Ricoh presenterer nytt toner-flaggskip

Foto: Pressebilde
PUBLISERT: 9 august 2023
OPPDATERT: 9 august
Den nye Ricoh Pro C9500 bygger på den populære Pro C9200. Foto: Pressebilde lånt fra Ricoh USA.

Som en videreutvikling av populære Ricoh Pro C9200, lanserer Ricoh nå en ny toppmodell kalt Pro C9500.

De nye tonerflaggskipene er utviklet for å gjøre det mulig å sette fart på overgangen fra analog til digital ytterligere eller oppgradere kundenes Print on Demand-orienterte digitale alternativer.

Utviklingen har som mål å øke produktiviteten og kvaliteten, samtidig som den forenkler driften og utvider applikasjonsmulighetene. C9500 har forbedret effektivitet og automatisering samtidig som den har utviklet større arbeidsbesparelser gjennom hele arbeidsflyten. Sammen støtter de kostnadskontroll og virksomhetsutvidelse, pluss at det frigjøres tid til andre oppgaver, skriver Ricoh i en pressemelding.

Det nyutviklede RICOH GC OS (Graphic Communications Operating System) introduserer drifts- og vedlikeholdsforbedringer. I tillegg har systemet større skjerm og er kompatibelt med eksterne diagnosesystemer og vedlikeholdsprogrammer. Brukere kan få tilgang til printeren fra hvilken som helst datamaskin eller nettbrett, og innstillinger kan administreres eksternt, noe som sparer tid i et produksjonsmiljø med flere oppgaver.

Større automatisering og driftseffektivitet er drevet av den nye Auto Color Diagnosis Unit, som automatiserer de tre kritiske inspeksjonene på trykk: kvalitet, passform og fargestabilitet. Den forbedrede inspeksjonsnøyaktigheten gir større effektivitet etter inspeksjon med automatiske rengjøringsfunksjoner og ny utskrift.

Et nyutviklet fikseringssystem sikrer høy bildekvalitet på et bredt spekter av underlag ved å sikre at varmen fordeles jevnt og helt ned til papirets fine strukturer.
Den forbedrede mediehåndteringen gir utvidede inn- og utmatingsalternativer for medier mellom 40 og 470 g/m2 i opptil 1260 mm lengde.
Via en ettermontert produktivitetsmodul kan hastigheten nå opptil 135 A4-sider per minutt.

Pro C9500 forventes å være klar for levering i løpet av oktober.

Les videre

Skjæring med samarbeidende roboter

Automatisering med robotløsninger. Dette er fokus hos Zünd under Sign&Print Scandinavia.
Zund-1-1024x683

Ny HP Latex-modell avduket på Sign&Print Scandinavia

HP Latex-familien har fått et nytt medlem, modellnavn 630 W. Maskinen hadde verdenspremiere hos ikke mindre enn tre utstillere under Sign&Print Scandinavia: NI Solutions, Spandex og Antalis.
hplatex2-1024x683

Summa øker mulighetene med en ny skjæreplotter

Selv om en skjæreplotter kanskje ikke er det mest sexy på skiltmarkedet, er den et uunnværlig verktøy. Summa oppgraderer sin mest populære modell for å gi kundene raskere produksjon og nye muligheter.
summa_SClass3

Nå tar digitale presser over for tradisjonelle flexopresser ifølge HP Indigo

Den første dagen på Labelexpo holdt HP Indigo som vanlig sin pressekonferanse. Det var store nyheter, kunne vi konstatere.
HP-vdx

Siste nytt

Fremhever trofast tjener – og kommende hybrider

I løpet av første kvartal 2024 planlegger Agfa å lansere to helt nye hybridmaskiner. Dessverre så de ikke dagens lys under Sign&Print Scandinavia, men besøkende kunne likevel høre noen detaljer om de kommende nyhetene.
agfa4253-1024x682

Skjæring med samarbeidende roboter

Automatisering med robotløsninger. Dette er fokus hos Zünd under Sign&Print Scandinavia.
Zund-1-1024x683

Ny HP Latex-modell avduket på Sign&Print Scandinavia

HP Latex-familien har fått et nytt medlem, modellnavn 630 W. Maskinen hadde verdenspremiere hos ikke mindre enn tre utstillere under Sign&Print Scandinavia: NI Solutions, Spandex og Antalis.
hplatex2-1024x683

Konica Minolta holder fokus på den enkle etikettproduksjon

Konica Minolta har allerede oppnådd betydelig suksess med AccurioLabel 190 og 230, med over 1000 solgte maskiner over hele verden. Nå er deres siste skudd på stammen – AccurioLabel 400 – kommersielt tilgjengelig og ble vist på LabelExpo i Brüssel.
konica_labelexpo_01_small