Ricoh presenterer nytt toner-flaggskip

Foto: Pressebilde
PUBLISERT: 9 august 2023
OPPDATERT: 9 august
Den nye Ricoh Pro C9500 bygger på den populære Pro C9200. Foto: Pressebilde lånt fra Ricoh USA.

Som en videreutvikling av populære Ricoh Pro C9200, lanserer Ricoh nå en ny toppmodell kalt Pro C9500.

De nye tonerflaggskipene er utviklet for å gjøre det mulig å sette fart på overgangen fra analog til digital ytterligere eller oppgradere kundenes Print on Demand-orienterte digitale alternativer.

Utviklingen har som mål å øke produktiviteten og kvaliteten, samtidig som den forenkler driften og utvider applikasjonsmulighetene. C9500 har forbedret effektivitet og automatisering samtidig som den har utviklet større arbeidsbesparelser gjennom hele arbeidsflyten. Sammen støtter de kostnadskontroll og virksomhetsutvidelse, pluss at det frigjøres tid til andre oppgaver, skriver Ricoh i en pressemelding.

Det nyutviklede RICOH GC OS (Graphic Communications Operating System) introduserer drifts- og vedlikeholdsforbedringer. I tillegg har systemet større skjerm og er kompatibelt med eksterne diagnosesystemer og vedlikeholdsprogrammer. Brukere kan få tilgang til printeren fra hvilken som helst datamaskin eller nettbrett, og innstillinger kan administreres eksternt, noe som sparer tid i et produksjonsmiljø med flere oppgaver.

Større automatisering og driftseffektivitet er drevet av den nye Auto Color Diagnosis Unit, som automatiserer de tre kritiske inspeksjonene på trykk: kvalitet, passform og fargestabilitet. Den forbedrede inspeksjonsnøyaktigheten gir større effektivitet etter inspeksjon med automatiske rengjøringsfunksjoner og ny utskrift.

Et nyutviklet fikseringssystem sikrer høy bildekvalitet på et bredt spekter av underlag ved å sikre at varmen fordeles jevnt og helt ned til papirets fine strukturer.
Den forbedrede mediehåndteringen gir utvidede inn- og utmatingsalternativer for medier mellom 40 og 470 g/m2 i opptil 1260 mm lengde.
Via en ettermontert produktivitetsmodul kan hastigheten nå opptil 135 A4-sider per minutt.

Pro C9500 forventes å være klar for levering i løpet av oktober.

Les videre

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik