Feirer 20-års jubileum med ny versjon

Foto: Pressebilde
PUBLISERT: 12 juni 2023
OPPDATERT: 12 juni
Pressebilde.

ECO3, tidligere Agfa Offset Solutions, lanserer den nyeste versjonen av sin Apogee automatiserings-arbeidsflytprogramvare på 20-årsdagen for den første utgivelsen.

Versjon 13, tilgjengelig nå, introduserer brukerspesifikke oppgraderinger som inkluderer utvidet støtte for produktversjon, en flertrinns elektronisk godkjenningsprosess og enda flere funksjoner for emballasjeproduksjon.

ECO3s Apogee programvareløsning, som er kjernen i mange offsetproduksjoner verden over, har steg for steg hevet listen. Siden ApogeeX 1.0 ble lansert for første gang i 2003, har de kontinuerlig investert i å automatisere arbeidsflyter som svar på generelle markedstrender, samt introdusere operasjonelle forbedringer og nye funksjoner.

– Denne siste oppdateringen adresserer de spesifikke behovene til brukere i bransjer som farmasøytiske produkter og FMCG (Fast Moving Consumer Goods) med nye avanserte automatiserings- og godkjenningsfunksjoner som vil hjelpe dem med å forenkle prosesser samtidig som de sikrer produktkvalitet for sluttbrukere, sier Andy Grant, ECO3’s Global Leder for programvare.

Tilpasning til markedskrav

Apogee Impose tilbyr automatisk beregning av optimale utsettingsplaner og ble først introdusert i 2012 for å forenkle arbeidsflyter og redusere prosesstiden for trykkerier. Løsningen utvikles fortsatt i samarbeid med kunder og støttes av nye innovasjoner som screeningteknologien SPIR@L, som gjør det mulig å oppnå perfekt utskriftskvalitet og samtidig lavere fargeforbruk, skriver Agfa i en pressemelding.

I mellomtiden får det stadig økende behovet for versjonsfunksjoner et løft med versjon 13. I tillegg har ECO3 introdusert støtte for automatisk jobboppsett basert på csv-data fra applikasjoner som Microsoft Excel. Nøkkeljobb-beregninger spesifisert i regnearket kan nå importeres automatisk for å spare operatørtid og unngå kostbare feil.

Forenkling av brukerinteraksjoner

Autentiseringsverktøy har spilt en stor rolle i brukergrensesnittet for trykksakskjøpere i mange år, med ECO3 som reagerer på nye teknologier og krav ved å sikre at Apogee står sterkt også her.

Denne versjonen ser en fortsatt utvidelse av Apogee WebApproval med introduksjonen av flertrinns online godkjenning. Ved å utvide de eksisterende funksjonene kan utskriftsjobber nå konfigureres til å kreve godkjenning fra flere interessenter i verdikjeden, noe som bidrar til å sentralisere, sikre og forenkle prosessen.

Det er imidlertid også et nytt «force approval»-alternativ, som gjør at selgeren av jobben kan overstyre godkjenningsprosessen og gjøre jobben klar for plateproduksjon umiddelbart.

Andy Grant uttaler:
– I løpet av de siste 20 årene har mer enn 10 000 trykkerier globalt høstet fordelene av Apogee. Ved å implementere den mest smidige programvarearbeidsflyten på markedet, har de fått et konkurransefortrinn som lar dem levere eksepsjonell utskriftskvalitet til kundene sine samtidig som de reduserer kostnader og avfall for høyest produktivitet og bedre bærekraft.

Les videre

Cloudlab vil hjelpe trykkeriene med netthandel

Tyske Cloudlab Solutions er en etablert leverandør av web-to-print løsninger innen både trykk og emballasje. Med den nye versjonen X3 tar selskapet i bruk KI når det gjelder blant annet design og prissetting.
Cloudlab-1024x683

Programvaresamarbeid for bedre flyt

ECO3 og eProductivity Software (ePS) har inngått et strategisk partnerskap med mål om å ta automatiseringen hos trykkeriene til neste nivå.
ECO3-ePS-1024x684

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1