Feirer 20-års jubileum med ny versjon

Foto: Pressebilde
PUBLISERT: 12 juni 2023
OPPDATERT: 12 juni
Pressebilde.

ECO3, tidligere Agfa Offset Solutions, lanserer den nyeste versjonen av sin Apogee automatiserings-arbeidsflytprogramvare på 20-årsdagen for den første utgivelsen.

Versjon 13, tilgjengelig nå, introduserer brukerspesifikke oppgraderinger som inkluderer utvidet støtte for produktversjon, en flertrinns elektronisk godkjenningsprosess og enda flere funksjoner for emballasjeproduksjon.

ECO3s Apogee programvareløsning, som er kjernen i mange offsetproduksjoner verden over, har steg for steg hevet listen. Siden ApogeeX 1.0 ble lansert for første gang i 2003, har de kontinuerlig investert i å automatisere arbeidsflyter som svar på generelle markedstrender, samt introdusere operasjonelle forbedringer og nye funksjoner.

– Denne siste oppdateringen adresserer de spesifikke behovene til brukere i bransjer som farmasøytiske produkter og FMCG (Fast Moving Consumer Goods) med nye avanserte automatiserings- og godkjenningsfunksjoner som vil hjelpe dem med å forenkle prosesser samtidig som de sikrer produktkvalitet for sluttbrukere, sier Andy Grant, ECO3’s Global Leder for programvare.

Tilpasning til markedskrav

Apogee Impose tilbyr automatisk beregning av optimale utsettingsplaner og ble først introdusert i 2012 for å forenkle arbeidsflyter og redusere prosesstiden for trykkerier. Løsningen utvikles fortsatt i samarbeid med kunder og støttes av nye innovasjoner som screeningteknologien SPIR@L, som gjør det mulig å oppnå perfekt utskriftskvalitet og samtidig lavere fargeforbruk, skriver Agfa i en pressemelding.

I mellomtiden får det stadig økende behovet for versjonsfunksjoner et løft med versjon 13. I tillegg har ECO3 introdusert støtte for automatisk jobboppsett basert på csv-data fra applikasjoner som Microsoft Excel. Nøkkeljobb-beregninger spesifisert i regnearket kan nå importeres automatisk for å spare operatørtid og unngå kostbare feil.

Forenkling av brukerinteraksjoner

Autentiseringsverktøy har spilt en stor rolle i brukergrensesnittet for trykksakskjøpere i mange år, med ECO3 som reagerer på nye teknologier og krav ved å sikre at Apogee står sterkt også her.

Denne versjonen ser en fortsatt utvidelse av Apogee WebApproval med introduksjonen av flertrinns online godkjenning. Ved å utvide de eksisterende funksjonene kan utskriftsjobber nå konfigureres til å kreve godkjenning fra flere interessenter i verdikjeden, noe som bidrar til å sentralisere, sikre og forenkle prosessen.

Det er imidlertid også et nytt «force approval»-alternativ, som gjør at selgeren av jobben kan overstyre godkjenningsprosessen og gjøre jobben klar for plateproduksjon umiddelbart.

Andy Grant uttaler:
– I løpet av de siste 20 årene har mer enn 10 000 trykkerier globalt høstet fordelene av Apogee. Ved å implementere den mest smidige programvarearbeidsflyten på markedet, har de fått et konkurransefortrinn som lar dem levere eksepsjonell utskriftskvalitet til kundene sine samtidig som de reduserer kostnader og avfall for høyest produktivitet og bedre bærekraft.

Les videre

Ricoh presenterer nytt toner-flaggskip

Som en videreutvikling av populære Ricoh Pro C9200, lanserer Ricoh nå en ny toppmodell kalt Pro C9500.
Ricoh_C9210_USA

Designverktøy: Flere muligheter for et personlig preg

At Taopix kun fokuserer på personalisering av fotobøker er nå som blåst bort. Designverktøyet er i dag utvidet til et tilbud som omfatter de fleste applikasjoner.
VBS_Taopix

Premiere for skjæreprogramvare

Blant interiørvinyler, laminater og folier av alle slag, presenterte Hexis en helt ny egenutviklet programvare for å kutte beskyttelsesfilmer i Bodyfence-serien.
Hexis_Joachim-1024x768

Nytt program for enklere fargemåling og validering på tvers av alle digitale trykkmaskiner

Canon lanserer prismacolor Manager, et skybasert program for fargestyring som gir kommersielle trykkerier og hustrykkerier mulighet til å måle og validere farger (CMYK) på tvers av blekk- og tonerbaserte digitale trykkmaskiner fra Canon og andre produsenter.
canon-prisma-color

Siste nytt

Fremhever trofast tjener – og kommende hybrider

I løpet av første kvartal 2024 planlegger Agfa å lansere to helt nye hybridmaskiner. Dessverre så de ikke dagens lys under Sign&Print Scandinavia, men besøkende kunne likevel høre noen detaljer om de kommende nyhetene.
agfa4253-1024x682

Skjæring med samarbeidende roboter

Automatisering med robotløsninger. Dette er fokus hos Zünd under Sign&Print Scandinavia.
Zund-1-1024x683

Ny HP Latex-modell avduket på Sign&Print Scandinavia

HP Latex-familien har fått et nytt medlem, modellnavn 630 W. Maskinen hadde verdenspremiere hos ikke mindre enn tre utstillere under Sign&Print Scandinavia: NI Solutions, Spandex og Antalis.
hplatex2-1024x683

Konica Minolta holder fokus på den enkle etikettproduksjon

Konica Minolta har allerede oppnådd betydelig suksess med AccurioLabel 190 og 230, med over 1000 solgte maskiner over hele verden. Nå er deres siste skudd på stammen – AccurioLabel 400 – kommersielt tilgjengelig og ble vist på LabelExpo i Brüssel.
konica_labelexpo_01_small