Storformatmaskiner med flere fargevalg

Foto: Pressebilde
PUBLISERT: 3 mai 2023
OPPDATERT: 3 mai
Planskrivere og en rull-til-rull-skriver er utstilt på Swissqprints utstilling på Fespa-messen i München. Foto: Pressebilde

Swissqprint vil sette opp tre maskinmodeller i drift på Fespa. Dette er den sveitsiske produsentens nyeste planskrivere, Nyala og Kudu, samt rull-til-rull-skriveren Karibu.

Det blir maskindemonstrasjon på Swissqprint når de stiller ut på Fespa i München 23. til 26. mai. Selskapet har med seg siste generasjon av maskiner, Nyala og Kudu flatbed-skrivere og Karibu rulleskriver. De er storformatmaskiner som leverer en maksimal oppløsning på 1350 dpi, produsentens nyeste skrivehodeteknologi som gir presis plassering av blekkdråper på underlagene som skrives ut, ifølge Swissqprint.

Neonfarger og hvitt

Når det gjelder fargevalg i printerne har de i tillegg til lyse farger også mulighet for å trykke med hvitt, effektlakk og spotfarger som oransje, neonrosa og neongult. Swissqprints forhandler Nize Equipment vil være på stedet og tilgjengelig for blant annet de nordiske kundene.

– Målet vårt er å vise leverandører av printtjenester hvordan de kan hevde seg i markedet, sier Carmen Eicher, leder for salg og markedsføring i swissqprint i en pressemelding, og legger til at dette gjelder på alle nivåer – kvalitetsmessig, omfang, lønnsomhet og bærekraft.

UV-trykk med neon blekk

Det vil også være et applikasjonsgalleri på standen som har som mål å vise messepublikummet allsidigheten til storformatskrivere og hva de kan prestere. Det skal også settes opp en spesialutstilling med fokus på UV-trykk med neonblekk.
Carmen Eicher understreker at alle trykkerier er preget av bærekraftig og lønnsom produksjon på flere områder.

– Hele swissqprint-serien er svært energieffektiv i henhold til ISO 20690-standarden, noe som nylig er bekreftet av tredjepartstester, sier hun.

Les videre

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik