 solgte maskiner over hele verden. Nå er deres siste skudd på stammen – AccurioLabel 400 – kommersielt tilgjengelig og ble vist på LabelExpo i Brüssel.
konica_labelexpo_01_small