Nize Equipment setter fokus på kundeopplevelsen

Foto: Søren Winsløw
PUBLISERT: 30 mai 2023
OPPDATERT: 31 mai
Lars Nikolajsen, leder og innehaver av Nize Equipment, hadde tatt med sin nye Customer Success Manager, Maja Busk Rasmussen, til FESPA. Foto: Søren Winsløw

Med opprettelsen av en helt ny stilling har Nize Equipment satt søkelyset på on-boarding av spesielt nye kunder.

Nize Equipment og Swissqprint bruker FESPA feirer at 1000 Nyala storformatskrivere nå er solgt over hele verden. Messen byr ellers ikke på de store nyhetene fra Swissqprint, men de viser hele utstyrspakken på messen. Og så har Nize Equipment sin nye Customer Success Manager med seg.

Økende interesse for high-end-løsningen Kudo

Per Kyndbøl sier at de fortsatt forventer at Nyalaen tar mesteparten av oppmerksomheten, men at det er en del større kunder som ser på den nye plattformen – Kudo.

Kudo har opptil 10 farger med 3 skrivehoder hver. Altså 30 skrivehoder totalt. Det bidrar til å gi den høye hastigheten som en fullt konfigurert Kudo kan oppnå på ikke mindre enn 306 m² i timen. En annen medvirkende faktor er den elektromagnetiske styringen av printbommen.

Kudo har også den såkalte Tip Switch-løsningen for åpning og lukking av ulike vakuumsoner, som gjør at du slipper å demaskere og tape media på utskriftsbordet.

Den relativt nyansatte Area Sales Manager, Per Kyndbøl, viser frem Swissqprints mange alternativer på FESPA-messen. Foto: Søren Winsløw
Ny kundesuksesssjef

Direktør Lars Nikolajsen forklarer at årsaken til nyutnevnelsen av en Customer Success Manager (CSM) er at overdragelsen fra salg til installasjon og igangsettelse noen ganger kan oppleves som kaotisk for en ny kunde som ikke kjenner organisasjonen eller de andre ansatte. Derfor er tanken at den nye CSM tar over fra selgeren for å sikre at alle kundens spørsmål blir besvart, nødvendig informasjon utveksles og at kundene har én person de alltid kan forholde seg til.

– Det er veldig mye informasjon som skal formidles når vi har inngått avtale. Det kan være tekniske spesifikasjoner, sertifikater, opplæring mm. ved å samle alt med en og samme person gir større trygghet og sikkerhet for at ting skjer – og i riktig rekkefølge, sier Lars Nikolajsen.

Valget var heller ikke vanskelig. Nize Equipment utdannet i vår Maja Busk Rasmussen til kontorassistent med spesialisering i administrasjon. Men det ble fort klart at hun hadde både et stort talent og en stor interesse for en bredere kundekontakt.

Hennes oppgave blir å følge kunden tett de første 2-3 månedene, og sørge for at kunden får best mulig inngang som kunde hos Nize Equipment. I tillegg til denne oppgaven har Maja også ansvaret for deres nettbutikk og Nize Academy, som sikrer brukerne nødvendig opplæring.

Les videre

Skjæring med samarbeidende roboter

Automatisering med robotløsninger. Dette er fokus hos Zünd under Sign&Print Scandinavia.
Zund-1-1024x683

Ny HP Latex-modell avduket på Sign&Print Scandinavia

HP Latex-familien har fått et nytt medlem, modellnavn 630 W. Maskinen hadde verdenspremiere hos ikke mindre enn tre utstillere under Sign&Print Scandinavia: NI Solutions, Spandex og Antalis.
hplatex2-1024x683

Schibsted med nytt trykkeri i Vestby

Fredag 8. september åpnet Schibsted sitt nye trykkeri i Vestby. Trykkeriet er svært kompakt, og rommer bare 20 prosent av arealet til det gamle lokalet i Nydalen.
– Dette er et trykkeri for fremtiden, sier administrerende direktør i Schibsted Trykk, Bjarne Andersen.
schibsted1

ECO3: Komplett prepress-løsning til flexo

ECO3, tidligere kjent som Agfa Offset Solutions, går inn i flexo-verdenen. På Labelexpo vil de demonstrere en helt ny portefølje for flexo-segmentet.
eco3

Siste nytt

Fremhever trofast tjener – og kommende hybrider

I løpet av første kvartal 2024 planlegger Agfa å lansere to helt nye hybridmaskiner. Dessverre så de ikke dagens lys under Sign&Print Scandinavia, men besøkende kunne likevel høre noen detaljer om de kommende nyhetene.
agfa4253-1024x682

Skjæring med samarbeidende roboter

Automatisering med robotløsninger. Dette er fokus hos Zünd under Sign&Print Scandinavia.
Zund-1-1024x683

Ny HP Latex-modell avduket på Sign&Print Scandinavia

HP Latex-familien har fått et nytt medlem, modellnavn 630 W. Maskinen hadde verdenspremiere hos ikke mindre enn tre utstillere under Sign&Print Scandinavia: NI Solutions, Spandex og Antalis.
hplatex2-1024x683

Konica Minolta holder fokus på den enkle etikettproduksjon

Konica Minolta har allerede oppnådd betydelig suksess med AccurioLabel 190 og 230, med over 1000 solgte maskiner over hele verden. Nå er deres siste skudd på stammen – AccurioLabel 400 – kommersielt tilgjengelig og ble vist på LabelExpo i Brüssel.
konica_labelexpo_01_small