Nordens største grafiske messe åpner i september

PUBLISERT: 26 juni 2023
OPPDATERT: 26 juni

Sign & Print Scandinavia-messen i Stockholm i september er den største grafiske messen i Norden. Her vil alle de største og mest relevante leverandørene vise sine løsninger for et stort publikum.

Messen går over tre dager, fra 19. til 21. september og holdes i Kista, som ligger på toglinjen mellom Arlanda lufthavn og Stockholm.

Messen har blitt den opplagte møteplassen for alle som jobber med skilt og trykk i hele produksjonskjeden samt sluttbrukere innen design og markedsføring. På messen er det utstillere fra alle deler av den grafiske bransjen, store som små bedrifter.

Du kan se listen over utstillere her.

En unik mulighet

I tre dager er all ekspertkunnskap samlet under ett tak om produkter, tjenester og løsninger innen den grafiske bransjen. Hvilke nye løsninger og innovasjoner kan gjøre din bedrift mer effektiv, holde kostnadene nede og generere mer forretning?

Underdirektør Daniel Wahlgren fra arrangøren AGI Media forklarer:

– Messer er generelt en unik sjanse til å møtes på ett sted og sammenligne produkter og tjenester. Det er en tidseffektiv måte å identifisere alternativene dine på.
Du får også muligheten til å se nye produkter og innovasjoner og møte dine kollegaer i bransjen. Endelig kan du delta på seminarer om de heteste temaene eller få testet en oppgave og prøve ut nye materialer.

Les mer om messen her.

Du kan melde deg på messen gratis her.Les videre

Ålgård Offset handlet for 12 millioner på Drupa

Ålgård Offset investerte 12 millioner kroner i ny stiftemaskin fra Müller Martini på Drupa-messen.
aalgaard-drupa1

Sceneprogrammet for Scanpack 2024 er her!

Sceneprogrammet for Scanpack, Skandinavias største emballasjemesse, som finner sted på Svenska Mässan i Gøteborg 22. – 25. oktober, slippes nå. I tillegg til utstillingen med 400 utstillere vil de besøkende få tilbud om et omfattende sceneprogram med nærmere 100 programpunkter.
Talare-pa-Scanpack-SVx

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324