Mere automatikk, nettverksprint og RFID hos Epson på LabelExpo

Foto: Pressebilde
PUBLISERT: 16 august 2023
OPPDATERT: 16 august
Den nye Surepress L-4733AW vil bli presentert for første gang i Europa på LabelExpo i Brussel 11.-14. september. Foto: Pressebilde.

For første gang viser Epson sin nye etikettprinter Surepress L-4733AW – en stor oppgradering til SurePress 4000-serien – på en messe i Europa. Det finner sted på LabelExpo 11.-14 September.
Den vil bli vist sammen med SurePress L-6534VW høyvolumsprinter, som er tilgjengelig i CMYK og hvit farge pluss oransje eller in-line digital lakk.

SurePress L-4733AW er bygget for små opplag og tilbyr en kombinasjon av kvalitet, ensartethet, repeterbarhet ved høyere hastigheter, skriver Epson i en pressemelding. Bruk av det nylig forbedrede AQ4-fargesettet – CMYK med grønt, oransje og hvitt – gir et bredere fargespekter og nøyaktig fargetilpasning på et bredere utvalg av medier.

Automatiserte vedlikeholdsfunksjoner er utviklet for å maksimere oppetiden med minimal operatørintervensjon, noe som burde bety en raskere, mer effektiv og pålitelig arbeidsflyt som resulterer i kortere behandlingstid.

SurePress L-6534VW vil også bli vist. Dette skjer i kombinasjon med en inline-løsning fra Grafisk Maskinfabrik (GM): DC330 Mini alt-i-ett kompakt etikett-etterbehandler. SurePress L-6534VW er bygget for å levere utskriftshastigheter på opptil 50 meter per minutt i høyvolumproduksjon. Med DC330 Mini leveres en komplett ende-til-ende-løsning, som reduserer den totale produksjonstiden betraktelig på lengre kjøringer.

Nettverksbaserte løsninger for kjeder mv.

Epson lanserer også de nye skybaserte ColorWorks-etikettprinterne. Dette følger etter kunngjøringen av et partnerskap mellom Epson og Loftware, en av verdens største leverandører av skybaserte etikett- og illustrasjonssystemer.

Ved å koble til kundenes systemer på tvers av flere lokasjoner, møter de sky-aktiverte ColorWorks-printerne økningen i etterspørselen etter høyproduktive etikettløsninger innen kjemisk, farmasøytisk, elektronikk, bilindustri og detaljhandel.

Epson vil også demonstrere en automatisert etikettapplikasjon som bruker to ColorWorks-printere, et smartkamera og en Epson-robot. Installasjonen viser en medisinsk industriapplikasjon som krever tilpasset etikettering av medisinbeholdere i forskjellige størrelser. Den automatiserte prosessen eliminerer menneskelig håndtering, som er nødvendig i dag for en rekke medisiner, og adresserer dermed enhver potensiell menneskelig etiketteringsfeil.

Andre høydepunkter på standen inkluderer en demonstrasjon av Epsons nye prototype RFID-skriver. Den første i sitt slag, skriveren produserer on-demand RFID-etiketter i farger, som gir betydelige fordeler i forhold til svart-hvitt-løsninger, for eksempel enkel differensiering mellom produkter og muligheten til å tydelig fremheve informasjon.

Les videre

Canon på Drupa: "En arena for å stake ut en ny kurs"

Canon Norge kommer til å ha ansatte på stedet under alle messedager. Sign&Print spurte Magnus Blegen, direktør for produksjon, om forventningene til årets Drupa.
Til Canon - del 1

Åpent hus med tema "foliering av kjøretøy"

Torsdag 20. juni inviterer Spandex til åpent hus i Larvik. Foliering av kjøretøy er tema for dagen og det blir demonstrasjon av foliering og nye produkter.
Spandex folie

Swissqprint viser hele produktlinjen

Det har rent mye vann under bruene siden Drupa sist ble arrangert for åtte år siden. Swissqprint, som har sitt hovedkontor på vestsiden av Rhinen i Sveits, vil vise innovasjonene som de har utviklet i løpet av disse årene på årets messe.
swissqprint-fespa

Verdenspremiere på Drupa for Xeikons nye etikettpresse

Xeikon skal ha verdenspremiere på Drupa 2024. Det er en etikettpresse som trykker med en ny, egenutviklet blekkserie.
Untitled Design - 1

Siste nytt

Styrker seg med mer effektiv arkpresse

ETN Grafisk har en stor produksjon av personaliserte trykksaker til begravelser. Et oppdrag som krever en stabil og pålitelig maskinpark. Nylig byttet trykkeriet i Skien ut en av sine tre Ricoh-linjer med den nye Pro C9500-modellen som ble sluppet i fjor høst.
ETN Ricoh 3

Canon på Drupa: "En arena for å stake ut en ny kurs"

Canon Norge kommer til å ha ansatte på stedet under alle messedager. Sign&Print spurte Magnus Blegen, direktør for produksjon, om forventningene til årets Drupa.
Til Canon - del 1

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280