Nize Equipment setter fokus på kundeopplevelsen

Foto: Søren Winsløw
PUBLISERT: 30 mai 2023
OPPDATERT: 31 mai
Lars Nikolajsen, leder og innehaver av Nize Equipment, hadde tatt med sin nye Customer Success Manager, Maja Busk Rasmussen, til FESPA. Foto: Søren Winsløw

Med opprettelsen av en helt ny stilling har Nize Equipment satt søkelyset på on-boarding av spesielt nye kunder.

Nize Equipment og Swissqprint bruker FESPA feirer at 1000 Nyala storformatskrivere nå er solgt over hele verden. Messen byr ellers ikke på de store nyhetene fra Swissqprint, men de viser hele utstyrspakken på messen. Og så har Nize Equipment sin nye Customer Success Manager med seg.

Økende interesse for high-end-løsningen Kudo

Per Kyndbøl sier at de fortsatt forventer at Nyalaen tar mesteparten av oppmerksomheten, men at det er en del større kunder som ser på den nye plattformen – Kudo.

Kudo har opptil 10 farger med 3 skrivehoder hver. Altså 30 skrivehoder totalt. Det bidrar til å gi den høye hastigheten som en fullt konfigurert Kudo kan oppnå på ikke mindre enn 306 m² i timen. En annen medvirkende faktor er den elektromagnetiske styringen av printbommen.

Kudo har også den såkalte Tip Switch-løsningen for åpning og lukking av ulike vakuumsoner, som gjør at du slipper å demaskere og tape media på utskriftsbordet.

Den relativt nyansatte Area Sales Manager, Per Kyndbøl, viser frem Swissqprints mange alternativer på FESPA-messen. Foto: Søren Winsløw
Ny kundesuksesssjef

Direktør Lars Nikolajsen forklarer at årsaken til nyutnevnelsen av en Customer Success Manager (CSM) er at overdragelsen fra salg til installasjon og igangsettelse noen ganger kan oppleves som kaotisk for en ny kunde som ikke kjenner organisasjonen eller de andre ansatte. Derfor er tanken at den nye CSM tar over fra selgeren for å sikre at alle kundens spørsmål blir besvart, nødvendig informasjon utveksles og at kundene har én person de alltid kan forholde seg til.

– Det er veldig mye informasjon som skal formidles når vi har inngått avtale. Det kan være tekniske spesifikasjoner, sertifikater, opplæring mm. ved å samle alt med en og samme person gir større trygghet og sikkerhet for at ting skjer – og i riktig rekkefølge, sier Lars Nikolajsen.

Valget var heller ikke vanskelig. Nize Equipment utdannet i vår Maja Busk Rasmussen til kontorassistent med spesialisering i administrasjon. Men det ble fort klart at hun hadde både et stort talent og en stor interesse for en bredere kundekontakt.

Hennes oppgave blir å følge kunden tett de første 2-3 månedene, og sørge for at kunden får best mulig inngang som kunde hos Nize Equipment. I tillegg til denne oppgaven har Maja også ansvaret for deres nettbutikk og Nize Academy, som sikrer brukerne nødvendig opplæring.

Les videre

Swissqprint viser hele produktlinjen

Det har rent mye vann under bruene siden Drupa sist ble arrangert for åtte år siden. Swissqprint, som har sitt hovedkontor på vestsiden av Rhinen i Sveits, vil vise innovasjonene som de har utviklet i løpet av disse årene på årets messe.
swissqprint-fespa

Verdenspremiere på Drupa for Xeikons nye etikettpresse

Xeikon skal ha verdenspremiere på Drupa 2024. Det er en etikettpresse som trykker med en ny, egenutviklet blekkserie.
Untitled Design - 1

Seksten foredlingsmuligheter i en maskin

Scodix utvikler sin dekorasjonsteknologi og kan nå tilby seksten forskjellige dekorasjonsmuligheter i en og samme maskin. På Drupa kan du se på denne teknologien på bedriftens stand.
scodixx

HP kommer til Drupa med tre nøkkelord

Nøkkelordene for HP hos Drupa er automatisering, integrering og bærekraft, ord som de skal adressere gjennom tre teknologier.
drupa24_hpx

Siste nytt

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280

30-årsjubilanten investerer i fremtiden: "Mitt livsverk"

Med lokaler midt i Oslo sentrum er digitaltrykkeriet In-Trykk tett på mange store bedrifter som trenger trykketjenester.
– Jeg har blitt litt av en hustrykker for bedriftene på gata, sier eier Yalcin Ucarli.
IN Konica

Åpent hus med tema "foliering av kjøretøy"

Torsdag 20. juni inviterer Spandex til åpent hus i Larvik. Foliering av kjøretøy er tema for dagen og det blir demonstrasjon av foliering og nye produkter.
Spandex folie