Storformatmaskiner med flere fargevalg

Foto: Pressebilde
PUBLISERT: 3 mai 2023
OPPDATERT: 3 mai
Planskrivere og en rull-til-rull-skriver er utstilt på Swissqprints utstilling på Fespa-messen i München. Foto: Pressebilde

Swissqprint vil sette opp tre maskinmodeller i drift på Fespa. Dette er den sveitsiske produsentens nyeste planskrivere, Nyala og Kudu, samt rull-til-rull-skriveren Karibu.

Det blir maskindemonstrasjon på Swissqprint når de stiller ut på Fespa i München 23. til 26. mai. Selskapet har med seg siste generasjon av maskiner, Nyala og Kudu flatbed-skrivere og Karibu rulleskriver. De er storformatmaskiner som leverer en maksimal oppløsning på 1350 dpi, produsentens nyeste skrivehodeteknologi som gir presis plassering av blekkdråper på underlagene som skrives ut, ifølge Swissqprint.

Neonfarger og hvitt

Når det gjelder fargevalg i printerne har de i tillegg til lyse farger også mulighet for å trykke med hvitt, effektlakk og spotfarger som oransje, neonrosa og neongult. Swissqprints forhandler Nize Equipment vil være på stedet og tilgjengelig for blant annet de nordiske kundene.

– Målet vårt er å vise leverandører av printtjenester hvordan de kan hevde seg i markedet, sier Carmen Eicher, leder for salg og markedsføring i swissqprint i en pressemelding, og legger til at dette gjelder på alle nivåer – kvalitetsmessig, omfang, lønnsomhet og bærekraft.

UV-trykk med neon blekk

Det vil også være et applikasjonsgalleri på standen som har som mål å vise messepublikummet allsidigheten til storformatskrivere og hva de kan prestere. Det skal også settes opp en spesialutstilling med fokus på UV-trykk med neonblekk.
Carmen Eicher understreker at alle trykkerier er preget av bærekraftig og lønnsom produksjon på flere områder.

– Hele swissqprint-serien er svært energieffektiv i henhold til ISO 20690-standarden, noe som nylig er bekreftet av tredjepartstester, sier hun.

Les videre

Skjæring med samarbeidende roboter

Automatisering med robotløsninger. Dette er fokus hos Zünd under Sign&Print Scandinavia.
Zund-1-1024x683

Ny HP Latex-modell avduket på Sign&Print Scandinavia

HP Latex-familien har fått et nytt medlem, modellnavn 630 W. Maskinen hadde verdenspremiere hos ikke mindre enn tre utstillere under Sign&Print Scandinavia: NI Solutions, Spandex og Antalis.
hplatex2-1024x683

Konica Minolta holder fokus på den enkle etikettproduksjon

Konica Minolta har allerede oppnådd betydelig suksess med AccurioLabel 190 og 230, med over 1000 solgte maskiner over hele verden. Nå er deres siste skudd på stammen – AccurioLabel 400 – kommersielt tilgjengelig og ble vist på LabelExpo i Brüssel.
konica_labelexpo_01_small

Strategiarbeid og styrevalg på landsmøtet i Alta

Årets landsmøte i Grafisk Bransjeforening ble avholdt i Alta 1.-3. september. Miljø, bærekraft og sikkerhet var gjennomgående temaer, men innspill til strategiplanen som styret arbeider med var også et viktig innslag i programmet.
styremedlemmer1

Siste nytt

Fremhever trofast tjener – og kommende hybrider

I løpet av første kvartal 2024 planlegger Agfa å lansere to helt nye hybridmaskiner. Dessverre så de ikke dagens lys under Sign&Print Scandinavia, men besøkende kunne likevel høre noen detaljer om de kommende nyhetene.
agfa4253-1024x682

Skjæring med samarbeidende roboter

Automatisering med robotløsninger. Dette er fokus hos Zünd under Sign&Print Scandinavia.
Zund-1-1024x683

Ny HP Latex-modell avduket på Sign&Print Scandinavia

HP Latex-familien har fått et nytt medlem, modellnavn 630 W. Maskinen hadde verdenspremiere hos ikke mindre enn tre utstillere under Sign&Print Scandinavia: NI Solutions, Spandex og Antalis.
hplatex2-1024x683

Konica Minolta holder fokus på den enkle etikettproduksjon

Konica Minolta har allerede oppnådd betydelig suksess med AccurioLabel 190 og 230, med over 1000 solgte maskiner over hele verden. Nå er deres siste skudd på stammen – AccurioLabel 400 – kommersielt tilgjengelig og ble vist på LabelExpo i Brüssel.
konica_labelexpo_01_small