Andvord Grafisk skifter navn

PUBLISERT: 15 mai 2023
OPPDATERT: 15 mai
Nils Jacob Førli (daglig leder) og Arne Haugseth i Mediehuset Andvord. Foto: Arkiv

Andvord Grafisk og Artisti Campaign er nå fusjonert og selskapet bytter navn til Mediehuset Andvord. Sammenslåingen skal bidra til å styrke posisjonen i markedet.

Daglig leder Nils Jacob Førli kommenterer navnebyttet i en uttalelse på selskapets hjemmeside:

– Vi ønsket ett navn som bedre reflekterer bredden i vårt produkt- og tjenestesortiment. Grafisk produksjon er vårt største forretningsområde. Derfor var det naturlig at Andvord-navnet, som har en 158 år gammel historie, ble med videre.

Den grafiske avdelingen på Harestua er samlokalisert på Hagan i Nittedal. Forretningsområdet for tredjepartslogistikk er samlet i Grimstad.

Andvord har denne våren investert betydelig i nytt produksjonsutstyr. Selskapet har per nå 89 ansatte, og en forventet omsetning på 260 millioner kroner i 2023.

Les videre

Ricoh inngår partnerskap for å utvide storformatporteføljen

Ricoh Europe har inngått et strategisk partnerskap med Flora Digital, en kinesisk flatbed- og storformat inkjet-printerprodusent.
Ricoh-Flora

Brand Factory Printhouse begjærer seg konkurs

Brand Factory har hatt store økonomiske problemer de siste årene og har vært gjennom en rekonstruksjon. Nå melder selskapet at det begjærer seg konkurs for forretningsområdet Printhouse. De lønnsomme forretningsområdene Signs & Graphics Sverige og Norge samt Logistikk vil fortsatt drives.
Jakob-1_1600-1024x680

De ønsker å være best i Norge på profilprodukter

Trykkeri.no gjør en satsing på profilartikler og har satt seg et høyt mål: å bli Norges største profilkjede. Ved å samarbeide skal medlemsbedriftene kunne tilby både bedre priser og vilkår enn konkurrentene.
Trykkeri

BI-studenter fremmer Trykt i Norge

Grafisk bransjeforening har engasjert fire BI-studenter som utdanner seg inne digital kommunikasjon og markedsføring til å synliggjøre grafisk produksjon og Trykt i Norge, blant annet i sosiale medier.
trykt-i-norge_logo

Siste nytt

En fordel med PVC-fritt i måling av CO2-avtrykk

Spandex har fått et konsulentselskap til å utføre en uavhengig validering av karbonavtrykket til populære trykk- og skjærefolier i ImagePerfect-serien. Resultatene viser at de PVC-frie produktene etterlater et mindre fotavtrykk sammenlignet med tradisjonelle folier.
Evergreen Spandex

Ricoh inngår partnerskap for å utvide storformatporteføljen

Ricoh Europe har inngått et strategisk partnerskap med Flora Digital, en kinesisk flatbed- og storformat inkjet-printerprodusent.
Ricoh-Flora

Müller Martini kjøper Hunkeler

Etter nøye vurdering har familiene bak de to selskapene bestemt seg for å slå sammen Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Trykkeriet med kunst som nisje

Da kunstneren Tammo Rist fikk et stipend brukte han pengene til å kjøpe en Epson-printer for å kunne skrive ut sine egne verk – og andres. Det skulle utvikle seg til digitaltrykkeriet PIGS.
PIGS Tammo