Nordens største grafiske messe åpner i september

PUBLISERT: 26 juni 2023
OPPDATERT: 26 juni

Sign & Print Scandinavia-messen i Stockholm i september er den største grafiske messen i Norden. Her vil alle de største og mest relevante leverandørene vise sine løsninger for et stort publikum.

Messen går over tre dager, fra 19. til 21. september og holdes i Kista, som ligger på toglinjen mellom Arlanda lufthavn og Stockholm.

Messen har blitt den opplagte møteplassen for alle som jobber med skilt og trykk i hele produksjonskjeden samt sluttbrukere innen design og markedsføring. På messen er det utstillere fra alle deler av den grafiske bransjen, store som små bedrifter.

Du kan se listen over utstillere her.

En unik mulighet

I tre dager er all ekspertkunnskap samlet under ett tak om produkter, tjenester og løsninger innen den grafiske bransjen. Hvilke nye løsninger og innovasjoner kan gjøre din bedrift mer effektiv, holde kostnadene nede og generere mer forretning?

Underdirektør Daniel Wahlgren fra arrangøren AGI Media forklarer:

– Messer er generelt en unik sjanse til å møtes på ett sted og sammenligne produkter og tjenester. Det er en tidseffektiv måte å identifisere alternativene dine på.
Du får også muligheten til å se nye produkter og innovasjoner og møte dine kollegaer i bransjen. Endelig kan du delta på seminarer om de heteste temaene eller få testet en oppgave og prøve ut nye materialer.

Les mer om messen her.

Du kan melde deg på messen gratis her.Les videre

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik